SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Cala, obronimy Cie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 I inne paskudztwa typu kolka nerkowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 Buehehehe :D Ciekawe w jaki sposób ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 23, 2007 EEEEEEEEEE a co to jest \"rozciąganie odbytu pod prysznicem\"??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 SUNSHINE23, ale pojechałaś z kamykiem22 i jej tyłkiem :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 23, 2007 O rany... Chyba nie to o czym myslę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 no po tym co sie naczytalam to sama zaczynam myslec o kąpieli:D:D:D kurcze jakie dziwne te watki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 24, 2007 ja bede miala problem to sie do was na poczatku zgłosze :P :P jak reszta dziewczyn jutro przeczyta co tu napłodziłysmy to sie przerazi :P topic o aparatach a my tu gawedzimy o tyłkach i piersiach :P dobra teraz to juz naprawde ide :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Buehehehe :D:D:D Ale wszyscy będą wiedzieli kto jest prekursorem szczeliny odbytowej :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 moze jeszcze mam zmienic nic z sunshine na szczelina?:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Szczelina odbytowa23, ja nie mam nic przeciwko :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 a to 23 to srednica? współczujemy Calunia, naprawde:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Taaa, rozwarcie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Dżizys tyle intymnych szczegółów na jeden wieczór to za dużo zdecydowanie. Ide spac, bo jak przypuszczam akurat jutro nie jest ten jeden z 4 dni kiedy wstajesz o 5:15, co? a ja musze sie wywlec z lozka wiec pora na mnie:) dobranoc, rozwartnodupny potworze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Wrrr... \"Rozwartodupny potworze\"? Paskuda! ;) Zmykaj, a ja jeszcze się trochę ponudzę;P W przeciwieństwie do Ciebie mam ferieeeeeeeeee :P:P:P Dobranoc i powodzenia jutro rano :) P.S. Będę żyła dłużej dzięki Tobie Ciao :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kolorowych... bo juz pewnie wszystkie spicie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala co robiłaś o 3.00 ? :) Ja poszłam spać przed 22.00, byłam zmęczona po siłce. Jeszcze przydałby mi się basen... Muszę jeść na okrągło, żeby przytyć. Trener powiedział, że najpierw trochę schudnę a potem waga będzie rosła :) Żeby tak było! U mnie wieczorem zaczął padać śnieg i pada to teraz. Są straszne zaspy po kolana :-( Brrr, nie lubię zimy. Z tymi mdłościami porannymi dziewczyny nie jesteście same! Ja też tak mam, ale nie zawsze. Jak biorę tabletki uspokajające to jest OK. Wcześniej jak rano wstawałam to nie było mowy o śniadaniu, dopiero w południe mogłam coś zjeść, bo przestało mdlić :) Jak zaczęłam łykać te tabsy to przytyłam z 3-4 kg. - taki miałam apetyt! Niestety to nerwica, ściska nam żołądek i przełyk :O Brałam je rok czasu, teraz znowu spróbowałam odstawić, jak na razie minął tydz. i jest spoczko. Mam nadzieję, że dolegliwości już nie wrócą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Ale sie dziewczyny rozpisałyscie w nocy:-), no a jakie tematy;-) Dora ja tez nie lubie rano jeść ale staram sie codziennie jakieś śniadanko wepchnąć, zawsze sa to płatki na mleku zeby było szybko i łatwo:-), nie trzeba ich gryzc:-), a z tymi tableteczkami to uważaj,postaraj się sama z tym radzic, bedzie dobrze:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Dziś też bez śniadania poszłam do pracy, tylko łyk herbaty, a to dlatego, że zaspałam :) Takie głupoty straszne mi sie śniły! Mama mnie zbudziła, miałam pół godz. na zebranie się. Zdążyłam zrobić 2 kanapki do pracy i jako tako się pomalować. Dobrze, że już nie nakładam podkładu i nie maluję rzęs, to szybko schodzi :) Nakładam krem na twarz, pudruję pudrem sypkim, jak są jakieś \"gremliny\" to strzelę korektor, Trochę dorysuję brwi :) , brązowym albo zielonym ciemnym cieniem zrobię kreski na powiece i trochę pod okiem :) i na wierzch pokryję jasnym pastelowym, hehe, ot taki mój makijaż do pracy. Jak byłam na studiach, to makijaż zajmował mi sporoooo czasu. Miałam chyba wszystko na twarzy :D Nie wyobrażałam sobie wyjść bez np. pomalowanych ust na miasto :O A co mówić o rzęsach, hehe. Z czasem to wszystko przeszło... No jak się wybieram gdzieś to oczywiście strzelam różne kosmetyki na twarz :) A u Was jak jest z makijażami? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Dora mój makijaz się ogranicza do podkładu, a raczej kremu koloryzujacego i czarnego tuszu do rzęś, no i bezbarwna pomadka albo błyszczyk:-), nie wiem czy to mozna nazwac makijazem;-), jak gdzie wychodzenp. jakas impreza oczywiscie troszke wiecej jest tego jakis rozswietlajacy cień do powiek, albo rozswielajacy puder sypki, ale nigdy za dużo:-), nie lubie miec duzo na twarzy czuje sie nie wygodnie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Ski uparciuchu bys sie odezwała:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venla 0 Napisano Styczeń 24, 2007 dla mnie ważny jest tusz do rzęs, musi byc zawsze. na drugim miejscu była czarna kredka do oczu, którą ostatnio zamienilam na eyelinera. i tyle :-) chapstick do ust. to mój makijaż hehe. na imprezy to juz inna sprawa: dochodzi puder sypki, cienie do powiek i błyszczyk. ech dziewczyny nareszcie dzien bez kolosa/zaliczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Ja nie mam sesji ale musze po niedzieli zacząc pisac prace, wstep, i troszke juz wiecej:-), ale co tam jakoś będzie:-), u mnie na 5 roku juz nie ma egzaminków, ale dobrze wiem co to sesja, wczesniej było ich okropnie dużo:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Styczeń 24, 2007 kurde dziewczyny ale wczoraj poszalayscie :) nie bola was dzis tyleczki???:P:P:P:P:P:P ja uzywam tylku tuszu czarnego!a krem to podstawa....wogole juz mam tyle wyprobowane ze szok.obecnei uzywam z serii AA help! mam dzis zaliczenie przed 16 z ta babka co mnie wczoraj tak wpienila i pojechala ze mna!ciekawe co to bedzie! a wiecie co mi sie dzis snilo...ze bylam na wizycie u orto...zdjela mi drut i gumki i wyslala myc zeby... najpierw nie moglam znalezc szczoteczki, potem lustra jak w koncu je umylam wyszlam z tej toalety czekam az mnie zawola patrze a tam stoi serniczek...i co zrobila ewcia??? myk i do buzki!zjadalam bo nei moglam sie opamietac i musialam znowu leciec myc zeby a orto mnie juz wolalala....to byl koszmar....:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P milego dnia bretki(to po kaszubsku dziewczyny):) ide cos poczytac! a wieczorem amm skalki~! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Styczeń 24, 2007 nie dawno sie ekscytowalysmy 100 stronka a tu czekac tylko az dzis albo jutro 150 stuknie....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
venla 0 Napisano Styczeń 24, 2007 hahhaha kewcia, moze wyslac ci kawalek serniczka? najwyrazniej masz ochote :D fajny sen ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Styczeń 24, 2007 venla no zjadloby sie zjadlo...:P:P:P a jaki poponujesz?? od kad mam aparat i nie jem np czekolady(tylko biala) to strasznei duzo jem ciast!bardzo!jakos tak mnie wzielo!nie wiem kto i jak chudnie z aparatem! lece na zajecia!pozdrawaim!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kewcia nie tylko ty objadasz sie ciastami ja tez, bo najwygodniej tak sa miekkie:-), a serniczek pychotka:-);-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 24, 2007 hej dzioewczyny !! jak dobrze wczesnie wstać skoro swit :P :P Chciałam sie tylko przywitać i spadam na zajecia - ostatnie w tym semestrze ;) kurcze rozwaliłam sobie dziąsło szczoteczka i teraz boli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Styczeń 24, 2007 siemanko :) przeczytałam wszystkie strony ktore zapisałyście.... \"szczelina odbytu\"? nie wchodziłam na ten topic- po pierwsze raczej nie mam z tym nic wspolnego a po drugie..... jakoś mnie ten temacik zniesmaczył:P , ciekawe czemu.. hehehe w ogóle niektore topik mnie rozpierdalają. ludzie mają tak dzwine problemy ,że rany boskie przez ten śnieg zostałam odcieta od świata...hehehe idąc na basen, byłam po kolana w śniego:) normalnie to sie czołgałam. jak doszłam w kocnu do budynku to....już miałam dośc pływania :P kamyk22, powodzonka :) ja mam jutro spotkanie z doktorem :P i bede zaliczac na wyższą ocenke Cala, Claudia była poważnie suką, niesamowią suką. podczas filmu to kika razy potrafiłam ją wyklnąc...dzisiaj jest lepszy thriller:) ok.północy....zrobie se maratonik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach