aparatka- 0 Napisano Luty 23, 2007 Wiecie co drut mi wylazi z ostatniego zamka:-), tak jak miała SUNSHINE, czy to dobry znak???,chyba coś wspominało slonko ze sie szybko prostują:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, w takim razie ja jaki owoc mam? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 aparatka-, dokladnie tak :) Szybko sie prostuja :) A propos mi te co raz bardziej sie wydluza. Ale u mnie nie co inaczej jest \"zaplatany\"... A wlasnie! Gdzie SUNSHINE moje male? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 jakby to powiedzieć... moje A65 nie za dobrze wygląda w bolerku, mam mały biust :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Hmmm, niech pomyślę ;) . Cala, Ty to masz też jabłuszka, ale większe i bardziej dorodne ;) . Bo moje to chyba małe papierówki ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 X-MAN gdzie foty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 Cieszcie się, ja jak bomyśle o moim 75C/D za pare lat to aż mnie ciary przechodzą:( A ile kasy na kremy wydaje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, wiesz... ja się na jablkach nie znam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Bolerka fajne, ale za duże. Bluza bardzo mi się podoba, tylko nie jestem pewna co do rozmiaru, musiałabym się pomierzyć. Moja jest podobnie zbudowana :). Pokażę Jej tę bluzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 E tam, nie znasz się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 ski, wiedziałam, że Ci się moje \"gumowce\" nie spodobają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Gubię dziś słowa. Moja siostra jest podobnie zbudowana, chciałam napisać :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, wiesz, że się domyśliłam? :) Z tą wazą cioci też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 21:26 ski Cala, ale masz odwagę super! przecież napisałam! są super;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 dostałam fotę X-MANA mrraaauu fajny zarost ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Zakręcona jestem trochę. Od tygodnia siedzę nad jedną rzeczą i nie mogę zrobić. Mam tylko notatki zrobione. Nie wiem jak się zabrać. Siedzę zagrzebana w papierach i piszę na forum, żeby nie robić czegoś za co nie wiem jak mam się zabrać :( . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 ski, myslałam, że to ta moja odwaga jest super :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 ty jesteś super odwaga jest super gumki są super :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-MAN 0 Napisano Luty 23, 2007 ja sie pakuje jutro o 6 wyjazd i najgorsze jest to, ze bede kierowca :( Mozliwe ze bede jedynym trzezwym w samochodzie ale coz za to moze bede mial wiecej sil na stoku :) U mnie kierunek Harrochow :). Ski a Ty jutro gdziesz jedziesz na nartki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 No to podsumowałaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 X-MAN, dziękuję za foto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 jutro chyba nie:) może w niedziele zabiore się z kolegą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 Wy na nartki a ja na uczelnie:( No cóż moja szanowna Akademia wzywa Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Dobranoc katekatee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 fajnych drucianych snów;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-MAN 0 Napisano Luty 23, 2007 wlasnie ktos mi wyslal linka - prawie jak dżast fajf :) http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efrazpc%2Epl%2Fb%2F181240 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Buehehehe :D Chyba się zakochałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 23, 2007 Juz jutro sie nie smaruje tym czyms czuje znów jakbym była znieczulona;-), niby ziołowy ten płyn do dziąsła, ale chyba ma cos mocniejszego:-) W poniedziałek ide na pilates;-), nie wiem na czym to polega, jakas odmiana aerobiku:-) Cala to prawda ttwoje gumeczki sa superanckie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 ten sweterk jest boski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka11 0 Napisano Luty 23, 2007 czesc dziewczyny mam naimie Anka,mam aparacik 2tygodnie,napiszcie mi co mozna jesc a czego nie,co pic a co nie.Czy po wypiciu kawy lub herbaty tez musze umyc zeby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach