Karola* 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Dziewczyny, czy wczesniej nosilyscie moze jakies inne aparaty ( ruchome ) a dopiero pozniej zaproponowano Wam ten na stale ? Czy moze przy wizycie u ortodonty mialyscie jakas ewentualnosc i ten na stale nie byl jedyna mozliwoscia ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uzbrojona po zeby 0 Napisano Lipiec 30, 2007 próba mikrofonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dirie 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Karola* ja nosiłam dwa razy aparat ruchomy, z przerwami :) poszukaj, gdzieś a forum wcześniej pisałam o tym :) w sumie to już znalazłam :) jest to na stronie 374, a dokładnie 18:58 :) także w moim przypadku nie miałam już wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamaja 0 Napisano Lipiec 30, 2007 uzbrojona po zeby widze ze miałas dzien przede mna zakładany hehe to jesteśmy prawie na równym etapie odczuciowym :)) karolla ja wczesniej innego aparaciku nie nosiłam, a u orto od razu byłam nastawiona na stały co najwyzej mnie namawiała na ten kosmetyczny. Przykładowo siostra mojego chlopaka (25 letnia) byla u 3 orto i szukała takiego ktory jej zrobi taki ruchomy i jej sie udalo ale nie wiem co było nie tak z jej zebami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość extazka Napisano Lipiec 30, 2007 czesc do osob ktore maja dluzej aparat pow.mi czy wam tez tak czesto sie odklejja zamki..ja juz bylam 2 razy u mojej babki az mi gupio co msc odklej ami sie jakis zamek...juz mnie to wkurza powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efffcia 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Witajcie . Właśnie wróciłam od orto i ku mojemu ździwieniu miałam wymieniany łuk u góry na ciut grubszy, co mnie bardzo cieszy bo zawsze to o jeden krok do przodu, no i u góry mam też założone wyciągi, czego też się nie spodziewałam. Co więcej dowiedziałam się, że prawdopodobnie na następnej wizycie będę miała cztery dolne zęby podciągnięte już do łuku - będę miała na nich zameczki :), bo póki co nie mam. Aparatka z.., super pomysł z tymi linkami do zdjęć, sama jak znajdę chwilkę to je zamieszczę. Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiBi 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Hey ! Witam po dłuższej przerwie, cóż nie chciało mi się wchodzić na forum, aż mi wstyd :( Aparacik ma się dobrze :) już troszkę mam bardziej proste ząbki (zwłaszcza jedynki :) ) Już się cieszę, bo za miesiąc i parę dni orto ściągnie mi hassa :D i założy \"coś\" które będzie mi miało utrzymać efekt uzyskany dzięki hassowi. (Jeśli któraś z was miała hassa i obecnie go nie ma niech mi powie co się później zakłada żeby utrwalić poszerzenie zębów i czy jest to wygodniejsze od hassa) Poza tym poluzował mi się zamek na 6-tce, i właśnie mam pytanie dotyczące tego, czy będę musiała zapłacić za przymocowanie tego zamka? Jak było w waszych przypadkach. Noszę też tą maskę...:/ Niestety jest ona bardzo niewygodna i za każdym razem mam odciśnięty dolny aparat na wew. stronie ust :/ A co gorsza skończył mi się wosk a wizytę mam początkiem września :/ Mam nadzieję, że u was jest lepiej i ładnie prostują wam się ząbki. pzdr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość extazka Napisano Lipiec 30, 2007 tez wam zamki odlatuja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiBi 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Extazka mi sie to po raz pierwszy zdażyło..:/ Nie odpadł mi cały tylko się jeszcze trzyma na resztkach cementu czy czegoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efffcia 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Kurcze, zarejestrowałam się na Fotosiku, ale wgranie zdjęć mi się nie udaje :(, wyskakuje komunikat, że wgrywanie plików z rozszerzeniem \"bmp\" nie jest dozwolone, ale cóż te rozszerzenie jest to ja niestety nie wiem.. może jakaś dobra duszyczka pomoże :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Efffcia mam ten sam problem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 PiBi w końcu widze kogos z Nowego Sącza a u kogo zakąłdałas aparat. jesli mozna wiedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efffcia 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Anicca, to witaj w klubie, szkoda, ale może Ktoś cosik mądrego wymyśli i Nam pomoże :). Pomyślałam, że mogę jeszcze w stopce wpisać swój adres poczty (specjalnie przed chwilą założyłam nową w tym celu) i podać do niej hasło, kto będzie chciał, to sobie zobaczy - też jest to jakieś rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 PiBi a skąd jestes z Nowego Sącza? Bo ja spoza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Efffcia ja juz nie mam pomysła jak to zrobić z ta fotką a całej buźki nie pokaże :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efffcia 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Ja całej pokazywać też nie będę :), szczękę wyciełam w programie Picassa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Kobiety chcać wrzucić zdjęcie na fotosiku tam jest Dodaj zdjecie klikam przeglądaj a potem dodaj i wtedy cisza wczesniej mi chociaz wyskakiwało ze z takimrozrzeszeniem nie pojdzie teraz juz całkiem brak odzewu wiec nie czaje tego :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 a jaką mam wybrac wielkosć 800px wystarczy??? Zeby było widać w jednym kawałku bez przewijania??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efffcia 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Fotosik się mnie niestety nie posłuchał, dlatego musiałam znaleźć inne rozwiązanie. 2 zdjęcia zamieściłam na poczcie: efciaaparatka@interia.pl hasło: zamek, zresztą wszystko jest w mojej stopce. Niestety najpierw jest zdjęcie, które powinno być jako drugie. Bardziej aktualne zdjęcie (po dzisiejszej aktywacji i zmianie łuku) niebawem :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Dobra cos mi się udało zrobić tylko bardzo małe to zdjęcie coś źle zrbiłam albo dlatego że jest edytowane i wycięte tylko ząbki a całej reszty brak. Ale chyba Wam takie wystarczy prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Dobra cos mi się udało zrobić tylko bardzo małe to zdjęcie coś źle zrbiłam albo dlatego że jest edytowane i wycięte tylko ząbki a całej reszty brak. Ale chyba Wam takie wystarczy prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justa 01 Napisano Lipiec 30, 2007 Do Annica mam pytanko gdzie zakladalas aparat?? bo ja tez jestem z Nowego Sącza u szukam dobrego ortodonty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Effcia juz Ci pisze jak ja zrobiła- otworzyłam zdjęcie w poincie a potem wyciełam calą reszte i zapisałam to ze zmianą i wtedy mi fotosik przyjął..... spróbuj sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Justa 01 na Kazimierza Wielkiego u dr S. N-W znasz ją? wiesz juz u kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justa 01 Napisano Lipiec 30, 2007 Niestety nie bardzoo sie orientuje, ja chodzilam do Fortuny ale musialam najpierw wyrwac 8semki co zajelo mi dosc sporo czasu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiBi 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Anicca :) Ja jestem z Sącza. Browarna Street wita:P Ja zakładałam aparat u doktor Mireckiej-Pawlus ona przyjmuje na Długoszewskiego :P Jakbyś jechała w stronę skansenu :) Heh, możliwe, że ty też u niej zakładałaś :) A nie wie ktoś czy płaci się za przyklejenie zamka? A jeśli całkiem mi nie odpadł to nie będzie go musiała odrywać ? z gory dx za odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 PiBi nie bardzo sie orientuje bo nie znam w ogóle Sącza prawie... Ja zakałdałam u dr. Soni ..... wiesz coś o niej bo ja tak poszłam bez żadnej konsultacji z innymi......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiBi 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Heh widzę kobietki, że macie problem z wrzucaniem zdjątek na neta. Wejdźcie sobie na http://imageshack.us i po prostu wrzućcie fotki na internet, nie wymaga to żadnej rejestracji a o ile wiem to można wrzucić zdjęcia z dowolnymi formatami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiBi 0 Napisano Lipiec 30, 2007 Aha :) Heh rozumiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Lipiec 30, 2007 PiBi tzn? Ale widze cene identyczną za łuk? A ile kosztuje kosmetyczny? I ile płacisz za wizyty i co ile chodzisz??? Ja dopiero mam na 30 sierpnia........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach