Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaM.

Maz w pracy

Polecane posty

heheh Ty nie dobra :P powinnas tam lezec :P:P:P i tulic meza heheheh ja niestety do 6 rano sama ehh byle do soboty weekendy zawsze sa wolne

Gość agusia 73
HEJJJJJJ!!!!!! Mój mąż ma nockę dziś ,więc jestem sama z córeczką. Mała niestety troszkę podziębiona i już śpi. Pozdrawiam

Gość agusia 73
Witajcie! tak jestem bardzo szczęsliwa , mam kochaną córeczkę ,męża:) Znam ten temat , u mnie w pracy aż 3 koleżanki starają sie o dziecko i narazie też im sie nie udaje.Wyobrażam sobie co one muszą przeżywać. Ale tak sobie myślę ,że trzeba być dobrej myśli. niedawno jedna z tych koleżanek powiedziała mi ze stara sie o adopcję .

Gość agusia 73
ja z bydgoszczy

Wlasnie a wiadomo ,ze w dzisiejszych czasach stres jest bardzo duzym sprawca,ze nie tak łatwo zajsc w ciaze tak od razu

ehhhh moze adko po prostu jak sie kochacie to nie mysl o tym ,ze akurat teraz podczas tego stosunku masz zajsc w ciaze,moze troche na luzie ,badz odprezona nie pod presja,nie iwem czy dobrze pisze bo tak naprawde to my jeszcze sie nie staralismy,wiec nie iwem jak to jest co czuje kobieta ,ktora bardzo pragnie a tu nic :( ale badz dobrej mysli

tez mi sie tak wydaje ze zabardzo o tym yslmy wmawiam sobie ze tak nie jest no ale zobaczymy moze jednak sie do nas umiechnie los

Gość agusia 73rocznik
jest tam ktoś?????????????????///

usmiechnie,usmiechnie:) Agus napisz cos o swojej corci??? ile ma latek ??? jak na imie

dziewczyny niewiem czy jestescie jeszcze ale ja wam mowie dobranoc bo ide spac pa

czesc dziewczyny:) AnnaM. to ile ten Twoj malzonek godzin pracuje:)? Moj jak pracuje 8 godzin to 12 go w domu nie ma. A dzisiaj nadgodziny bedzie robil:(

Gość joleczka2
czesc dziewczyny

hej tifany pracuje po 8h prace ma dopiero od miesiaca najpier robi ljeden tydzien na 14 potem na 6 a teraz ma po raz pierwszy nocki:( a w weekendy przewaznie dorabia sobie rozwazac pizze dlatego wczoraj Go tak dlugo nie bylo

ale to dobrze ze ma blisko do pracy:). Moj na dojazd traci 4 godzinki:O za te 4 godziny to juz bylby prawie wyspany;) Dzisiaj pojechalam na inne osiedle na zakupy,zaszlam do mamy na kawke;), po to zeby on sie spokojnie wyspal (mamy jeden pokoj). A ten wstal wczesniej i nalesniki zrobil:) joleczka2 - czesc:) tez sama w domciu:) Wieceie,ja sie ciesze ze mam psa bo sama to bym pewnie do glowy dostala;) Chocial on jest taki maly ze pewnie jego by trzeba bylo bronic:P Ale pies to pies i jakos sie bezpieczniej czuje:)