Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaM.

Maz w pracy

Polecane posty

nie dziekuje zeby nie zapeszyc;) a czym sie zajmujesz? Ja od roku siedze w domu:( Niby sprzedaje na necie ale dobija mnie to siedzenie samej w 4 scianach. Do tego w dzien i tak musze byc w miare cicho bo mamy az 20metrow czyli jeden pokoj,a mnmoj mezczyzna musi sie wyspac:) Ja chce w koncu do ludzi:D

no ja niestety pracuje w hurtowni odziezowej ,praca z klientami,czasami to jest koszmar wrecz.wczesniej pracowalam 2 lata na poczcie no,ale skonczyla sie umowa(bylam na zastepstwie) z checia zminilabym prace,ta mnie juz meczy i w ogole zarobki marne godz9-18 i jeden dzien w tyg wolne,ale nie ma mnie calymi dniami w domu i to jest meczace,jedyny plus to taki,ze mam b.blisko 10-15min autobusem

najbardziej odpowiadalaby mi praca za biurkiem od 7-15 :D hehheehe to by bylo fajnie:)

wiem jak meczy praca z ludzmi,a szczegolnie z tymi wkurzajacymi:O Rzeczywiscie godziny masz bardzo nieciekawe. Moj tak pracowal jak sie do tej teraz pracy ledwo przyjal. Caly dzien do dupy za przeproszeniem:O Za biureczkiem to ja siedzialam moja droga;) Od 7:30 do 15:30:) w domu o 17, do 24(albo i dluzej) sprzedaz na necie,potem nynac i znowu to samo:)

ehhh no to fajnie mialas :) no cóż może mnie też kiedyś uda sie znalezc cos bardziej ambitnego i lepszego, no ale narazie trzeba zarabiac na dom :D:D:D

moj mi powiedzial ze on juz sie przyzwyczail ze ja w domciu zawsze jestem:D Ale jakby nie bylo to conajmniej te 500zl zarobie. Moze na slub bedzie z czego oszczedzic;)

hheheh a jednk slub :P HMM KURCZE NIE WIEDZIALM ,ZE PRZEz neta mozna tak zarobic?? zawsze to cos plusy sa takie,ze sobie robisz przerwe kiedy chcesz:D hhehehe a Twojemu to dobrze ,bo ma obiadki :P hhee :)

ja nie siedze i nie \"klikam\"w maile;) Sprzedaje akcesoria do kompow i konsol:) Z zarobkiem roznie bywa. Zalezy od miesiaca. Raz zarabiasz,raz tracisz:) Lubie sama soba kierowac a nie sluchac cudzych rozkazow;) Ale troszke z domu jednak wyrwac sie musze.

pewnie ,powiem Ci szczerze ,ze ja na dluzsza mete tez nie usiedzialabym w domu ,tylko przytlaczajaze sa te zarobki najnizsza krajowa plus pare zl. z nadgodzin:( pocieszam sie tym,ze wiekszosc znajonych po prostu zyje z misiaca na miesiac bez mozliwosci pdlozenia czegos:( kurcze , a gdzie tu w tym wszystkim zaplanowac dziecko jak brakuje na podstawowe rzeczy rodzicom:P :( bez sensu

ja pojde za kazde pieniadze:) I pomyslec ze kiedys nie bylam materialistka i sobvie biednego wzielam:P;) A teraz pytanie z innej beczki:P U Ciebie tez tak pada caly dzien:O? Nie lubie takiej smutnej pogody:O Nawet na dlugi spacerek z psiakiem nie chce mi sie wychodzic

pada ,pada szaro,buro i ponuro i dołowato kurcze a w sobote przestawiamy czas i o16 bedzie juz ciemno MASAKRA!!!

:O no widzisz jaka ja zacofana w tym domu? nie wiedzialam nawet ze przestawiamy:O jestem dzisiaj jakas wykonczona a duzo nie zrobilam:O Laszilam po tych firmach,potem troche posprzatalam a potem z kolega majstrowalismy od 17tej do22 przy kompie:O W przyszlym tygodniu bedzie mi dane wydac 100-200zl na moj kochany komputerek:O Ale przynajmniej bedzie dzialal jak nalezy:)

hheeh a ja musze kupic klawiature bo ta po prostu jest do niczego!!! tez mnie czeka oklo 80zl ehh to nic Tifany koncze wyspij sie odpocznij, ja tez ide do pustego lozka :( ale musze sie pochwalic,ze jak przyszedl z nocki to mi moj S kupil swieze buleczki,chociaz taki tego plus :( jedyny jak narazie

Tez sie wyspij i wtul sie mocno do Niego rano;) A jesli chodzi o buleczki,moj jak wraca to chelbka jeszcze w sklepie nie maja wiec nigdy nie kupuje. Dzisiaj nadgodziny robil wiec pozniej w domciu byl. Ja potem wyszlam do tych firm i w drodze powrotnej kupilam chlebek. W domu okazalo sie ze On tez kupil bo przeciez pozniej wrocil to chleb juz mieli:) Jeste wiecej plusow;) Np w weekend sie bardziej bedziesz cieszyc:P Do jutra:) Kolorowych snow:]

hej! jak minal dzien ?? u mnie jakos zlecialo,bez wiekszych ekscesow:)pogoda mnie juz przytłacza:( Pozdrowionnka Adka,a Ty gdzie sie podziewasz??:P

hej Karolak :) ano nudy ,jak pisalam maz ma nocki a ja sama sie nudze i przede wszystkim tesknie :( eh

heheh a kto je lubi ,moj dopiero zaczal prace i to dopiero pierwszy tydzien jak zaczyna nocki,nie wyobrazam sobie jakos tego na dluzsza mete:( bez sensu .

Milo,ze dolaczylas Karolka,jakos pusto na tym topicu:( jedynie udziele sie Tifany,ale Jej dzis nie ma jakos :(

:) moze moze HMm Karolka a mieszkacie razem czy jak??b o jakbyscie mieszkali jeszcze z kims to by bylo razniej,a ja niestety sama siedze nawet psa nie mamy ehhh