Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tiki*

Planowanie i starania po STRACIE ciąży.

Polecane posty

Eva Wer,heh w jakim programie... :D Smieje sie bo ja to na kartce tworze,a potem skanuje i wysyłam takiej babce co mi to zrobi.Niestety nie mam programu zadnego :( a Ty jestes przeciez plastyczka ...oooooo moze mi cos podpowiesz???

No własnie o ten bank mi chodzi. Maja w ofercie ze gdybym chciała zmienic walute na inna to nic nie płace za to no i wszystkie umowy sa u nich za darmo . Ale własnie nie mam nikogo kto by mi doradzil czy brac w złotówkach czy frankach?????????? Bo napewno bede brac równe raty a nie te malejace. Przy 40 tys nie mam problemu ze zdobyciem kredytu bo mój włąsny wkład wyniósł 80 tys. Nawet nie wysyłali by pracownika zeby dokonał wyceny.

Celica nie wiem czego oczekujesz. Ja pracowałm kiedys w firmie reklamowej podczas studiów - dorabiałm sobie. I robiłam projekty w Corelu. Lidka mnie pan powiedział ze na decyzje sie czeka 3 dni bo przychodzi z centrali z warszawy. Natomisat mnie kredyt jest potrzebny dopiero na 15 wrzesnia bo wtedy podpisuje ostateczna umowe. Aha no i maja jeszcze tak ze mi moga dołozyc do kredytu hipotecznego tyle kasy ile chce na remont.

stronkę, którą podawała Lidka wrzuciłam na bloga. gawit - to nie walka z niebieską. Chciałam Ją bliżej poznać i przypadkiem trafiłam na nieścisłości. A że inżynier ze mnie z krwi i kości to muszę mieć wszystko czarno na białym!! Zaczęłam szukać i szukać. Chciałabym aby w tym moim śledztwie znalazł się błąd i aby okazało się , że nie zostałam (zostałyśmy) oszukana/e. Niestety Iza nie próbuje tego wyjaśnić. :( graziabigos - przede wszystkim zrób się na czarno. Dziewczyny, proszę o wypowiedzi odnośnie hasła. Czy nasza grazia może dostać hasełko?? :) ;) :) ewa-marchewa - dziś u Was Szymon Wydra śpiewa, a u nas -DODA ELEKTRODA!!! :) :) I też jej słucham... chociaż słabiutko słychać :( Lidka79 - niestety nie w całej Polsce. U mnie susza!!! Od wielu dni nie było deszczu. Ale u nas to normalka. Bełchatów jest bardzo specyficznym miastem. Przez naszą elektrownię mamy tu swoisty mikroklimat. Burzy nie widziałam od lat! Najczęściej słyszę i widzę ja w oddali, robi nadzieję, że przyjdzie, a przechodzi bokiem. Deszcze padają, ale deliktane i króciutko. Bardzo rzadko się zdarza by przylało. A w tamtym roku tak się złożyło, że liczyliśmy dni między deszczami. Przerwa wyniosła 48 dni!!!!!!!!!!!!!! ew - nie umiem Ci odpowiedzieć, dlaczego Twoja beta rosła. Ale nasze organizmy to wielka zagadka. Na początku obecnej ciaży robiłam betę - w 41 dniu cyklu - wyniosła 5000 i 43 dc - wynik był taki sam 5000!!!!!!! Byłam przerażona, byłam pewna, że już jest po wszystkim. Pobiegłam na usg i zobaczyłam pięknie bijące serducho. A dziś jestem w 24 tygodniu ciąży!!! Celica - jaką wymyśliłaś nazwę dla swojej szkoły??? No i co tworzysz?? Prosimy o szczegóły!!

A u mnie grał dzisiaj zespół Budka Suflera i Majka Jezowska i słyszałm ich dobrze ale nie chciało mi sie isc popatrzec. Tymbardziej ze wczesniej lało.

Lidka daj mi jesli mozesz swoje gg bo ja sie ciebie musze poradzic pare razy w sprawie tego kredytu. Ja sie gubie w liczbach bo jestem typowa humanistka a ty mi tu piszesz o oprocentowaniu, przewalutowaniu. hehe.

EvaWer ja w poniedziałek moge popytac co ludzie mówią w sprawie kredytów w chf, z tego co słyszałam stopy procentowe poszły w górę...jeśli możeszs poczekać do poniedziałku to wieczorem napiszę ci czego się dowiedzialam.

Peppetti nazwa nie jest zwiazana z motoryzacja,ale ma w sobie literkę S z której próbuje zrobic jakby szosę .Jednoczesnie chce zeby była w miare czytelna i z tym jest gorzej...Tworze tez stronke www i jak bezdie gotowa to podam adres.

Moge poczekac, tymbardziej ze chce jeszcze odwiedzic Bank Dom, PKO, SantanderBank i mBank. Którys jak wybiore to zanosze juz papiery w drugim tygodniu czerwca i juz. Niech sie robi co chce.

Celica zebym Ci pomogła musiałabym znac cała nazwe. Moze bym co wymysliła.

Ewa mój nr gg4742325. Wiesz ja nie zajmuję się kredytami a tym bardziej hipotecznymi i troszke już wypadlam z obiegu jeśli chodzi o sprzedaz. jednak jeśli podasz mi kwotę (40tyś), wklad własny (80tyś), okres spłaty (ile lat?) to ja mogę np u siebie sprawdzic jaka jest marża, oprocentowanie i ogólne warunki. Wtedy porównasz sobie. Dodatkowo dowiem się jaka waluta jest lepsza. Chociaz przy tak małej kwocie to wydaje mi się że PLN to dobry wybór.

Celcia - pamiętaj, przy tworzeniu znaku firmowego - prostota sprawdza się najlepiej. A ja juz sobie wyobrażam - literka S - taka grubsza, koniecznie czarna z białymi paskami po środku, no i koniecznie większa od pozostałych liter - taka rozciągnięta końcówka litery , która wygląda jak droga w perspektywie :) :) NO ale nie mam pojęcia co to za słowo oraz na którym miejscu znajduje się litera :)

Ale chyba juz odpadne bo wczoraj troche balowalismy na urodzinach u kolezanki z klasy mojej Magdy.Obłęd,ludzie maja Karczme za miastem,żarcie jak na weselu ,nawet kapela grała.Heh,ciekawe co zrobia na 18nastke tej dziewczyny??Ale było fajnie.Jak co roku zreszta. :)

No jeśli masz konto w mbanku to możesz mieć całkiem dobre warunki. Santander mieści się obok mojego banku, ale ich oferty też nie znam. Wiem tylko tyle co usłyszalam w reklamie, że raty juz od 300 zl mają.

Peppetti !!!Dokładnie tak!! Eva Wer to ja ci maila juz pisze . OK?

oj znowu seria kichania...a gardło coraz bardziej boli, drapie i swędzi. Zobaczylam się przed chwilą w lustrze i wyglądam jak jakies nieszczęście !

Celica ok, zastanowie sie i moze cos wymysle. Lidka ja mam kontu w multibanku. Ale jest opłata np. za papiery wszystkie i za zmiane waluty. Co do złotówek to tez mi mówia ze lepsza. Ja chce wziąśc na 20 lat ale moze uda sie spłacic wczesniej. W kazdym razie jakby co sprawdz u siebie i na gg mi pisz , zaraz ci wysle swój nr gg.

mąż mnie wkurza! Idę jednak na fajkę. I tak kicham to jak kichnę sobie kilkadziesiąt razy więcej nie zrobi juz to dla mnie róznicy... A jeśli chodzi o takie projekty to mój wkurzający mnie mąż jest całkiem niezły...

Celica no cos ty, nie zawracasz mi głowy, chetnie sobie pogłówkuje i sie pobawie tymi literami. Bede sobie jutro mogła poszkicowac troche. Napewno jak cos wartego zobaczenia wymysle to ci dam znac i na meila wysle.

Lidka ,nie smiem prosic o pomoc i ciebie zwłaszca ,ze to wkurzajacy cie maz jest niezły:D,ale jakby cie przestał wkurzac i miał jakiś pomysł na literkę S jak szosa to na wszelki wypadek podaje mojego maila. celica@vp.pl Ide juz bo zaczynam byc sama wkurzajaca ...Pa.

własnie szkicuję sobie fragment swojego ogródka - chce zagospodarować kawałek zachwaszczonej ziemi. Wybieram na allegro roślinki i rysuję co gdzie będzie - komponuję pod kątem barw. No i w końcu zaczęłam rysować tą krętą drogę Celicy :) :) :) zboczona jestem :)

Ja też znikam :). Celica jutro powiem mężowi....może jak będzie miał chwilkę to razem coś wymyślimy! Peppetti a jakie roslinki chcesz posadzić? Dobranoc dziewczyny!

Lidka - chcę zrobic tzw ogródek bezobsługowy. :) kilka krzaczków w róznych kolorach, może jakieś małe iglaczki. Na razie wybrałam 15 różnych roślinek :) No i muszę pomyśleć co z czym będzie dobrze wyglądać, a potem z czegoś zrezygnować. :)

dobranoc dziewczynki zostałam sama :( więc też idę spać. Ogródek może poczekać.

Jestem kochane maz zasnal a ja nie wytrzymalam i wlazalam na kompa.Rano mialam straszny stres cala dygotalam.Slub byl piekny tak ladnie urzedniczka do nas mowila nie bylo wielu osob ktore sie zapowiadaly ale to dobrze bo mielismy rodzine i najblizszych przyjaciol same szczere osoby.Oczywiscie nie bylabym soba gdybym czegos nie odwalila regulke slubna dokonczylam sama i wszyscy rykneli smiechem.Moja kolezanka z bylej pracy tak sie poplakala skladajac mi zyczenia ze ja niestety plakalam z nia ona przeszla ze mna moj rozwod smierc Miska itp i tak plakala ze w koncu jestem szczesliwa.Wesele bylo po prostu zajebiste wszyscy tanczyli i swietnie sie bawili.I noc poslubna tez zaliczylismy wiec malzenstwo jest skonumowane.Jestesmy bardzo szczesliwi.I powiem Wam ze myslalam o Was szczegolnie na weselu ale z usmiechem na buzi.Nogi mnie bola maskarycznie.A pogoda dopisala dopiero wieczorem padalo.Bedziemy miec super jajacarskie foty z planeru lacznie z bieganiem na bosaka po wodzie.Dziekujemy za wszystkie zyczenia a ja dziekuje za wsparcie ktore mi dawalyscie w chwili stresu przedslubnego jestescie wielkie👄❤️

Dziweczyny w zwiazku ze zmiana nazwiska zmienila adres email moj nowy adres madzialena_f@wp.pl

Madusia3 - no to fantastycznie, że było pięknie, że wszystko się udało! Na foty czekamy oczywiście! :-) Zmiana adresu powiadasz - mam jednak nadzieje, ze sprawdzasz jeszcze stary ;-) Wczoraj coś Ci wysłałam - tak chciałam, żeby doszło! ❤️ Ja jestem już po Mszy, pół żywa, bo poszłam spać o 2:00. Miałam dziś być na komunii, a nie będę, bo nie czuję się gotowa psychicznie na taką rodzinną imprezę - nie umiałabym mieć sztucznie przyklejonego uśmiechu do twarzy i udawać że wszystko jest ok, tak daję im możliwość swobodnych rozmów za moimi plecami. Z chórem mamy dzisiaj finał przedsięwzięcia, na które zaprosił nas Abel Korzeniowski - opracowanie muzyki filmowej do Metropolis - niemej symfonii strachu, wszystko na festiwalu filmowym w Katowicach dziś, bardzo się w to angażowałam, a powiem Wam, że raczej nie wezmę udziału. Oczywiście będę pracować, pomogę koleżance przy przeprowadzce - to na pewno. Nie wiem co mi się dzieje. Ale jakoś kiepskawo się czuję. Znikam, bo smęcę Wam znowu. Zajrzę pewnie później. Miłej niedzieli Wam życzę!