Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obertasik mały

uważąm że fitness i dieta rujnują damskie ciała

Polecane posty

Gość obertasik mały

widać to dobrze w programie taniec z gwiazdami. Kobiety pozbawiają się tkanki tłuszczowej w rezultacie ich piersi stają się workami, ich brzuchy są płaskei jak u boksera, ich nogi są mięsniami samymi. Zniknęły słodkie krągłości, kobiety prezypominają wysportowanych facetów. Piersi są ohydnymi worami na klatce piersiowymi. Kobiety po co wam to ?

Cóż, coś w tym jest, jak sie patrzy ma hollywoodzkie piękności i sławy z pierwszych stron gazet. Też czasami widząc umięśnione ramiona plus skóra i kości w wyfioczonej kiecce, myślę sobie, że coś naprawdę niedobrego stało się z pojeciem kobiecości. Ale to są celebrities. Co do całej reszty kobiet - ech, przydałaby się siłownia chociaż raz w tygodniu. Choćby dla zdrowia. Fitness i ćwiczenia to wciąż rzadkość; normą jest raczej opychanie się czipsami i siedzący tryb życia. Więc, autorze, sarkanie na fitness uważam za szkodliwą głupotę.

Gość rychlos
wolę kobietę niewysportowaną niż żylasto-mięśniowo-kościstą. Bo pierwsza jest ciągle kobietą, a ta druga jest już facetem.

Gość obertasik mały
kobieta pozbawiaj aca się taknki tłuszczowej pozbwaia się kobiecego wyglądu, zaczyna wyglądem kojarzyć się z facetem i to bardzo męskim na przykład bokserem lub kulturystą bo już siłącze poza Pudzianem mają trochę tłuszczu. Kobieta niewysportowana jest po prosu kobietą niewysportowaną.

Gość urtok
babka bez tłuszczyku to ohyda. Taka S. lub taka Sz. czy taka G. wyglądają jak damskie pedały. jedyne co się z nimo kojarzy to szybki anal w publicznej toalecie męskiej.

Gość piotr damskij
faceci się feminizują a kobiety maskulinizują. W swej naiwności myślą, że faceci będarodzili lub przynajmniej wychowywali dzieci a kobiety będą prały się po pyskach w pubach.

Gość onneczkaa
ak się nie podoba to spadówa ! Nie będzie samiec narzucał mi kobiecości. Ja i mój brzuch jesteśmy autonomiczni. Cycki też. I wara !

Gość jan lakonik
większość kobiet nie tylko ciałem sie upodobnia do mężczyzny ale też włosami, paznokciami i jężykiem swoim, jak również obyczajami. dlatego myślę, że powinny rzeczywiście przerzucić się na seks analny by nie myliły się z tymi, które pozostały kobiece.

Gość kampon
one gubią nie tylko biust ale też talię ! To straszne jest i bardzo homo.

Gość werwerwerwe
A ja uwazam ze własnie umięsnione ciało jest ładne. wiszący brzuch boczki - fuuuu.

Gość fitkowa
nie widzę by kobiety były za chude - na przykład liszowska op←wa w tłuszcze wszędzie na ciele

Gość aadhdgd
Chłopy, chyba wam się kolorowe pisemka rzuciły ma mózg. Gdzie wy widzicie te zmaskulinizowane kobiety? Nie wasz problem, zaiste, bo szans realnych nie macie, zeby taką widzieć z bliska, nie mowiąc o szansach u niej. Kaśki, Aśki i Baśki na naszych ulicach na razie mają problem nadwagi i to rosnący z roku na rok problem. Żeby wyglądać tak jak te panie, co wam się tak nie podobają, trzeba setki godzin spędzić na siłowni, mieć osobistego trenera i być na specjalnej diecie. Do tego dobry powód, w postaci kariery i uwagi mass mediów. Zaiste nie grozi wam ich towarzystwo, możecie sobie pomażyć co najwyżej (i pokrytykować).

Gość kampon
werwerwerwe, ty to sobie możesz uważąć co chcesz ale jak facet dać ci orgazm da ci swoje wymiociny to zrozumiesz co jest wzorcem kobiecości

Gość kampon
wystarczy bym spojrzał na wory prowadzącej by mi się takie nie marzyły

Gość fffgiaoa
kampon, ty masz ale szanse znaleźć się w łóżką z jedną z tych z tanca z gwaizdami, palancie.

Gość ononakolikos
jedne wypompowują sobie na siłowni tłuszczyk z biustu a inne ładują tam sobie wory z silikonem. baby poigłupiały całkiem. Myślą, że facetom podoba się to co im feministki podpowiadają. A ja jak widzę kości, mięśnie, ściegna czy żyły a ciel to od razu klasyfikuję coś takiego jako gościa, a że pedziem nie jestem to omijam takie coś z daleka chyba że po dużej wódce jestem.

Gość kampon
do łóżka to może poszedłbym z piotrowską albo z dominiką bo one jeszcze trochę kobietę przypominają ale reszta tancerek to odpada w biegu ... nie mam skłonności gejowskich więc nie chwycę się za coś nieomal męskiego.

Gość J 23 vel. Jabol
fuj fuj fuj kto wymyślił te mięsniaki z dziurką ? Kobieta - Kopernik ?

Gość werwerwerwe
boze jacy faceci piszą na tym forum. Jak wy musicie wyglądać skoro krytykujecie takie laskie. Ja uwielbiam umięsnione ciało. Facet koniecznie musi miec umięsnione przedramiona.

Gość J 23 vel. Jabol
werew... ty to jesteś pokopana zdrowo albo lesbija może

Gość J 23 vel. Jabol
najładniejsze są kobiety siłączki i kobiety ciężarowcy ale kobiety bo=kserki też pobudzają ... torsje.

Gość ficzkamiczka
ja też uwaam, że gram tłuszczyku lepszy od kilograma mięsni.

Gość fackij 33
kobieta powinna wayć od 50 do 70 kg. Wszystko co poza tym przedziałem może tylko przestraszyć.

Gość chojkarz
każda gruba lepsza od każdej instruktorki fitness a już szczególnie takiej chudej z silikonami. Podobno teraz kobiety co od tych ćwiczeń nie tylko cycków nie mają ale i półdupków ka żą sobie wkładać tam silikon.

Gość Nemecki Frantisek
kobiety myślą, że jak się upodobnią do mężczyzn to będa miały większe branie, a to nieprawda. Kobieta nigdy nie będzie tak witalmna, nigdy nie beðzie maiłą takiej wyobrażni, nigdy nie będzie maiłą tak mocnego zwieracza. Z góry stoi na przegranej pozycji. Może urzekac tylko innością - delikatnościa, kragłością i piersiami bo tego facet nigdy miał nie będzie chyba, że się przerobi operacyjnie ale nawet wtedy nie będzie tej klasy.

Gość ciętana..
Niektóre kobiety popadły w anoreksję bo była moda na bardzo szczuple dziewczyny ,póżniej znowu moda na umięśnione, ale to aktoreczki ustalają tą mode i to one niech sobie trenują wyszczuplają się i do końca życia będą sztuczne i takie" męskie":):):)

Gość Nemecki Frantisek
słuszne słowa !

Gość zakynilla
aktorki są bardzo męskie, piosenkarki mniej ale też. najlepsze są zwykłe kurki, kózki i gąski ... naprawdę. Najprawdziwsze kobiety zyją na prowincji bo tam zaraza współczesności jeszcze nie dotarła.