Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Lista obecnosci 1.patyczak xx 2.Marketa ........ 3.spis ........ 4.Izabellinka ......... 5.Dallia ......... :-D :-D :-D

🌼 Lista obecnosci 1.patyczak xx 2.Marketa x 3.spis x 4.Izabellinka ......... 5.Dallia ......... u nas tez już na każdym kroku widac wiosne 🌼 🌼 🌼 🌼

Witam serdecznie i zapraszam na filizanke gorącej kawy :D dzis pogoda brzydka wiec z wypadu do ogrodu nici :( a juz takie plany mialam,no coz musze sie wstrzymac z ich realizacja :) pozdrawiam 🌼

U mnie wiosna .Jest pięknie,cieplutko :) Szczególne powitanie dla Bata Niedźwiedzia :) Teraz do kawy trzeba dorzucać biszkopty,które Misiek uwielbia :):):)

Nic nie widze taka mgla ;-) Pocieszajace jest to ze widac juz wiosne :-D od razu czuje sie lepiej :-D Trzymajcie sie cieplutko i nie zgubcie sie w tej mgle ;-)

Witam :D u nas nie ma mgły wiec widze już wiosne bardzo dokładnie :D Patyczak 🌼 Dallia 🌼 Marketa 🌼 Izabelinko 🌼 pozdrawiam 😘

Witam z samego rana :D a co tu tak cichutko??????? Patyczak zawsze rano podpisywalaś liste a teraz Cie nie ma jestem poważnie zaniepokojona .... Marketo gdzie Ty sie podziewasz ? skrobnij do nas czasami :D Izabelinko pozdrawiam cieplutko :D Dalio prosze podpisac liste obecnosci :D

Cos sie ostatnio zaniedbalam w porannym podawaniu kawy ale tylko dlatego ze mam klopoty z wstawaniem:-( za cholere nie moge zwlec sie z wyra,czyzby to przesilenie... w firmie tez ostatnio bylo duzo pracy i wieczorem bylam padnieta. Przyszly tydzien szykuje sie tez ciezki w pracy mam dwie imprezy takie od rana do wieczora 😭 a w dodatku moi faceci maja urodziny mezus 12.03 a syn 14.03 i mysle co im kupic. Mezowi zawsze moge oddac sie w prezencie :-P ;-) jak juz nic nie kupie

Kawunia w termosie bo w innym wypadku bedziecie pic zimna. Patrze przez okno i jestem przerazona ile czeka mnie pracy.Ogrod wyglada fatalnie po tej zimie:-( Zakupilam juz pierwsze nasiona :-D ale nigdzie nie moge znalesc nasion dyni ozdobnej i dyni 😭

Witam kawunia jak zawsze pyszna :D no przykro mi Patyczak ze jestes tak bardzo zajeta :( zabiegana od samego rana,mam nadzieje ze to chwilowe i bedziesz mogla niedługo odetchnąc troche :) ja ogarnelam ogród wiec patrze już spokojniej za okno,ale masz racje ze czasami cieżko kupic takie nasiona jak by sie chciało,no coż trzeba bedzie pilniej sie rozejżec :) Marketo może te problemy z kompem sa tylko przejściowe,czasami tak bywa miejmy nadzieje ze sie z tym uporasz :) pozdrawiam i zycze milego dnia :)

Marketo nasiona papryki wysiewa sie w polowie marca wiec moim zdaniem nie jest za wczesnie ja już mam przygotowane skrzynki i jak tylko kupie nasiona zaraz je posieje :D u nas tez dzis pogoda nijaka,niby jest ciepło ale co jakis czas pada deszcz :( jesli chodzi o swieta to faktycznie pora już cos pomyślec,ale puki co przed nami dzień kobiet :D

Tylko mi nie mowcie ze juz swietujecie ;-) Marza mi sie rajstopy,gozdzik i paczka kawy:-D

Dzien Kobiet moze nie buc modny. Ja ciesze sie jednak,ze mam pretekst by zyczyc Wam-wszystkiego najlepszego 🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻

Witam to i ja zostawie zyczenia dla Was :D 8 MARCA DZIEŃ KOBIET ………………….{`--♥.-.'_,} ……………………{;..\,__...-'/} ....._.;_'.-._ …{..'-`.♥_;..-'; ...{`--.♥-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._ .{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--.♥-.'_,} .{..'-`.._;..-';.{`--.♥-.'_,}.{;..\,__...-'/} ....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-} ........,--\\..,-"…`'--.._..- .....--.._..- ...... ....._.;_'.-._..... ||......// ..........{`--.♥-.'_,}.,-"-.....//.,-"-.. ........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\ ………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---, ......../....-'.)\\......... /.,-"-....\ ........\,---'`...\\.......//. (..'-.....\ .....................\\ ..// ................../_\\Y//_\ .................(_,-}={-,_) ...................\_//((\_/ .....................//))(\ ....................(/..)) ........................(( .........................\) Z OKAZJI DNIA KOBIET 8 marca Święto Kobiet więc życzenia składam tobie. Dużo szczęścia i radości a w miłości pomyślności. Miej na ustach uśmiech słodki w życiu zaś nie doznaj trosk

Witam w ten poniedzialkowy poranek,zapażylam kawke wiec jesli ktos ma ochote sie przysiąsc to zapraszam :D życze wszystkim miłego dnia 🌼🌼🌼 ________________ $ __________ $_____$_______$ _____$_____$$___$$_____$$ ______$$___$$$_$$$___$$$ $______$$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$__$$$_______$$$$ ___$$$$$___________$$ ______$____________$$$$$ ___$$$$____________$$$$$$$ $$$$$$$$___________$$$$$$$$$ ______$$$___$$$$$$$_______$$$$ _____$$$$$$$$_____$________$$$ ___$_____$$$$_______________$$$$$ _$______$$__$___________________$$ $____$$$__________$___________$$$ _____ $$$$$$$$$___$$$$$______$$$$ ________ $$$__$$$$$__$$$$$$$$$$

Ja sie przysiadam ale z herbatka-zielona oczywiscie:-) Dzis bylam w nowym salonie kosmetycznym ktory zostal otwarty w mojej miejscowosci.Mowie Wam mozna wyjsc o 20 lat mlodszym jak wezma cie w obroty-kosmetyczka,masazystka,fryzjerka. Zapisalam sie juz na kilka zabiegow do kosmetyczki bo ceny maja konkurencyjne-taka promocja wiec tzreba skorzystac :-) Marketo co jest chyba nie leczysz kaca po wczorajszych szalenstwach;-)

List gonczy za Marketa wyslany :-D Wynajelam tez detektywow,mam nadzieje ze sie uwina szybko i jeszcze dzis Marketa sie odnajdzie :-D

🖐️ Patyczak dobrze ze pomyslalaś o tym detektywie bo sam list gończy pewnie by nie wystarczył :) pozdrawiam Was dziewczyny i zmykam bo cos dzisiaj strasznie zabiegana jestem ....

Wiedzialam ze tylko detektywi moga zdzialac cuda :-) No tak z tym czasem to sa jaja wszyscy maja pomysly jak go zabic tylko nikt nie umie go wskrzesic :-) Ja niekiedy chcialabym aby dzien mial 24 godziny bo nie wyrabiam. Tesciowa brrr moja chciala sie wprosic ale powiedzialam do m.ze ma cos wymyslic,nie wiem co ale ja nie mam czasu i ochoty na ta wizyte :-D Trzymajcie sie cieplutko 🌻

Witam w ten zimowy poranek brrry zmarzłam wiec zapraszam na gorąca kawe :D Marketo cieszę sie że jesteś 😘 Patyczak detektywi spisali sie bardzo dobrze :) a temat tesciowej pozostawie bez komentarza ... pozdrawiam i zycze miłego dzionka :D

[czesc Marketo miejmy nadzieje że to juz resztki sniegu potem bedzie juz tylko ładniej :D ale co ja tu czytam smutne wiesci nam przynosisz :( najpierw pisalaś że brat czeka na miejsce w szpitalu a teraz czytam że wyniki nie sa dobre :( czy to cos poważnego? pamietaj jesli masz ochote porozmawiac mozesz na mnie liczyc 🌼

Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli.

Marketo teraz juz wiem dlaczego jestes taka zajeta.Pewno masz wiele na glowie.Trzymaj sie mocno i cieplo. Mysl pozytywnie ❤️

Witam :D Marketo oczywiscie rozumie czemu miala bym czuc sie urażona,wiem ze sa tematy których lepiej nie poruszac na forum publicznym wiec spokojnie,mam tylko nadzieje ze z Twoim bratem bedzie wszystko dobrze,życze mu dużo zdrowia a Tobie wytrwałosci Patyczak 🖐️ pozdrawiam i zycze spokojnego dnia 🌼

🖐️ Caly dom jeszcze spi tylko nie ja :-) zreszta sloneczko zaglada do pokoju wiec szkoda lezec.Pogoda bedzie cudowna-jedyny minus to to ze widze ile pracy mnie czeka 😭 Marketo mialam w pracy dwie duze imprezy jedna w piatek druga wczoraj.Przychodzilam do domu i padalam.Wczoraj bylam tak padnieta,ze o 20 poszlam do lozeczka. A do tego moj syn mial wczoraj urodziny,nic nie organizowalam,jakies tam drobne prezenty dostal od moich rodzicow i od nas a moja \'\'piekna\'\' tesciowa nawet nie zadzwonila z zyczeniami.Szkoda slow.... Jak czuje sie brat?

\_/> Marketo dziekuje za zyczenia:-) wyobraz sobie ze zadzwonila wczoraj i na pytanie meza dlaczego nie dzwonila w sobote to powiedziala ze nie miala prezentu i dlatego nie dzwonila....poprostu rece opadaja.Moze ja jestem glupia ale nie widze zwiazaku miedzy telefonem a prezentem.Babcia od siedmiu bolesci!!!! Jak brat masz jakies wiadomosci?Twoj wyjazd sie przyspieszy mam nadzieje ze nie bo bedzie to oznaczac ze z bratem jest lepiej. Trzymaj sie cieplutko ❤️

Witam :D Patyczak sorki ze dopiero teraz składam zyczenia Twojemu synkowi ale wczesniej........."nie miałam prezentu" wiec sie nie odzywalam hihihi wszystkiego dobrego dla synka :D Marketo pytasz o pogodę no przyznam ze u mnie wiosennie czasem przeleci jakis deszczyk ale taki przyjemny wiec nie narzekam,jesli chodzi o Twojego brata to mam nadzieje że najblizsze dni przyniosą dobre wiesci tego Ci zyczę z całego serca ... pozdrawiam milego dnia :)

🖐️ Marketo przesylam Tobie i bratu pozytywna energie ❤️i oczywiscie dobre fluidy. Tymi lekami to sie za bardzo nie faszeruj. Pogoda tez nas nie rozpieszcza,jakby bylo ladnie to czlowiek jakos tak pozytywniej nastawiony jest do zycia a tak dziala przygnebiajaco. Syn radzi sobie w szkole z czego sie bardzo ciesze :-) i dziekuje Wam za zyczenie.