Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Witam :) Marketo tak mi przykro ....ale nie smutaj sie tak bardzo pamiętaj zawsze możesz na nas liczyć jak by co jesteśmy tu :D bardzo Wam dziękuje za wsparcie 😘 😘 Patyczak no cóż czasami tak bywa z tymi naszymi panami oni po pracy wracają zmęczeni i wszystko trzeba im podać a my wracamy i zabieramy się zaraz za gotowanie,sprzątanie itd. ale to ONI sa zawsze bardziej zmęczeni wwwrrrryyyy pozdrawiam miłego dnia życzę 🌼

Pogadalam,poplotkowalam i tak zlecialo popoludnie :-) Teraz pakuje torbe na jutrzejsza wycieczka,moze nie byc zbyt goraco wiec chyba trzeba zakupic wiecej koron co by mozna bylo w barze posiedziec :-) jakas kawczke wypic hranolki zjesc :-) i tak przeleci. Rano jeszcze musze spakowac pare rzeczy-dobrze ze to skrzynki na listy wiec pojdzie szybko i latwo. Lece do wyra 😴

Trochę sie spieszę wiec pozwólcie że tylko pomacham 🖐️ miłego dnia życzę :)

? ? ? Na dobry poczatek dnia kawunia parzona :-) Wczorajsza wycieczka no coz....nie odbyla sie :-D bo zaczelo padac wiec nie bylo sensu jechac. A juz mialam taka nadzieje bo potrzebuje przyprawe w Czechach kupic a nie pojade specjalnie po przyprawe bo wiecej spale niz przyprawa warta. W niedziele jak jedziemy to sklepy zamkniete :-( i klops Przyprawe potrzebuje do salatki ktora robie(mama robi) ma taki specyficzny smak. Dzis mialam miec wychodne ale przyjada znajome rodzicow wiec wypad przelozony i dobrze bo bede miec wiecej wolnego.Dzis zajme sie goscmi a w poniedzialek wychodne. M.oczywiscie byl wczoraj kija moczyc 😠 😡 Widze ze ktos mial nalocik;-) Marketo robimy tez skrzynki :-) Lece kliknac tu i tam i zabierma sie do pracy,trzeba chalupe ogarnac.

Dzien dobry bardzo:-) Weekendzik minal mi super :-) Sobota praca-festyn ale godziny od 15 do 21 czyli ruchu nie bylo prawie wcale :-D nawet beczek nie trzeba bylo zmieniac. Ulalam sobie piwka do buteleczki i popedzilam do domu. Wczoraj pojechalismy na wycieczke do zamku w Babicach-byl turniej rycerski a na zakonczenie wpadlismy do skansenu. Jak przejezdzalam to widzialam ze na festynie bylo duzo ludzi i czulam ulge ze nie musze tam byc tylko mozge z chlopakami spedzic czas. Dzis jade do babci poniewaz dziadek mial udar mozgu :-( ni z tego ni z owego. Nikt by sie nie spodziewal ze moze cos mu sie przytrafic-silny zdrowy chlop a tu cos takiego.Zabieraja go dzis ze szpitala i przewoza do innej placowki bo ten w ktorym jest to mzona wyjsc ale nogami do przodu. Poprostu koszmar!!!Jak go przywiezli to nie zrobili z nim nic do rana bo nie bylo zadnego lekarza Przy udarze liczy sie szybka diagnoza a tutaj zero reakcji-szkoda slow.Dobrze ze brat ma znajomosci bo w innym wypadku dziadek skonczylby tak jak jego przyjaciel ktory zmarl tydzien temu na udar sloneczny w tym szpitalu.Przywiezli i wywiezli. Sluzba zdrowia......😠 😡 Marketo moze jakies szczegoly:-) Sips napewno masz juz wszystko pieknie zrobione wiec siadz z nami an minutke :-)

Witam 🌼 Patyczak tak mi przykro z powodu dziadka :( bądź dobrej myśli na szczęście są jeszcze dobrzy lekarze i na pewno podejmą odpowiednie leczenie ...szybkiego powrotu do zdrowia dla dziadka życzę... Marketo co u Ciebie :D czy u Was też od rana tak gorąco :O ja wczoraj byłam z dziewczynkami nad jeziorem ale było tyle ludzi że nawet nie miałyśmy gdzie kocyka rozłożyć,wiec panienki popluskały sie trochę i wróciliśmy do domu .... pozdrawiam i życzę spokojnego dnia trzymajcie się zdrowo 🖐️ http://www.youtube.com/watch?v=A0_RBXw02Lo

Witam :) wybieram się dziś do księgarni muszę wreszcie dokupić podręczniki do szkoły :O pewnie czeka mnie nie lada wydatek wiec humorek mam nie najlepszy :( do tego pogoda fatalna za oknem szaro buro i ponuro pewnie zaraz zacznie lać :( wiec na dobry początek dnia kawusia z ciachem i poranne wiadomości :) miłego dnia życzę :) http://joannaboron.redblog.gk24.pl/files/2009/08/ciacho.jpg

🖐️ Sips dzieki za poranna kawunie i ta mega porcje czekoladowych slodkosci w taka pogode jak byla rano to bardzo wskazane. Sennie bylo strasznie. Zaliczylam juz dzis basen z dzieciarnia dobrze ze kryty wiec szybko poszlo. Wczoraj bylam u babci i co sie okazalo dziadka nie przewiezli do innej placowki bo ktos komus nie powiedzial,ktos komus obiecal...jedno wielkie nieporozumienie :-( dalej staramy sie aby przeniesc go gdzies indziej. Po badaniach okazalo sie ze ma 3 ogniska udaru najgorsze na mozdzku i dlatego nie moze zachowac rownowagi-klopoty z chodzeniem,siadaniem.Ma sparalizowana jedna strone ale pocieszajace jest to ze wie co sie do niego mowi,jest swiadomy,pamieta wiec to na plus. Teraz podaja mu leki a potem rechabilitacja. Okropne jest to ze jakies pol roku temu wywrocil sie i uderzyl tylem glowy,zawiezli go do szpitala ale za chiny ludowe nie dal sobie zrobic tomografii,wracal na % z imprezy emerytow i to moga byc konsekwencje tego wydarzenia a dodatkowo w najwiekszy upal walil stara sliwke...jednym slowem starosc czyli nic sobie nie da powiedziec,wie najlepiej,wszystko musi zrobic po swojemu....a teraz tylko klopot. Marketo ja juz wybulilam kasiore na ksiazki teraz tylko obuwie i jakies duperele.

Witam :) znów pada .... czy w tym roku nie za dużo tego deszczu czasami Marketo biegam za tymi książkami od księgarni do księgarni i nie mogę skompletować potrzebnych mi książek :( brakuje mi jeszcze trzech i nigdzie nie mogę ich dostać w końcu zamówiłam je i czekam może dowiozą .... Patyczak jak tak sobie czytam o tej naszej służbie zdrowia to krew mnie zalewa brak słów porostu ..... zmyka do kuchni.... muszę jeszcze przygotować obiad i uciekam do pracy miłego dnia dziewczyny 🖐️

Marketo to tak jak u nas rano padało a potem świeciło piękne słoneczko :) ale za to teraz robi sie takie czerwone niebo ....podobno zapowiada to wiatr .... pozdrawiam :D :D :D

🖐️ Wybaczcie ze wczoraj do Was nie zagladalam ale bylam na wycieczce.Zaliczylam Szaflary czyli Termy Podhalanskie. Jednym slowem-male a ludzi baaaardzo duzo. Dobrze ze to juz ostatnia taka wieksza wycieczka:-) Jeszcze dwa baseny i wakacje z glowy 😭 W przyszly weekend czekaja mnie dozynki-juz dzis mam myslec o konkurencjach(zawsze mamy turniej wiosek) i co roku problem jakie konkursy wymyslic 😠 Sloneczko swieci:-D Jade na zakupy bo jutro swieto wiec zamkniete wszystko na amen.A ze moja miejscowosc jest na trasie ktora biegnie do miejscowosci wypoczynkowych w ulubionym sklepie bedzie tlok. Mam dzis zamiar upiec pysznego drozdzowca ze sliwkami-ukradne sasiadowi bo ma kleske urodzaju;-) Odezwe sie pozniej Trzymajcie sie cieplutko:-D

Cześć ja tylko sie przywitam i uciekam .... ludzi w sklepach mnóstwo,biegam od 6 bezy zrobić zakupy bo jutro od rana mam gości ....a tu czas mnie goni do pracy ..... pozdrawiam Was cieplutko ....miłego dzionka 😘

🖐️ Mialam wpasc wczoraj ale czasu braklo :-( Zreszta i tak wszystkiego nie zrobilam,musze dzis jeszcze ze szmata troszke poganiac 😭 Babcie teraz mam u rodzicow a to dom obok tak wiec ciagle urzadzaly sobie wczoraj nasiadowki-to kawka to herbatka :-) i tak lecialo. Dziadek ma sie juz ciut lepiej-dzis jada do niego rodzice wiec bede wiedziec cos wiecej. Marketo rece muszis zmiec przy kostkach skoro tak szalalas z tym sprzataniem. Sips gosciom zrob szwedzki stol niech sie sami obsluguja ;-) Koncze kawke i biore szmatke do reki,chociaz dzis wolne.

🖐️ stół zastawiony był po Kujawsku czyli tradycyjnie ile się zmieści...czym chata bogata :D :D :D było bardzo milo ale troszeczkę za krotko :( no cóż trzeba się cieszyć z tego co jest i nie narzekać ;) pozdrawiam cieplutko i pędzę zmywa 🖐️

Dzien doberek:-) Siedze jak na szpilach 😭 po tych kapielach nabawialm sie chyba jakiejs infekcji i moj pecherz juz sie odzywa 😭 mam nadzieje ze apteka bedzie dzis otwarta to zakupie urosept i jakas herbatke.Az sie boje zeby nie przenioslo sie w inne okolice ;-) bo wtedy kaplica 😠 Mialam jechac dzis na basen ale oczywiscie w tej sytuacji wyjazd odwolany. Wymyslimy cos innego-w koncu wakacje sie juz powoli koncza i trzeba maksymalnie wykorzystac to wolne. Patrze przez okno i widze czerwona jarzebine-oj jesien sie juz zbliza 😭 Ide zrobic sobie kaweczke i pomyslec o obiedzie.

Witam :) Patyczak bardzo mi przykro z powodu Twoich dolegliwości ....mam nadzieje że szybko sie ich pozbędziesz .... ja dziś jakoś nie mam weny do pisania.od rana chodzę jakaś rozdrażniona,wszystko mnie złości,no ale my kobiety często tak mamy wiec to chyba nic nadzwyczajnego,samo przyszło samo przejdzie ... Marketo buziaczki dla Ciebie 😘 "W kręgu przyjaciół przebywać, wrogów zostawić za bramą. niczego nie zaniedbywać, w podróż się udać nieznaną. Przyjaciół wciąż mieć przy sobie, nie myśleć o tym co boli, tak mówią nawet przechodnie. duszę swą trzeba wyzwolić. I w sobie zadusić smutki, niech serce swym rytmem bije, nasz pobyt jest tu...zbyt krótki, by zniszczyć to co w nas żyje."

> > > Kawuska-wiec radze wstac bo bedzie zimna ;-) Zakupilam wczoraj leki i zaaplikowalam sobie mega duza dawke i jest juz lepiej. Teraz bede brac normalne dawki az skoncze opakowanie.Chyba musze zamowic preparat uodparniajacy ktory bralam na poczatku roku i zadne cholerstwa mnie nie wyprowadzaly z rownowagi ;-) A swoja droga to chyba juz czas zaczac brac cos uodparniajacego-tak ogolnie dla zdrowia o ile w ogole to dziala :-D bo kedys czytalam ze to taki chwyt reklamowy :-D Dlatego np zabraniam sie mezowi szczepic na grype w zakladzie-zawsze po szczepieniu jest chory a przechodzi to strasznie-rozumiecie chory facet w domu 😭 Sips skad ja to znam,zreszta moj m.tez juz sie nauczyl i potrafi wyczuc sytuacje ze cos sie swieci :-P humory,humorki,podminowana ale co ja na to moge :-D sama natura Marketo moze jakis trenin na sucho-slawne roweki-pamietasz z w-fu. Tez bylismy na przejazdzce i najwiecej narzekalm najmlodszy:-) Lece myc czupryne bo mam zebranie w pracy-dozynki 2009 😠

🖐️ Siedze sobie w pracy i zajadam sliweczki-kleska urodzaju u sasiada :-P od strony drogi nie ma juz prawie sliwek.Duza czesc znalazla sie w moim brzuszku:-) Sasiad nie obiera nic wszystko leci na ziemie-istne marnotrastwo 😠 Jutro czeka mnie ostatnia wycieczka-😭 i we wtorek ostatni basen(oczywiscie bez mojego aktywnego udzialu) A potem to juz odliczanie do pierwszego dzwonka..... W piatek jade do dziadka bo jutro maja go przywiez do domu od 1 wrzesnia idzie na rehabilitacje i mam nadzieje ze bedzie lepiej. Na dzien dzisiejszy mam mase sparaw i obowiazkow bo rodzice wyjechali i musze funkcjonowac na dwa domy. Sips co to za machania lapka-prosze o jakies szczegoly-chyba ze taki ruch w bibliotece i lapki cie bola. Marketo co ty taka zajechana jestes? Musz sie wam pochwalic ze ostatnio w moim zwiazku jakos tak romantycznie,milo,sielsko wkoncu rocznica slubu sie zbliza:-) To nastepna sliweczka:-)

:-) :-D :-) :-D Zapowiada sie piekny dzien,sloneczko juz grzeje:-) Jestem po porannej kawce-w sumie tylko poranne kawki pije ;-) Musze sie spakowac na wycieczke-kanapeczki,picie itd zabieram syna ze soba wiec troszke tego trzeba. Dziadek dzis wychodzi bo tyle trwa leczenie i koniec pobytu w szpitalu od tej chwili prosze sobie samemu radzic.Nie wiem na ile jest sprawny...wszystko sie okarze.Wierze ze bedzie dobrze!!! Rodzice wyjechali na krotki urlop do znajomych na Wegry,potem zachacza o Slowacje. Nalezalo sie im to!!! Marketo ja pamietam jak bylam w ciazy to mialam takie spanie,ze mama przychodzila patrzec czy jeszcze zyje ;-) Wraz z narodzinami spanie przeszlo :-D Na rocznice myslelismy o wypadzie do Pragi-tylko we dwoje o ile syn zostanie z dziadkami.Nie ma problemu zostac z kims w ciagu dnia ale jak przyjdzie wieczor to on chce spac w swoim lozeczku i zeby mamusia byla w pokoju obok.chociaz ostatnio zrobil postep-spal u rodzicow jedna nocke:-) wiec moze nie bedzie tak zle. Lece obiadek dokonczyc. trzymajcie sie cieplutko 🖐️

Witajcie :) mam nadzieje że tym razem uda mi sie skrobnąć do Was choć parę slow,próbowałam zrobić to rano ale jak tylko zaczęłam pisać wpadła do mnie kumpela ,pogadałyśmy chwilkę i tak jakoś zleciało,jednak kiedy poszła od razu zasiadłam do kompa ....niestety za nim co kol wiek kliknęłam przyszła następna koleżanka ...... tak mnie dręczyła aby pożyczyć jej kasę że ledwo zdążyłam do pracy :( Patyczak wystarczyło Wam kanapek ???? Marketo sen to lekarstwo wiec czasami trzeba sobie pospać porządnie ;) widocznie Twój organizm tego bardzo potrzebuje .... pozdrawiam 🌼

Ale mi dzis dogrzalo 😠 nadupal byl jakis :-P Kanapeczki przywiozlam do domu bo zero apetytu tylko pic pic pic. Mielismy miec jeszcze kielbaske...przyjezdzamy w umowione miejsce zero grilla zero kielbasek.Tak sie zezlilysmy z kolezanka ze zwinelysmy manele i poszlysmy z dzieciarnia na lody:-D I chyba byl to najlepszy mozliwy pomysl-wszyscy wracali zadowoleni:-) Marketo suselku do raportu:-) Sips pozyczki 😠 znam to mamy sasiada ktory pozyczal juz od wszystkich-smiejemy sie ze powinen mowic daj a nie pozycz. Jutro czeka mnie maraton do poludnia do pracy potem jade do dziadka a po poludniu ide z synem do dermatologa.

Melduje sie ze dycham :-) Ja pierdziule co za upaly....jutro prosze chlodniej :-) tylko bez deszczu bo mam maliny obierac. W pracy jak to w pracy dobrze ze z kolezanka sie szybko uwinelysmy i o 13 bylam wolna albo dopiero o 13. Potem pojechalam do dziadka.Hmm jesli chodzi o glowe to funkcjonuje swietnie i bardzo dobrze.Apetyt mu dopisuje zazyczyl sobie jak on to mowi śprotki bo juz na mleczne zupy patrzec nie moze.Musi jesc bo jest slaby jak to po szpitalnym wikcie. Zakupilam mu witaminy takie na wzmocnienie i ogolnie na serce i takie tam. Teraz tylko musi cwiczyc i nie poddawac sie.Babcia ma bardzo wesole usposobienie i pozytywnie jest nastawiona do zycia wiec bedzie go wspierac. Lece robic kolacje co by chlopaki nie popadaly jak muchy:-P

🖐️ melduję sie że jestem już spakowana i zmykam na mazury ....nie zapomnijcie o mnie ...wracam w niedziele ...🖐️

🖐️ Macham do was resztkami sil 😭 ten weekend mnie wykonczyl.W sobote deszczowo,zimno i ogolnie do dup...dobrze ze tylko do 1 bo zamarzlabym jak nic.W niedziele tez do 1 ale zajob byl straszny-loteria a potem bufecik. Jeszcze pracowala z nami taka znajoma ktora wkurw...wszystkich na amen-pchala sie wszedzie,chciala obslugiwac wszystkie stoiska 😠 scyzoryk mi sie w kieszeni otwieral :-P W sobote cale do poludnia zbieralam maliny a dzis juz znow jest czerwono. Bylam dzis u dziadka.Apetycik jest tylko ze diete musi trzymac bo cukrzuca jest.Oczy by jadly-slodycze bo zawsze lubial-ale sie nie da.Musi sie pzrestawwic na inny tryb. Troszke cwiczy-rechabilitacja z NFZ a potem myslimy jeszcze o kims prywatnie.Zobaczymy jakie beda efekty. W czasie jak ja siedziala moj m.zlowil szczupaka-cieszyl sie jak dziecko. W domu wszystko smierdzi mi ryba 😡 jutro beda smazyc jestem cala w strachu ;-) Sips tak sie pewno rozleniwila po tych wywczasach ze nawet klawiaturka ni chce sie jej ruszyc ;-) albo taka zagoniona. Ide dopic herbatke a potem 😴

🖐️ Patyczak masz racje jestem strasznie zagoniona ...ale obiecuje że postaram sie kliknąć więcej jutro....powiem tylko ze bylo super ,pogoda piękna ,widoki jeszcze piękniejsze....żal bylo wracać oj zal ...... Marketo ja co roku zbieram nasiona :) popieram po co wydawać kasę .... życzę spokojnej nocy

Witam :) Marketo oczywiście masz racje ostatnio mam tyle pracy ze nie wiem od czego zacząć...skosić trawę czy uporać się z chwastami....a może wykapać psa :) mówię Wam dziewczyny nawet w pracy zaczął sie większy ruch zbliża sie szkoła wiec nic dziwnego..... do tego w niedziele mamy dożynki i jakoś tak wszyscy czegoś potrzebują .... pozdrawiam Wa dziewczyny ,cieszę sie ze mimo moich króciutkich postów jeszcze mnie nie wyrzuciłyście z topiku :D

Dzien dobry bardzo:-) Znow zapowiada sie piekny dzien-czyli trzeba go wykorztystac.Jakies pranie bedzie zaliczone,sprzatanie.Chlopaki w czasie samotnego weekendu troszke nabalaganili 😠 W poniedzialek nie mialam sily nic robic,wczoraj zaliczylam ostatni basen a dzis nie pojde do pracy wiec mam nadzieje ze troszke nadgonie chociaz roznie to bywa. Marketo ja sezon festynowy zakonczylam ale nie moge narzekac towarzystwo bylo zawsze ok wiec lecialo jakos.Tak mam y od jakich 3 lat i pewno pozostanie mamy tylko zal ze nie wszyscy pracownicy sa angazowani.Zatrudnionych jest wiele osob a pracuje tylko garstka. Swoja droga Marketo to szykuje ci sie piwne szalanstwo ba i muzyczne.Jesli bedzie pogoda to mysle ze impreza bedzie udana Sip postawisz nam tu jakas kawunie a na wiecor jakiegos drineczka i miejsce na topiku dozywotnio masz zagwarantowane :-) A teraz moje drogie musze isc zadzwonic do meza bo wlasnie dzis jest nasza rocznica :-) 9 lat meczy sie juz zemna :-D Chyba wyskocze dzis na miasto-o ile rodzice wrocili-jakis prezencik kupic.Umawialismy sie ze nic nie bedziemy kupowc tylko wyskoczymy na kolacje.