Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaM.

Maz w pracy

Polecane posty

Gość alkata
czesc dziewczyny siedze sobie sama i niem co robic znacie moze jakies ciekawe tematy na kafeteri co sa warte czytania

hmmm wiem wiem ,znalezc prace i to dobra to jest marzenie kazdego,hmmm ja pracuje w hurtowni odziezowej ale daj spokoj kontakt z klientem jest beznadziejny czasami

hej alkata hmmm no nie wiem poszukaj cos tam na pewno sobie wynajdziesz do czytania :)

ehhh a mnie wlasnie zafarbowala posciel,kurcze nie iwedzialam ,ze ona moze farbowac no nie ehhh :(

kurcze no nie wiedzialam ,bo jeszcze jes nie uzywalam chcialam po prostu bo wyciagnieciu z worka ja przeplukac ehhh

Skad jestescie dziewczynki,z jakiej czesci Polski??? ja z Sosnowca na poludniu POlski

Gość alkata
slyszalam ze takie posciele to najlepiej wymoczyc w occcie i pozniej podobno nie farbi

Gość alkata
ja jestem z pilchowic

Gość alkata
alkatawczyny ja ide spac pa pa

Gość alkata
mąz w pracy niestety

Gość alkata
to pa pa

Gość puk puk puk

Gość paolkaaa
czesc!! jest tu ktos??

Gość niespac
@.........................@ @@@.................@@@....................@ @@@@.....#......@@@@...................@@........................@ @@@@@...##..@@@@@...................@@@@................@@@ ..@@@@@.##.@@@@......................@@@@@.....#.....@@@@ ........@@...#..@@...........................@@@@@..##..@@@@@ .....@@@.........@@@..........................@@@@.##.@@@@@ ......@@............@@..............................@@. #..@@ .......@...............@............................@@@......@@@ .....................................................@@@.........@@@ .....................................................@@.............@@ .....................................................@.................@ .............@@@.............@@@ ..........@@@@@@......@@@@@@ .........@@@@@@@...@@@@@@@ ...........@@@@@@.....@@@@@ ...............@@@.........@@@ ......................##### ...@@@@@@....#######.....@@@@@ .@@@@@@@@..######...@@@@@@@@ ..@@@@@@@.................@@@@@@@ .....@@@@........@@@.........@@@@ ....................@@@@@ ...................@@@@@@ ....................@@@@@ ......................@@@ ..............................## ...............................##..........### ................................##........#### ...................###.........##......##### ..................#####........##...#### .................. ######......##..## .....................######....## ..........................####..## .................................## ................................## ...............................##

Moj maz niestety znow ma nocke eh dobrze chociaz,ze weekendy sa wolne

Gość puk puk puk puk puk