MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Cala, już Wam wysyłam :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Luty 15, 2007 hej hej. dawno mnie nie było. kurde wpadam sporadycznie... czytałam troszke co tam napisałyscie. jestem w szoku...... sunshine sie rozkleiła, zwierzyła.... wy pocieszacie.... jednym słowem zajebiste dziołchy z was :) :) :) mam nadzieje ze sie nie myle, tylko taka jest prawda!!!! ide w tym tygodniu w koncu sie dowiedziec co z tymi moimi zebami.. boje sie a co do filmow..ogladacie moze\"Skazany na śmierc\". koles jest prze boski :P nic tylko całować..mmmm pomażyc mozna:) :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 15, 2007 Udało się!!! Otworzyła sie poczta :) Dziekuje za kartki walentynkowe! MMJ- - dzięki za zdjęcia, fajne te twoje dzieciaki! Opis do zdj. znajdę w kafe (jak tłumaczyłas chyba Sunshine) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 15, 2007 MMJ - myslałam, że są młodsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 MalutkaMałaJa, dziekuję Fajne dzieciaczki, jak to dzieciaczki:) Pewnie jestes do nich bardzo przywiązana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 Cala Misiaku co tak cicho dziewczynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 SUNSHINE :) No ja właśnie nie wiem co one robią;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 ja wiem co robią:) zostawiły nam pole do popisu. jednym słowem (dwoma) wolna chata:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Aaaaaaaa :D A później z wypiekami będą czytały to co napisałyśmy ;) To może dzisiaj będziemy w miarę grzeczne to się zdziwią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 yhy:) hmmheeeehhhh no więc moja droga Calu jaka dziś u Ciebie pogoda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 A wiesz SUNSHINE... Ciągle pada i pada i w ogóle jest tak szaro - buro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 ojej. to prawie zupelnie jak u mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 heheheh nieeee no nie moge byc powazna.. Zjebiszonek jak sie masz po walentynkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 A dzisiaj w ogóle odkryłam prawa fizyki w mojej buzi :) Otóż wydarzyło się to gdy jadłam obiad... Widelec jak widelec, ale to on właśnie po zetknięciu z moim rotatorem powodował takie... metaliczne odczucie co udowodnił mój język. Czaisz o co come on? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Po walentynkach... ehhh... dzisiaj juz odbyłam... pierwszą kłótnie z wielką (żółtą) stopą:/ Nakrzyczałam troche na niego no i chłopak się zdenerwował... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 dobrze kojarze> żółte=śmierdzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Nie no nie... aż tak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 Ty gupia masz juz jakas fote z urodzin? bo ja nie mam juz waszych fot, po formacie jestem:( ino aparatka mnie poratowala nowymi. a to nie przystoi zebym nie miala mojego Zjebiszonka foty nie>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 a widelec- czaje- brr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Buehehehe:D Chyba skojarzyło Ci się to na Twoim przykładzie:D Ty też jesteś żółta, zapomniałaś? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 A no mam :P Wyślę Ci jak będziesz grzeczna :) Najpierw muszę poszukać jakiegoś przyzwoitego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 to szukaj, juz zapalam swieczki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Taaaa, zapalasz... Juz ja widzę co Ty będziesz robiła z tymi świeczkami oglądając moje zdjęcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 ołtarzyk będe robiła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Aaaa, no chyba, że ołtarzyk ;) Już wysyłam. Najpierw zmiejszę rozdzielczość żebyś nie musiała za dlugo czekać az się otworzą:) Widzisz jaka ja fajna jestem? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 suuuuper jestes.. dlatego tak Cie kocham gupia zapomniałaś??? moge wygrać paczkowy konkurs? zjadłam 4 i pół:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Hihi:) Wiedziałam :) Wygrałaś! ja zjadłam tylko 3 na śniadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Kurna, no i znowu poczta nawala :/ Cierpliwości Ślicznotko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 w ogóle dziadek przyniósł taki wynalazek że myślałam że sie wyrzygam- pączki z toffi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 no nie no nie no nie!!! teraz ja che teraz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach