SUNSHINE23 0 Napisano Luty 6, 2007 Kociulinda, nie rzucaj klatwy.. czekam az ktos mi zrobi foto apratu zeby wyslac wszstko razem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 SUNSHINE23, juz dawno fota czeka w Twojej skrzynce :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Hehehe, bedzie mial test próbny, czy wytrzyma przy porodzie:-), ale sadze ze nie zobaczy tej krwi:-), ona bedzie w buzi, co najwyzej zobaczy na gazie czy jak to sie mowi:-), nie bój sie nie bedzie potopu:-), ja nie czułam ze leci krew:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 A ja chyba jestem nienormalna juz sie nie moge doczekac wymiany gumeczek, bo te troszke wyblakły od mycia, nowe maja wyrazniejszy kolorek:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 :D :D :D Fajno! Idę chyba już drzemać, jutro środa i tak leci tydzień po tygodniu a na zabiegi coraz bliżej :) Ale się nie boję! Tylko ja jestem panikara i wymyślam Bóg wie co... Że to się może stać, że tamto :O Jestem hipochondrykiem :) Dobranoc dziewczęta! W ostatnim czasie tyle się posypało u nas aparatek, na każdego przyjdzie pora :) Cala spokojnej nocy z tym cudeńkiem! aparatka- kiedy ściągasz szew? Boli Cię coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 O taaaaak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 Dz *Dora*. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Dora nie tylko ty jestes panikara, ja sobie wyobrazałam ze nie beda mogli go wyjąć ,ze bede mdlała, ze krwotoku dostane:-) i takie tam różne,bałam sie ze jak cos sie stanie to nawet nie znam swojej grupy krwi:-), jeszcze mnie nastraszyłas z tym szczepieniem, powinnam dostać złoty medal za panikowanie:-)widzisz nie tylko ty panikujesz, jutro zdejmuja szwy i nic juz nie boli tylko nitka w jezyk uwiera;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 hehe, dobre aparatka- , ja mam to samo i te same obawy. Przygotuje sobie w dokumentach jakby co grupe krwi :) Mam B Rh+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 widzisz, zostaniemy odznaczone medalem za panikowanie:-):-), jak chcesz to mozesz codziennie pytac o ten zabieg i o wszystko mnie to nie denerwuje:-), bo rozumiem jak sie czujesz:-) i chyba wiem w jakim stopniu panikujesz, a jeszcze sie bałam ze bedzie tyle krwi ze mi sweterek sie ubrudzi;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Hahaha, jestes w dobrej sytuacji bo znasz grupe krwi;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 6, 2007 wiem paszczydlak, juz widzialam. nawet niezle to polaczenie, zawsze chcialam je zobaczyc na zywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Sunshine zebys widziała moje zameczki w pierwszym miesiącu jakby ktos powyginał mi ten aparat:-), teraz jeszcze dwojka czeka na podłaczenie:-):-)a reszta jest juz w miare porządna;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 6, 2007 Rany, ale zapierdzielacie z tym topikiem... Nie nadazam :) Dora - Ty sie bidulo nacierpisz... Cala - mialas klopoty z mowieniem jak Ci drut na podniebieniu zamontowali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 6, 2007 nie no ja az takiego hard coru nie mialam... w ogole to ja sie tym aparatem malo przejmuje..:( nie ogladam go nawet za czasto, tylko jak gdzies jemy w knajpie czy u kogos to szturcham księcia i mamrocze- \"kontrola\" zeby ukradkiem zajrzal:) no.. i jeszcze nie mylam zebow poza domem a aparat mam od 14.grudnia. w dodatku do dnia zalozenia nie wiedzialam nawet jak to sie mocuje i co to jest. marna ze mnie aparatka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Kocilinda ty wypychasz sobie zabki, a ja przez to ze zmieniło sie połozenie mojej trójki to cała noc gryze sobie policzek:-(, rano sie budze obolała. ale to chyba minie:-), moze sobie bede wypychac czyms zeby nie zagryzać:-) ja nie mam twojej fotki ty mojej chyba tez nie:-), aparatka1@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 6, 2007 Cala , Wywłoczku, boli>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Ja juz wszedzie myłam zeby:-), w barze, w restauracji i nawet na zajeciach znaczy badaniach w labolatorium:-), tam jest najwygodniej:-), chodze ze szczoteczka po całym labolatorium;-)ciekawe co by promotor na to powiedział:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 6, 2007 kociulinda dziekuję ślicznie za zdjęcia jutro rano nasmaruję jakiegoś meila i zalączę zdjęcia :):) żebyś miała co poczytać :) Cala super aparacik jesteś zadrutowana całkowicie :):) i kombinacja gumeczek rewelacja :):)a drucik za miesiąc powinien być już rowniutki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 6, 2007 czytałam sobie tam jednym okiem to co tu napisałyscie w ciągu ostatnich dni ( a ciężko za wami zadązyc:) i oczywiście proszę ślicznie o przepis MMJ a nie Dore:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Luty 6, 2007 a teraz spać Kochane dziewczyni ide bo sie ostatnio napracowałam miłej nocki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Emma nie zdazyłam podziekowac za maila, mozesz pisac o zabkach ile chcesz:-)zdjęcie tez mi sie podobało:-), wczesniej chyba mi takie juz wysylałas ale to nic nie szkodzi:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 6, 2007 W ogole chcialam powiedziec, ze, kurde, wszystkie babeczki bez wyjatku, co mi powysylaly fotki sa naprawde ladniutkie. Az milo spojrzec, zwlaszcza jak sie mieszka za granica - Brytyjki jakie sa, kazdy wie... Ale taka rzecz smieszna zauwazylam, ze ten topik zrzesza kobiety z wadami... :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 6, 2007 Aparatka - wyslalam Ci fotki, bez aparatu, niestety.. Jeszcze nie debiutowal przed obiektywem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Mój miał mały debiut ale nie wyraźny zaraz wysyłam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 nic jeszcze nie doszło:-(, ale ja niecierpliwa jestem:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Koculinda jutro rano sprawdze póki co nic nie mam, dobrej nocki, Cala śpij dobrze z nowym skarbem;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 6, 2007 Aparatka - juz dawno poszedl mailik. Z nowym skarbem? Masz na mysli moja nowowykrzywiona dwojke? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 SUNSHINE23, boli:o Ale nie narzekam:) Mówiłam, że nie będę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 Kociulinda, mam niemałe problemy z mówieniem i z jedzeniem, a to za sprawą rotatora właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach