Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

a u nas świeci slonko,pranie mi tak pieknie wyschło a jak pachnie..... Marketo domyślam sie co to za "pewna pani" :-O oj bidulko doskonale Cię rozumie,ja naszczęście mam to już z glowy,mamy własny domek,własne życie i wielki kamień z serca,a w dodatku jestem tą złą synową,której sie raczej nieodwiedza....i dobrze :D

Sips podaje Ci lapke🖐️ J a tez jestem ta zla synowa i jak cholernie mi to pasuje :-) I mam luzy w domu zero nasiadowek,kaweczek obiadkow....zyc nie umierac:-P

Tylko mi nie mow Marketo ze tesciowa siedziala do tej godziny:-P. Ja wczoraj dowiedzilam sie w pracy,ze bede opiekunem centrum informatycznego ktore organizuje rozne kursy-i jak to bywa zaraz bylo pelno spiec i zgrzytow bo miala byc to kolezanka ale nie byla pewna czy sobie poradzi.Afera byla na calego...zawsze twierdzilam jak pracuje sie z samymi kobietami to wczesniej czy pozniej tak to sie konczy.😠

Witam u mnie też piekny sloneczny dzień,aż miło wyjsc z domu :) Ptyczak przyimij i moje gratulacje 🌼 pozdrawiam i zycze miłego dnia

Dzieki kobietki :-D ale ten caly\"awans\" niestety nie odbije sie na moim portfelu 😭 ale kto wie zawsze warto inwestowac w siebie.Mam tylko nadzieje ze to wszystko nie odbije sie na stosunkach z kolezankami. U mnie pada 😠 😡

🖐️ Nie pada i nawet przez chmury widac cos co przypomina slonce ;-) Biore sie za sprzatanie :-( i musze cos wymyslic na obiad 😭 zwariowac idzie z tym gotowaniem!!! Buzka dla wszystkich ❤️ 🌻 odezwe sie z pracy

Witam bardzo slonecznie :) jest poprostu pięknie.....myśle że ta oczekiwana złota jesień już przybyła :D.... widze że wszystkie mamy podobne problemy z tymi objadami :-O Marketo ja poszcze każdy piątek,wyniosłam to z domu rodzinnego i zachowałam tą tradycje aż do dziś ,choc musze przyznac że mój mąż na ten temat ma nieco odmienne zdanie,twierdzi że post obowiązuje tylko w Wielki Piątek... Patyczak🌼 Marketo 🌼 Izabelinko 🌼 miłego dnia dziewczyny pa.

No nie chyba wszystkie wywialo,spragnione pogody i sloneczka najbardziej. Dziewczyny podajcie po jednym przepisie na jakas potrawe,ktora zawsze wychodzi :-) albo jakies wasze popisowe danie,moze cos regionalnego tak dla urozmajcenia menu :-P

Witam ja tylko wpadam żeby sie przywitac...pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco,miłego dzionka...jest tak pieknie że szkoda czasu na siedzenie w domu :D

Wczoraj myslalam ze oszaleje,nie wiedzialam co mam robic,czy kosic trawe,czy sprzatac w ogrodku czy prac ....klonowanie mile widziane Dzis przepiekna pogoda :-D wiec jak tylko maz wroci z gieldy wybieramy sie w plener rzecz jasana z aparatem :-) Trzeba lapac sloneczko!!! Zycze Wam slonecznej i cieplej niedzieli ❤️ 🌻

🖐️ Alez bylam wczoraj padnieta po tych plenerach,zaliczylismu gore Hrobacza Łaka-jest tam wielki krzyz-ogromny metalowy i zrodelko ktore nazywa sie \"U Panienki\" rzecz jasna chlopaki pily wode ze zrodelka aby byli jeszcze lepsi i grzeczniejsi :-P Dzis od mam napiety dzien najpierw z mama do miasta potem z tata urzedy urzedy....a potem do pracy jak wyjde o 9 to wroce o 19 :-( i caly dzien nie bede sie widziec z synem 😭 A Wy wszystkie gdzie-nie licze Markety bo ona zawsze jest na placu boju;-)

Gość emilciaka
Witam serdecznie. Zapraszam wszystkich, którzy korzystają z warszawskeigo transportu miejskiego, badż mieszkają w Warszawie i okolicach, do wzięcia udziału w sondzie dotyczącej oceny Polityki transportowej Miasta Warszawa. Za udział bardzo dziękuję. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/survey/show/id/16351/ polityka-transportowa-warszawy.html W przyapdku problemów o otworzeniem tej strony zalecam skopiowanie linku i wklejenie ponowne do wyszukiwarki stron. dziękuję

Witam jestem ostatnio troche zabiegana wiec sie przywitam i zmykam miłego dnia 🌼

Jestem klapnieta,padnieta i 😠 😡 Dzis latalam od urzedu do urzedu a to taki papierek a to takie pisemko....ale czas mnie gonil i musialam dzis wszystko zalatwic,bo od 1.10 jestem biznes women :-P Po poludniu z pracy wyszlam o 17 bo 2 godziny mam byc w centrum wiec polazlam,powitano mnie wiekszym chlodem niz byl u Krolowej Śniegu,przez dwie godziny kolezanka nie odezwala sie do mnie ani slowem!!Nie pokazala nic a jest juz w to wtajemniczona.Jutro dzwonie do szefowej i rezygnuje z tego calego zasra...awansu,skoro sa tacy wszyscy madzrzy to niech sami sobei radza!!!Ja mam co robic i nie potrzebuje aby ktos patrzyl na mnie i z checia wbil noz w plecy!! Do tego wszyskiego syn zabawil sie w fryzjera i wycial sobie wlosy na czubku glowy 😭 😭 😭

Witam :) Marketo mam wrażenie że ostatnio jakaś smutna jesteś,to na pocieszenie tylko dla Ciebie 🌼 Patyczak przykro mi ale niestety tak już jest coraz częściej że ludzie są zawistni i zazdrośni patrzą na innych jak wilki,takie czasy nastały...smutne to ale prawdziwe a jeśli chodzi o fryzure synka to mam nadzieje że dało sie cos z tym zrobic... pozdrawiam miłego dnia

🖐️ Kolezanka dostala piekny prezent na \"dzien chlopaka\":-P ktory byl wczoraj bedzie zajmowac sie centrum ja mam to gdzies.....do szczescia nie jest mi to potrzebne a tylko pokazalo mi ze nasza przyjazn byla niewiele wart,czasami sa potrzebne wlasnie takie sytuacje aby zobaczyc jacy ludzie sa naprawde...zycze jej szerokiej drogi niech sie wykazuje... A syn ciachnal sobie wlosy bo mial sklejone podobno-a najlepsze jest to ze on ma dlugie wlosy do ramion,cale szczescie obcial tak ze nie trzeba go obcinac na krotko tego bym nie zniosla.... Dzis 1.10 od tego dnia zaczyna dzialac \"moja\" firma i mam nadzieje ze jakos to pojdzie.Mysle wlasnie nad nazwa:-D Marketo nowe mebelki fajna sprawa :-) A reszta gdzie.... ❤️ 🌻 👄

Witam :) Marketo a jednak miałam przeczucie,co prawda nie tak do końca ale cos mi mówilo że u Ciebie nie do końca wszystko w pożądku :( Ja niestety też jestem przeziębiona,czuje sie koszmarnie,najchętniej położyłabym sie do łóżeczka i przespała cały dzień ale obowiązki mi na to niepozwalają :( Patyczak to smutne co piszesz,nie ma nic gorszego jak zawiedziona przyjaźń,kurcze czemu tak jest.... ale na nas możesz liczyc prawda dziewczyny :) trzymam kciuki za sukces bo innej opcji nie ma ;) Pozdrawiam i życze miłego dnia...no i oczywiscie zdrówka pa.

No nie a co tu takie pustki..... Zastanawialam sie dzis czy ja jestem nienormalna czy swiat i ludzie.Zadzwonila dzis do mnie ta kolezanka od awansu z pytaniem kiedy jedziemy po materialy papiernicze do pracy,ja w totalnym szoku rozmawaial zemna jakby sie nic nie stalo.Mysle sobie czy to jakies reality show....cholera co jest bo ja juz nic nie rozumie... A Wy gdzie sie podziewacie....

pustki bo pewnie inni tak jak ja siedzą jeszcze z dziecmi przy lekcjach :( Patyczak z tą Twoją koleżanką jest chyba coś nie tak!? a może poprostu nie przyjeli Twojej rezygnacji do wiadomości? musisz to koniecznie wyjaśnic

Pogoda cudowna a ja niestety w pracy i nie moge wyjsc na spacer bo mam dzis zajecia z bibulkarstwa.Idealna ta pogoda na pranie cieplo wiaterek wszystko wyschnie w mig,tylko kto to potem bedzie prasowal :-PZaraz wylacza mi neta 😭

Żyję,jak tak ale jeszcze żyję.Mam taką jazdę ,że nie wiem gdzie patrzeć ... Pozdrawiam Was wszystkie.Jak się w tym wszystkim ogarnę to napiszę :)

🖐️ Moje drogie tak nie moze byc,jestescie zapracowane wszystkie do granic mozliwosci,zrobcie sobie chociaz 15 minut przerwy od tego kieratu.....stawiam kawe \\_/> \\_/> \\_/> \\_/>

Czesc masz racje Patyczak,dziewczyny czas na przerwe do kawy stawiam pyszne ciasteczka

oj Patyczak chyba nasze nawoływania poszły na marne :( całe towazystwo gdzies przepadlo....i ani widu....

no nie 😠 zaraz nam topik zlikwiduja jak tak dalej bedziecie go zaniedbywac ;-) juz odchodzic o d tych zajec.... chyba ze sa inne powody nieobecnosci

🖐️ Jak to dlaczego,jak zarosnie nam droga do topiku to nam go zlikwiduja;-) a serio to czesc topikow jest usuwana przez modratora z roznych powodow :-( Ale mam nadzieje ze nam to nie grozi :-D Leje,leje,leje 😠 😡 czyli dzis czeka mnie sprzatanie,prasowanie czyli same przyjemnosci :-P Na obiadek rybka-bo rybka wplywa na wszystko.... Dla wszystkich po kawie i kwiatku \\_/> 🌻 \\_/> 🌻 \\_/> 🌻 \\_/> 🌻

Witam :) leje !!! wygladam za okno,patrze i nic żadnej kropelki,no może to nie jest wymarzona pogoda bo tak już jesiennie za oknem ale deszczu bynajmniej na Kujawach nie ma...narazie nie ma Ja dzis sama w domu dziewczynki w szkole,mąż pewnie pomyka niemieckimi autostradami,troche mi dzis smutno,dlatego chętnie skorzystam z zaproszenia na kawke,Patyczak dzięki pozdrawiam