Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaM.

Maz w pracy

Polecane posty

adka planujemy,chcemy. Ale to wszystko kosztuje a nie wezmiemy na to pozyczki. Nie chce wesela,jedynie slub. Nawet pierscionka nie chce(nie jestesmy zareczeni:P) ale moj mezczyzna mowi ze kazda kobieta powinna dostac. Na obraczkach nie chcemy oszczedzac bo to bedziemy przeciez cale zycie nosili;). Ja w ogole nie jestem stworzona to takim \"imprez\".

popieram adke !!! topic dla Nas wszystkich hmmm Tiffany Nas tez nie bylo stac na wesle zbieralismy przez rok kosztem wielu wyrzeczen,ale bylo warto ,a mialam male bo na 50 osob po znajomosi byl kamerzysta wiec troche zaoszczedzilismy i w ogole staralismy sie ograniczyc wydatki

tak jak mowilam, jezeli o mnie chodzi to sam papierek i tyle;) Im dluzej o tym mysle tym bardzioiej sie stresuje ze kiedys to moze nastapic:O Ale widze to mniej wiecej tak: slub koscielny,najblizsza rodzina, a pozniej obiad w restauracji:) Tyle ze rodzina mojego mezczyzny mieszka troszke daleko wiec jakies lokum trzeba by bylo zapewnic. Aktualnie mamy tysiac miesiecznie wiec nawet nie mamy z czego oszczedzic:) adka a moge wiedziec dlaczego najpierw cywilny?:)

zobaczysz Tifany ,najfajniejsze sa te przygotowania i sam slub naprawde cos pieknego:)

Dla mnie tez moglby byc sam slub bo byl piekny,ale bylo i wesele z ktorego jestesmy zadowoleni takze polecam hhehe sluby i wesela

wiesz mi jest dobrze tak jak jest:) Slub nic nie zmieni a tak jak pisalam,nie lubie wyc w taki mcentrum:P Jedyne co to po slubie bedzie wygodniej. w sprawach zalatwiania czegos lub nawet wyrazanie sie o drugiej osobie. W tej chwili wstydze sie mowic \"moj chlopak\":O Na osieldu mysla ze jestesmy malzenstwem a my sie nie tlumaczymy:)

z slubem cywinym s zesmy chcieli a pozniej koscielny bo i sale trzebabylo wczesniej zamawiac i orkiestre i takie tam

moze wyjde na materialistke,ale co tam:P adka ale to chyba dwa razy drozej Was wyszlo:O?

nie no co ty w urzedzie czebabylo zaplacic 80 zl no i male przyjecie bo byli rodzice i swiadkowie

tak bardzo:) i chyba z kazdym dniem coraz bardziej. Jak malolatyjakies:P :mysle ze tylko my sie rozumiemy, wszystko rozumiemy inaczej niz reszta swiata:), a co najwazniejsze mam wspanialego przyjaciela:)... Ah rozkleilam sie:P adka no fakt, obraczki tylko raz, ubrania tylko raz:) ja musze miec koscielny bo mama gospodyni na plebanii i cywilny to wcale nie jest slub:)

dziewczynki ja juz spadam bo mi sie oczy kleja :( jutro Wam powysulam pare zdjec z wesela jak bedziecie chcialy:) ehhh juz mam dolu,ze sama spie byle do 6.30jak wroci maz to przez godzinke za nim wstane jeszcze mnie troche popitula :P ehhh musze jakiegos misia pluszaka przygarnac do lozka :P:P

pewnie ze chcemy:P ja tez uciekam,musze jeszcze w kuchni pare rzeczy porobic:O. Ja naszczescie mam mojego futrzaka,psiaka:P Zawsze spi ze mna i on tez taka przytulanka jest:)Dupa sie do mnie tuli:P Wyspijcie sie dziewczynki,do jutra:)

doberek:) ja zaraz ide pochodzic po firmach, zostawiając swoje papiery. Trzymajcie kciuki i do nocy;)

hej ja my dopiero wrocilismy praca,zakupy w hipermakecie i takie tam pierdply ehh nic mie ise juz nie chce a jeszcze trza kolacje robic i mojemu S.do pracy kanapki ,juz mam doly :( beznadzijeny dzien dzisiejszy

hej spicie juz ??JA dopiero sie wykapalam,i nic mi sie juz nie chce ehh a jaeszcze musze wlosy suszyc :P

doberek... Ani nic mi nie mow o zmeczeniu..:O Od 17tej dopiero komputerek zostal uruchomiony:O Tyle przy nim roboty ze pozal sie boze. A to jesdzcze nie koniec;) Wlasnie sobie obiadewk przygrzewam, sniadanie mialam dzisiaj o 13 z minutami:) Uwielbiam jak jestem taka zalatana;)_

nie,nie Spioszek:P po 13 do domu wrocilam wlasnie z tych firm:) postkladalam podania. Podobno sa przyjecia i jak cos,beda dzwonic. Teraz poszostaje tyylko czekac:) Jestemn dobrej mysli bo bym miala pol godzinki pieszo:)

Zycze powodzenia na pewno bedzie dobrze :) ehh ja tez chetnie zmieniliabym prace ,bo moja mnie przybija :(takie zycie ,marna kasa ,ale trza pracowac