Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 miszt---> no własnie w sumie to nie wiem;P Ale trudno... Pewnie i tak bym nie zrozumiała tego ortodontyckiego języka;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 oj sorka net mi sie ciął i tak jakos wyszlo ale odpowiedziec mozesz...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 miszt---> no własnie w sumie to nie wiem;P Ale trudno... Pewnie i tak bym nie zrozumiała tego ortodontyckiego języka;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 miszt--->nie musisz się obawiać o wygląd po założeniu. Jak ja tylko założyłam wszyscy mówili mi że nawet nie bardzo widać. No tylko wtedy, gdy się uśmiechnęłam;). Wierz mi, że będziesz się uśmiechała po prostu nie ma innej opcji. Zobaczysz, że będziesz i to może jeszcze bardziej niż dotychczas:) Bo aparacik nie pozwoli Ci na to, żeby było inaczej. Jak już się uśmiechniesz to później jest takie dziwne wrażenie, jakby nie można było zamknąć ust;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 oj sorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 justys93_XD jak ja bede na pierwszej wizycie to poprosze orto zeby mi powidziala wszystko co i jak...zapytam tez o rozne kolorki gumek zeby sie potem nie okazalo ze ma tylko jakies biale albo przezroczyste bo ja takich nie chce bo podobno zolkna (tak przynajmniej pisza ci co je mieli ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 Sorki też mi sie net zacinał;P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 madzia14102- mniej wiecej miesiąc czekałam... A przezroczyste rzeczywiście żółkną... ;| jasno-różowe są śliczne .xD i oczywiście błękitne:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a justys93_XD jaki kolorek na poczatek mi radzisz bordowe czy turkusowe czy moze to i to pomieszane???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 Madzia14102--> Ja bym wybrała turkusowe.:D Ale jak tam wolisz:D Ale na początek radze nie zbyt ciemne bo nie dość ze musisz sie przyzwyczaić do metalu to jeszcze takie ciemne kolorki... Ale z tych dwóch to turkusowy:) A jak 2 kolorki to ładnie tez wygląda jak jest jeden kolor ale w różnych odcieniach np. różowy i fioletowy, błekitny i granatowy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Lipiec 10, 2008 ach wezme to pod uwage dzieki ;** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosha 0 Napisano Lipiec 10, 2008 A ja nie:P Właśnie na pierwszy raz wzięłam granatowe:P Nie myśl sobie jaki teraz chcesz:P Weź pod wpływem chwili, jak orto pokaże Ci stosik gumek :P Pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 misha609---> To widze ze odważna jesteś:D ja wzięłam pierwszy raz przezroczyste które później zrobiły sie żólte a potem zielone i tak sie przekonałam do kolorków.xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Ja tam sobie powtarzam ze drugi raz aparatu nie bd miala ; teraz bd pokazywala super kolory gumek a pozniej super proste białe zeby :D No wiec bd szalec z kolorkami i co ze niektorym sie to smieszne wydaje ale na tym forum widze ze sa normalni ludzie :D i lubia kolorki na zębolki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 Ej co zrobić zeby sie tu zalogować. Bo chciałam stopke zrobic czy jak to sie tam nazywa;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gata17 Napisano Lipiec 10, 2008 Hejka wsyztskim . Za jakis czas tez dolącze do grona aparatek :P Miałabym kilka pytan do ponieważ on ma aparat z systemem damona a mnie taki interesuje i chciałąbym sie dowiedziec kilku rzeczy w związku z tym . Wiec jak bedziesz to sie dezwij ;) czekam . z góry dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gata17 Napisano Lipiec 10, 2008 urwało mi ;PP Miałabym kilka pytan do Tez mam aparacik . xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justys93_XD Napisano Lipiec 10, 2008 xxx_aparatka- No w sumie prawda.. :D A jakie kolorki ładnie wyglądają. Tzn wiem.. wszystkie;P ale które naj naj:D:D i jak sie zalogować zeby zrobic sobie ta stopke czy cos takiegoo.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta88 0 Napisano Lipiec 10, 2008 justys93_XD tu masz linka : http://f.kafeteria.pl/preferencje.php?cmd=zaloz&id_f=2 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Super sa pomaranczowo-zółto-zielone :D mialam polecam Jasno rózowe boooooooomba jeszcze fajne sa czerone błekitne Lub ciemna zielen i blekitny jasny :D moja kumpela ma :D A zeby sie zalogowac to musisz kliknac na gorze forum-strona glowna i potem bd pisalo na gorze internauto zarezerqwuj swoj nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Fanta88 dzięki wielkie;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Lipiec 10, 2008 xxx_aparatka---> A no. Też mam teraz różowee.:D:D Odjazdowe są.:D a pozniej jeszcze nie wiem jakie zrobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta88 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Ja też różowe chciałam ale nie miała ;( buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Fanta88--> Moge dołączyć do listy.?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Lipiec 10, 2008 A ja moze sobie zmienie we wrzesniu no kurcze i tu mam dylemat... podoba mi sie tak . Zielony-czerwony niebieski-różowy granatowy-zólty lub sooooooooooczyscie zielone same :D mialam i bardzo mi sie podobaly no ale zeby znowu... hmmm chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Lipiec 10, 2008 xxx_aparatka--> ja chyba bym sie nie zdecydowała ani na zółte ani na zielone;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Lipiec 10, 2008 jheheh no wiem moze to smieszne ale po co sa te kolorowe ligraturki ? zeby je zakladac no nie :p ja tam sie nie wstydze takich kolorow bo i tam bo tyg bd blede i malo sooooooooooczyste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Lipiec 10, 2008 no niby nie ale np żólte wydaje mi sie ze bedzie wyglądać jakbym miała żółte zęby a zieleone jak shrek:D:D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a właśnie xxx_aparatka dodaj jakies swoje fotki z kolorowymi ząbkami:D:D to moze sie odważe na ostrzejsze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Lipiec 10, 2008 samych zóltych bym nie zalozyla ale zmieszane to tak :D a zielone wlasnie nadaja uroku aparatowi :D i jaki tam shrek eeeeeee moze bardziej pasuje jakbym miala salate w zebach ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach