Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaM.

Maz w pracy

Polecane posty

Gość adka.
ja jestem poslubie ponad rok i od 10 miesiecy staramy sie o dziecko i nic

wy tez kilka miesiecy z moimi rodzicami bylismy ale to byl przypadek,niezaplanowane. Wynajmowalismy mieszkanie i tej osobie mieszkanie odebrano. Miesiac az tam bylismy:) Potem u rodzicow 3miesiace. Ale niewazne jacy by dobrzy nie byli, na dluzsza mete sobie takiego zycia nie wyobrazam:O Nie ma to jak sami;) Ja chce miec dzidziusia jak bede w stanie zapewnic mu podstawowe rzeczy. narazie brzydko mowiac nie stac mnie na dziecko. Co ja Jemu dam? Sama narazie nie mam. Jak bedzie to bedzie. Ale jak dane mi bedzie zaplanowac to wtedy jak i ja bede miala stala prace:)

wlasnie wlasnie ,to przykre Nas tez narazie nie stac na dziecko:( tak to jest,ze czlowiek musi po prostu planowac w najbardziej odpowiednim momencie,nie martw sie adka na pewnoWam sie uda zobaczysz!!!!!hmm wiez mi,ze ja tez sie tego boje,ze jak juz sie zdecudujemy to po prostu nie uda nam sie za pierwszym razem ,a juz taka mloda nie jestem (26l) heh ehhh ciezko jest lekko zyc

nigdy nie wiesz jak bedzie dobrze. ja jestem zdania ze teraz gdybym zaszla to dziecku nie zapewnie dobrej przyszlosci. Z miejsca jest skazane na zycie w niedostatku. sobie nie mam na ubrania a co dopiero dziecku? Moja siostra kilka lat probuje(po 30 jest) ale ona z jajnikami ma cos nie tak:O i z macica tez cos miala poprzestawiane,musieli Jej operacyjnie\"naprawiac\":O

Gość adka.
zaczynamsie iepokojic ty ze nam niewychodzi bo juz wkoncu minelo 10 miesiecy ja mam 25 lat

hmmm to smutne co piszesz tifany o siostrze :( ale masz racje nigdy sie nie wie jak bedzie dobrze

adka, a bylas u lekarza robilas jakies badanie ??nie martw sie niczym,czasem tak po prostu bywa,ze trzeba troche dluzej probowac,:) a przeciez probowanie jest przyjemne:P bedzie dobrze

masz 25 wiec nawet w najgorszym wypadku jak sie zaczniesz leczyc(jesli rzeczywiscie cos jest nie tak) to masz duze szansze. AnnaM. jesli chodzi o siostre to askurat moim zdaniem lepiej ze nie ma:O Kiedys powiedziala ze ona to dzieci nigdy nie chce:O Miala okres,wysiadywala godzinami w goracej,wrecz wrzacej wodzie. Ja zawsze chcialam miec dzieci. Zawsze chcialam miec w wieku 21 lat,ale jak osiagnelam ten wiek stwierdzi.lam ze gowniara ze mnie:P

az nie chce myslec jak to bedzie z Nmi kiedy my zaczniemy sie starac :( oby Nma sie udalo jak najszybciej

Gość adka.
byłam u lekarz i jest wszystko wporzadku

moze i mloda ,nie gowniara, ale tym bardziej nic nie mialam;) Ja sie tylko zastanbawiam co maja potem te dzieci, ktore matki rodza w wieku 15 lat, co one maja za przyszlosc:O? przeciez takim to matka nic nie zapewnie:O,nic nie da:O, zycia nie nauczy:O,takie dziecko od razu ma prze..ne:O

hmm pewnie ,przeciez One same sa jeszcze dziecmi,no ale jak zawsze sa wyjatki od reguly i czasem takie dzieci wyrastaja na wartosciowych ludzi

Gość adka.
wlasnie tak to juz jest takie 15 latki wpadki zaliczaja a te co chca bardzo dziecko to musza sie nastarac

Gość adka.
ja tez juz spadam dobrej nocki dziewczyny pa

takiej to dobrze:) moj przyjdzie to ja z lozka bede musiala akurat sie zbierac;) Wyspij sie ,milych snow. Wtul sie tam w Niego mocno;)

hej kobitki!! jak tam dzisiaj samopoczucie ?? tifany co u Ciebie?? Adka czy poczyniliscie jakies proby wczoraj wieczorem ?? :) ja mma dzis wolne wiec troche leniuchuje,maz poszedl na garaz:( ehhh ale niestety dzis ma nocke,wiec spie sama :( jak ja nie lubie .POzdrowionka

Gość adka.
AnnaM. byly proby byly : ) moze cos wkoncu z tego bedzie

hej Adka,ale Ci dobrze ehh a moj wychodzi za 2h :(jeszcze czeka mnie zrobienie kolacyjki i male pitulanko :P