Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

hej, byłam odebrac torcik na jutrzejsze urodziny taty, u nas nie tak pięknie, słońca nie widać, tylko wstrętna wichura się panoszy, z domu nie chce się wychodzić :O

mówię ci Kseniu, taki piękny ten torcik że szkoda go kroić, ale jak jutro już to nastąpi to pewnie dużo zjem, uwielbiam słodycze :)

Witajcie myszolki - ale cichutko na topiku :) własnie jestem u teściów - wstąpilismy na obiadek ... upiekło mi się więc dziś gotowanie - planowałam pizze na szybko - bo dziś korzystając z ladnej pogody zmienialam firany, prałam i prasowałam oczywiście do godz 13 byłam w pracy - a tam umylam dwa okna i wysprzątałam całe biuro ... ale jestem wypompowana ... cała energia która była we mnie uszła - teraz jestem najedzona - bo pyszny był obiadek - kotleciki mielone , marcheweczka - mniam i zachciało mi sie spać ... pewnie jak przyjdziemy do domku zdrzemne sie troszeczke - później pojedziemy do moich rodziców i tak zleci wieczorek ... Sliczna dziś pogoda - slońce swieci jak szalone - szkoda tylko ze jest taki straszliwy wiatr - dmucha tajk jakby sie powiesłi ze 100 czarownic ;) ale za to pranie i posciel mam taka pachnacą - umm uwielbiam ten zapach ... wiecie juz niedługo bedę miec necik w domku - mniuś był dziś w tepsie i zamówił neostradę - troszke drogo - ale złapach fuche także powiedział ze mam sie nie martwć rachunkami karolciu nasi meżowie - mogliby podac sobie reke - bo mój kitus tez porogramuje - slęczy czasem nad tymi programam i ze szok - w pracy i w domku - a teraz to jezcze kolega załatwił mu prace na wekend i bedzie robil dodatkowe projekty - w sumie sie ciesze - bo kaski zawsze mało - tylko szkoda ze doba nie trwa 48 godzin :) bo wychodzi na to ze na wszystko nie starcza czasu ... mój kotek był u androloga - tak jak w badaniu i opisie zapalenie - nasieniowodów - dostał 2 antybiotyki, urosept i butapirazol - morduje sie niesamowicie ale musi przejśc ta kurację ... kurcze dlaczego tak jest - dlaczego jedno z nas nie jest całkiem zdrowe ? strasznie to smutne - szczególnie ze dowiedzialam sie ze kolejna ze znajomych jest w czwartym miesiącu ciąży - a ja ? kiedy ja ? czasem trace cierpliwość i chce mi sie wyć! kończe - dziewczynki - bo tak się rozpisałam ... do poniedziałku papatki Buziole dla wszystkich - szczególnie dla Dianeczki, Pauli i Justynki :)

witajcie :-) :-) ja tylko na chwilkę--w pracy dzisiaj młyn okropny !!! napracowałam się za trzech .................................................... a pozniej pojechalam na dzialke-dziadek z moim mezem ją przekopywali :-) :-) więc zawinełam się do babuni - mieszka w domku 20m od dzialek :-) :-) (aaa....to ten dziadek u ktorego pare dni temu bylam w szpitalu ! :-) -wysiedziec nie moze) zmykam do miśka - bo juz sie denerwuje,ze przed kompem siedze :-) buziaczki !

Dzień dobry moje drogie przyjaciółeczki:) Witam rano cieplutko z wiosennego Olsztyna:) U mnie wszystko dobrze, oprócz tego że mam mnóstwo pracy, zleceń no i piszę prace mgr...ale jakoś radzę sobie ze wszystkim. Wczoraj popracowałam, a potem poszliśmy z mężem i pieskiem na spacer-było cudownie, wszystko budzi się do życia:) piękny czas, dla mie osobiście jest to okres piękniejszy niż Boże Narodzenie:) po prostu uwielbiam te zielone listeczki, śpiewy ptaków, jajeczka, koszyczki...coś wspaniałego. Ja dom mam wysprzątany-okna pomyte, pościel zmieniona, został tylko ogród, ale to męża działka:) Moje drogie...wszystko budzi się do zycia..zyczę aby w Was też zawitało nowe życie, niech będzie pięknym prezentem na swieta Wielkiej Nocy:) Całuję i pozdrawiam wszystkie- Triniuś-buzialki:):)

dzien dobry milego niedzielnego dnia wszytskim dziewczynkom w moich rejonach też piękna wiosna.......słonko :-D 🌻 🌻 🌻

Witam wszystkich. Widze że wszystkie dziewczynki cieszą sie piekna wiosenka,bo tak tu puściutko od wczoraj.Ale to dobrze,jest sie czym cieszyć. U mnie śliczne krokusiki zakwitły i mam nadzieje ze zima juz nie wróci,wrrr. Miłej niedzieli zycze wszystkim.

Witajcie:) U mnie też śliczna pogoda a ja niestety umieram, znowu złapałam jakieś okropne przeziębienie, nie wiem może wczoraj jak wracałam z imieniin w nocy mnie przewiało. Gardło mnie boli okropnie i z nosa mi się leje:( A taka ładna pogoda i miałam iść na spacer niestety nie mam siły :(

Witajcie skarbulki ... taka piekna pogoda ... ze pojechaliśmy sobie do szopenowskiego parku w Zelazowej Woli na spacerek - przed obiadkiem - ślicznie się wszytsko zieleni, stoktoreczki wyszły z ziemi :) skowronki śpiewają- cudnie - usiedliśmy sobie na laweczce w słoneczku - ummm - takie ciepełko nas ogarneło :) cały ranek spedziliśmy w łóżeczku - mój minius zrobił mi kawke - kochany jest! a pożniej tesciowa - zadzoniła ze mamy przyjść na obiadek - podkarmia nas - w sumie czemu nie ;) Martyniu lecz się kochanie - bo takie przeziebienia wiosenne sa zdradliwe - mykam kochane zaraz jedziemy do domku - później pewnie leniuchowanie przed telewizorkiem i wieczorem pewnie - znowu namówie meza na spacer ... pa pa - buziaki myszki moje!

witajcie moje drogie! mam nowinkę! zajrzyjcie na topik Justyny M. jej kolezanka z topiku własnie się dowiedziała, że jest w ciąży!!!!:):):) Udało się po półtora roku starań! Ale ona ostatnio odpusciła starania i wyszło!!!! Pozdrawiam:):):) w ten piekny słoneczny dzionek!

Tak, tak Omego, wszystkim nam się kiedyś uda. :) Witam, U mnie tez piękna pogoda. Kupilismy wczoraj nowiutkie autko, skoro z dzidziusia póki co nici to chociaż na wycieczki trzeba miec czym jeździć :) Tryntko, wiem, że to wszystko niesprawiedliwe. I w sumie nie wiadomo czemu ludzie mają takie problemy, szczególnie młodzi. Ja już też wymiękam przez te moje problemy. Ale damy radę, jeszcze nam zaświeci słońce 🌼 Martyniu, kuruj się skarbie. Zyczę zdrowia. Dianko, nie przepracowywuj się. A brzuszek to chyba dopiero Ci urośnie, w końcu to dopiero ( albo już) czwarty miesiąc. Powodzenia w pisaniu pracy, a swoją drogą nie taki diabeł straszny jak go malują. ;) Dla wszystkich gorące pozdrowienia i 😘

Witam moje kochane panie. Taka piękna była wczoraj i dziś pogoda, że nie ma się co dziwić, że was na topiku mało i pisać się nie chce. Pogoda ładna, słoneczko w szybki świeci no właśnie i okna brudne jak cholera. Chyba zacznę powolutko od jutra po jednym myć to do świąt zdążę (kurcze za dużo mam tych okien) tylko się trochę boję czy mogę. chociaż widzę, że Dianka całą chałupę już obleciała tej to się motorek włączył. Tak sobie myślę, że wiosna idzie wielkimi krokami i którejś z Was w końcu się uda. Ja cały czas trzymam kciuki dlatego znowu przesyłam Wam fluidki. Łapcie dziewczyny ile się da. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Surfitka ja mam nadzieję, że twoja @ w końcu sie na ciebie odbrazi. 👄 👄 👄 👄 dla Was

Paulus...a może w przyszłym tygodniu umówimy się na ciacho gdzieś cio? Miłego sprzątania:) i wieczorku dla wszystkich:)

Ja tylko na chwilunie.poczytać. Paula ani mi sie waż brać za okna!!!!!!!!!!! absolutnie niewolno!!!!!!!!!!!!!!!!! znam przypadki że przez to kobiety poroniły. nieprzejmuj sie oknami, masz wymówke że jesteś w ciąży a jak sie ładnie do męża uśmiechniesz to napewno umyje pare choć te najważniejsze. nieryzykuj kobieto. jesteś jeszcze we wczesnym okresie więc wiesz jak to jest.. to są moje dobre rady, oczywiście zrobisz jak zechcesz ale mam nadzieje że mnie posłuchasz. Kobietki a ile dziennie mam zjadać tych wiesiołków???? na opakowaniu pisze że 3 razy dziennie. nie za dużo? dajcie znać jak coś wiecie. Kseniu ja sie spodziewam paczki we wtorek ze sklepu starania.zobaczymy czy przyjdzie. Surfitko no a co sobie macie żałować. jak szaleć to szaleć.

hej, my dopiero wrócilismy z urodzin taty, torcik był przepyszny, z wiśniami, takze zjadłam aż 3 porcje i teraz brzuszek mam duży, a tu wiosna idzie to trzeba zrzucić troszke sadełka, tylko okazji do świętowania przybywa :D za kilka dni moje urodzinki, potem święta, ale po swiętach to ja już się wezmę za siebie :) Trini jak czytam twoje wypowiedzi lub Dianki to wydaje mi się, że wasze doby trwają 48 h, tyle rzeczy robicie, że mnie się w głowie nie mieści, takie jesteście obowiązkowe i zorganizowane :D Paulo, sama tych okien nie myj, może ci mąż pomoze, Surfitko gratuluje nowego zakupu, juz nie bedzie sie psuło i możecie zwiedzać :) Martyniu, szybkiego powrotu do zdrowia zycze Pozdrwiam wszystkie dziewczynki, paa.

Wszędzie Wiosna Ja tez z miskiem wybralismy się na długą wyprawę motorowa . Mąz prubuje mnie odstresowac . Juto ide wkońcu na badania Drożnośc i histerosk. Ale się boję :( Cholernie się denerwuje -a mój misiek On tez straszie to przezywa ale pociesza mnie ze będzie Ok. JA juz nie boje się badań tylko wyników -Nie chcę myślec o tym a teraz spróbuje sie uspokoic i spróbowac zasnąc Papa miłego wieczoru dla tych którzy jeszcze nie spią

Elizo, trzymam kciuki i od razu myslę, że mnie to już wkrótce też czeka. Cała drętwieje na myśl otym, ale czego się nie robi dla fasolki. Paziu, a ty miałaś jakiś zastrzyk przed badaniem, to było jakies znieczulenie? Ja się boję, że te amerykańskie konowały to mi jakąś krzywdę jeszcze zrobią. Autkiem teraz będziemy mogli poszaleć, bo kupiliśmy sobie terenowe z napedem na cztery kółka. Oczywiście Nowy Jork nie jest miastem do szaleństw, ale już 100 km od niego można jakieś górki zaliczyć. Paula, Kukusia ma rację, nie myj okien. Z resztą już ci chyba to pisałam. Pewnych rzeczy w ciąży lepiej nie robić. Ale dziękluję za fluidki. Do @ jeszcze pewnie z 3 tygodnie. Mam nadzieję że przyjdzie, ale tylko raz :) A potem spokoj na 9 miesięcy :) Doo poklikania jutro :)

CHYBA SIE UDAŁO!!!!!! Zrobiłam właśnie test,są 2 KRECHY,druga słabsza ale dobrze widoczna!!!!!!

O jej... KSENIU.... Bardzo się cieszę... To dopiero informacja. Pięknie zaczyna się ten tydzień.. oby tak dalej ;-) Kseniu ja już tak po cichutku gratuluję Ci Ko🌻chana :-) 🌻 🌻

zeby nie zapeszac to ja tez jeszcze po cichutku GRATULUJE !!! 🌻 🌻 a ja wczoraj pomyłam okna - jeszcze tylko sypialnia mi została -dzisiaj dokoncze :-D buziole kochaniutkie!!!!!!!!!!!

Kseniu to pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie cieszę. :):):):):):):):):):):):):) Patrzcie, sprawdza sie teoria że jedna na miesiąc. cudownie że tabelka 2 sie rozwija. Kseniu uważaj na siebie. Kobietki ponawiam moje pytanie o wiesiołek

Kseniu...ja tez po cichutu, gratuluję z całegp serca:) Dla pozostałych laseczek: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxna dobry początek..reszta Wy_do dzieła!!!!

witajcie - pieknie słońce świeci i super wiadomosci - Kseniecko - gratulacje ... :)

przyblizam tabelkę ... z drugiej strony ciekawe co u Sysi , fiony i lidki - kitki - bo ich terminy @ juz mieły - ciekawe co u nich ? NICK/Skąd.............WIEK.........CYKL STARAŃ............TERMIN @ Tabelka nr 1 oczekujące Pazia/Warszawa..........26.............16........... ..... ..07.04.07 Trinity /k.Łowicza........30.............19...............ok .27-28.03.07 Lenka/Ostrołęka........ .28...............8...................16.04.07 Martyn--ia/Legnica.......26..............5.......... ..............???????? akasia/ZielonaGóra.......26.............23.............. ....... ..ok1.04.07 sysia111/k.Ostrowa wlkp.26............37..................ok.18.03.07 Surfitka/ Kraków............27.............30.................ok.11.04 .07 kukusia /Kraków...........25...............5.......... .......ok.20.04.07 mala_25......................25............. 6.......... ...........ok 18.02.07 fiona_/ Kraków...............30............25................. .19.03.07 karolcia_26...................26 ............9 ..................ok.29.03.07 lidka-kitka/Bełchatów.......25............2............. ........ 03.03.07 Eliza333/Kraków.............30.............4............ ........ok15.03.07 Kseńka.........................28..............6........ ...........ok.23.03.07 Monia80/ Kutno..............27.............30 .....................16.03.07 anisik/Wrocław..............28.............4............ ..........ok.14.04 Tabelka nr 2 NICK/ Skąd...............Wiek........tydzień ciąży.........termin porodu Diana24/Olsztyn..........25..............14............ . ... ...15.09.2007 Justyna/Londyn............26.............12............ ........04.10.2007 Paula76/Olsztyn............31.............8......... ......... 27.10.2007 Tabelka nr.3 nieobecne myszka123/Koszalin.......28..............8............ ........08.02.2007 natasha77/Bydgoszcz......22.............6............ .....13.01.07 Ave/Rzym....................31.............48........... ...... ???

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 daję na stronkę troszkę wiosny-co by więcej takich pięknych wiadomości było !!!

Ale piękna ta Twoja rabatka Akasiu... ;-) To chyba niezapominajki.. ale żeby kwitły na wiosne.. Musi być z Ciebie wyśmienita OGRODNICZKA, że tak ci się udało..:-D Ściskam Was Słonka 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Wróciłam właśnie z pracy,po drodze kupiłam pre-test w aptece bo rano robiłam ten paskowy ze sklepu-starania i co? DWIE WYRAŹNE KRECHY-nie moge jeszcze w to uwierzyć,jestem w totalnym szoku!!!! Dziś 31dc,coś mnie pokusiło żeby zrobiś test,chociaż miewałam cykle 32 i33 dniowe wiec nie spóźniał mi sie jakoś tak bardzo ale z drugiej strony owulacyjny pozytywny wyszedł mi 17 dni temu,no więc zrobiłam.Poza tym cały czas mam delikatne bóle lub kłucia,takie niby na @ ale nie do końca no i ból piersi, niby nic nadzwyczajnego ale siniejszy niż przed @. Aż boje przyjmować sie te gratulacje od WAS ale chyba jednak jestem w ciąży....?Ogłupienie totalne.... Dziewczyny,trzymam teraz za WAS kciukasy z podwójną siłą:-)