Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

sips tak łatwo się nie poddaję.w listopadie w ub.roku przesiedziałem całą noc z powodu nie funkconalnej poczty o2.Wysyłka była do kanady na 10 otrzymałem 8 zwrotów.jak dopiero poczytałem w internecie,że to kolokwianie mówiąc barachło zmieniłem na inną.Kolega jeszcze tym tekstem ty się nie denerwuj przy kompie ma być zabawa. no i tą maksymę wziąłem sobie do serca.Tylko małżonka mówiła czy ja z nim ślubu nie brałem.Odp.opcji nie zmieniłem.na razie odłożę jutro też jest dzień.Znów zaczynam w trans wpadać to już jest mini elaboracik.ten elaboratx20 poszedł poprzednio do Kanady.

brawo tylko pogratulowac wytrwałosci,przyznam że w takiej sytuacji już dawno bym sie poddala :)

Sips nie mieszkasz Ty blisko mnie? czytałem to wczoraj ale byłem pod wrazeniem raz łza w oku się zakręcała innym razem uśmiechałem się.

tu siedzę i nie ruszam się pierwszy raz tu jestem i dobrze mi tu jest.żebym wcześniej wiedział że takie coś istnieje to dawno bym się zadekował.tak objeżdziłem całą płn. i płd amerykę zachaczyłem jeszcze trochę o Azję i miałem dość wrażen.Z satelity spoglądałem na dzielnicę Edmonton mojego kolegi.Uf masę wrażeń było.

chyba poszłyście po jakieś ciacho.uwielbiam torty.małżonka jest mistrzynią w tym.wszystko się sama nauczyła.

łał musze poczytac co ja tam wcześniej nabazgrałam..... Korn niestety nie mieszkam blisko Ciebie z tej stony Kujawy sie kłaniaja :)

bym zapomniał ślicznie dziękuję za wspaniały sernik a tylko przy herbatce.3-ą kawę piję ostatnią o godz.17.00.Nic straconego jutro przychodzę z tortem od mojej małżonki.Gwarantuję będzie pyszne.

Hajduś serniczek przynioslaś i uciekłaś,choc tu do nas na ploteczki :D Marketo Patyczak gdzie jestescie 😭 Korn licze na ten torcik jestem strasznym łasuchem :D mam nadzieje że znajdzie sie dla mnie okruszyna :)

Bardzo mi milło.teraz słucham a właściwie odkryłem ze mozna radia słuchać 1 z 150 stacji to jest miodzik w uszach.Uwielbiam słuchać muzykę.Czasami to zależy od nastroju muzyki klasycznej szczególnie 4 pory roku Strausa.Muszę poprawiać błędy bo czasem piszę jak wymawiam slangiem.Acha byłem kiedyś w Wieńcu k. Włocławka.wszystko z czasem będzie wyjaśnione na razie przystopuję[ ale nie na długo]

już sie ciesze na ten tort :D....... k.Włoclawka mówisz no no.........

ślicznie dzięki. ale już się najadłem.a gdzie to bractwo pouciekało chyba buszują po innych tematach.przecież nikt nie jest koniem że ma takie zasłonki przy oczach,że tylko ma prosto iść.

Bardzo przepraszam ...jako wkupne przynioslam dzis sernik ;) wiedziałam kiedy zajrzec...o torcie mowa ,a ja jestem łasuch:D moge się tez czuc zaproszona?

mam nadzieje ze te slodkosci sa dietetyczne bo ja to z tych dbajacych o linie :-P

Sips ciebie też nie widzę a chyba Cię zanudzam,jestem tutaj rodzynkiem to o technicznych rzeczach nie pogadamy, a może mi się wydaje.

No masz ,a ja tu juz chyba całkiem niewidzialna jestem ;) W taki razie ide cos zjesc:)

hajduś czy za każdym razem muszę wymieniać po imieniu? przeciez wcześniej coś się pytałem i nie ma odpowiedzi.I zaproszenie było na jutrzejszy tort mojej małżonki nie było żadnego odzewu.

No i bure dostałam;) juz odpowiadam ....jam sasiadka z topiku obok pochodząca z Wroc :) Dzis czestuje serniczkiem pieczonym przez mojego męza :) Chwale się tym ,bo to jego pierwsze ciasto ;) i jest pyyycha

korn zostaw poprostu tort a my sie bedziemy czestowac :-P kazda wezmie swoja kawke i moze uda sie nam spotkac a ty wez malzonke na to przyjecie ;-)

Smacznego hajduś. A co Ty się dziwisz ta satyra na mężsczyznę pasuje jak ulał.Chyba to pisała zatwardziała feministka.