Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbronna

Jaki rodzaj broni polecacie?

Polecane posty

Gość bezbronna
dobra!!!!!!!!! możesz mi jakieś polecić? :-) :-) :-)

świetny topik, przeczytałam od deski do deski :) ja stawiam na sport, tzn. żeby być w miarę sprawną fizycznie w razie zagrożenia. pozdrawiam! 🖐️

A jakoś jeszcze nie :) zaglądam tu, ale wpisów mało, sama ze sobą nie będę gadać bo to świadczy o... ;)

Może i lepiej... bo mi się już od tych porad wsio pomieszało :o tu wiatrówka tam nóż, a najlepiej - nie broń się w ogóle.

Jak przeczytałam drugi raz to wkur**ło mnie najbardziej wiesz co? \"ale jesli juz spotka cie tak przykry incydent nie kozakuj nawet jesli bedziesz z chlopakiem to powstrzymaj go przed byciem spidermenem bo to sie skonczy zle ... powaznie mowie przezylem bardzo wiele knajpianych i ulicznych walk z ktorych wynioslem sporo wiedzey i doswiadczen i wiem jedno jak powiadal kiedys wielki mistrz najlepsza obrona jest atak ,wiec jesli grupa podpitych klientow podniesionym szyderczym glosem mowi ty pajac daj zapalic to zapalam im ale znicz!!!\" Tak wy se nie podskakujcie i wyskakujcie z kasy i ciuchów przed byle chłystkiem, niech cię zgwałci i najlepiej niech się temu twój chłopak przygląda i nie udaje spidermana, ale jak się DO MNIE ktoś BRZYDKO ODEZWIE, to uhuhuhu... pożałuje że się urodził.

Jeśli nożem walniesz w brzuch, to nie zabijesz raczej, a unieszkodliwisz na pewno. Jeden z chłopców tu pisał, że \"jak wyciągniesz nóż, to już walka na śmierć i życie\", ale ja nie chcę nikomu wygrażać nożem, tylko trzymać go w ukryciu, w rękawie czy cóś, a w ostateczności i przy sprzyjających warunkach dziabnąć z zaskoczenia. (jak u Monty Pythona - naszą bronią jest zaskoczenie :D )

Gość haloooooooooooooo
tutaj popytajcie dziewczyn czemu nie walczyly??? czy nie daly rady ,czy nie mialy sily ,czy moze sparalizowal je strach przed smiercia czy moze cos innego ...moze byc fajna rozmowa... powodzenia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3240908

Gość CrueltyBroughtTheeOrchids
Jeszcze cos. WY kobiktki nosicie torebki, wiec moze warto do niej wrzucic drugi portfel z drobnymi? Pewnie i tak najczesciej bandzior zazada torebki ale moze sie uda wcisnac mu sam portfel :D

Hm dobry pomysł, ale ja i tak zwykle mam przy sobie tylko drobne :P gorzej że mamw portfelu wszystkie dokumenty i kartę bankomatową :o muszę to jakoś przeorganizować, chociaż to wygodne..