Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaM.

Maz w pracy

Polecane posty

Gość joleczka2
sama niestety mezus poszedl na nocke

AnnaM niedoczytalam skad Ty;) Teraz nadrobilam:P No rzeczywiscie blizej jak dalej:)

Ale Ci dobrze masz pieska :) a ja komputer na ta noc hheheh ehhh no to rzeczywiscie bardzo wspolczuje Twojemu mezowi tego dojazdu :( straszne to 4h,moj ma blisko takze chociaz tyle dobrze :)ja tez dzis mialam wolne ale jutro niestety na 9do 18 do roboty :( ehh

ehhhh co za polityka ze musimy byc same :P:P:P w ta noc ehhh byle do przyszleho tyg potem ma 14 a w nastepnym na 6 hurrra juz sie nie moge doczekac!! Joleczka jak juz tak piszemy to Ty skad???

Gość joleczka2
ja z tarnowskich gór

Gość joleczka2
małzenstwem jestesmy od czerwca dzieci jeszcze niemamy

oooo to mloda zinka tak jak ja :) my od sierpnia ,zieci tez narazie nie posiadamy myslimy tak za jakies 2lata

Gość joleczka2
zastanawiamy sie nad dzieckiem

hmmm ja tez bym juz chciala,ale niestety jeszcze musimy poczekac (finanse.urzadzanie mieszkania)glupie to ale tak to wyglada

Gość joleczka2
tifany nie denerwoj sie

a ile ogolnie jestescie razem ze swoimi mezczyznami?:) nie denerwuje sie,tylko sie wkurzylam:P

heheh mnie tez czasem sie kasuje ,a poza tym zacina mi sie spacja i zle mi sie pisze masakra :>

Gość joleczka2
ja jestem 4 lata

no nam minelo w maju 3 lata (dopiero) po 2 sie oswiaczyl czyli po ponad 3 latach wzielismy slub

mi sie ostatnio zacinala.Z racji ze klawiatura to moje narzedzie pracy, kupilam na allegro klawiaturke silikonowa. Masakra:O jak powoli bym pisala to moze i by bylo ok,ale jak pisze szybko to nie kazda literka\"zalapie\". Wiec zainwestowalam w klawiature za 80zl. Moze i droga ale ja klawiatury co pare miesiecy zmieniam bo przy ciaglym stukaniu sie niszcza. A ta jest ciuchutka i moj mezczyzna zadowolony bo jak spi to ja zawsze pisze kolo Jego ucha:). A silikonowa lezy raz uzyta:)

hehehh czyli staze mamy podobne:) hej adka hehehe a ,mnie cos sie oczy juz kleja ale co tam dam jeszcze rade:P

Gość joleczka2
ja ide lulu pa pa

Wlasnie tez bece musiala zainwestowac w klawiature po ta juz nie mam sily pisan non stop cos sie zacina heheheh cyrklem wyjmuje \'\'literki\'\' :)

pa pa joleczka,spokojnej nocy:) AnnaM tyle ze tak sie teraz zastanawiam czy to topik dla mnie;) Wicie, gdyby mozna bylo to zalatwic w ten sposob ze tylko podpisac papierek,nie wydawac zza duzo pieniedzy to juz bym go zaciagnela do kosciola:P