justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 **Filip** ->> Nieee no spokooojnie :D No więęęc będąc na obozie taka jedna nastraszyła mnie, że zakładanie pierścieni choleeeernieee bolii i wogóle. A to guzik prawda (przynajmniej u mnie). Nic nie bolało. Było miejsce po tych separatorach no i wchodziło troche ciasno ale to nie było nic nieprzyjemnego. Poprzymierzał jakieś tam rozmiary i luzik. Potem to zacementował, tak jakby zaplombował. No i potem oskrobał nadmiar :D Iiii włożył mi taką rurke, która odprowadzała śline :D :D Zaczał polewać jakimiś tam płynami :D czyt. czyścił :D No i nakładał na każdy ząb klej i przyciskał te całe zamki noo i potem taką lampą świecił. Wogóle to byłam zdziwiona że nie wsadził mi do buzi tego takiego przyrządu, żebym nie zamkła buzi :OO Potem włożył drut chyba w 5 sekund nie wiem jak on to tak szybko zrobił :D No i ligatury sobie wybrałam (ahh błękitne :D :D :D ) i to też założył no i freee :D :D Nie jest tak strasznie ale najgorsze to trzymanie przez ponad godzine otwarnej buzi (zdrętwiałam troche :D ). Pozatym to było okeeej :D Zaschło mi w gardle cholernie, że pierwsze co to poszłam kupić wode :D Najgorsze to są te pierścienie z tyłu, bo z dwóch stron odstają takie jakieś pierdółki i to tak przeszkadza w jedzeniu :// Teraz jem kanapke to pół mam między trutami aaa :D Jakieś pytanka to pisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Fanta88 ->> Jakieś błękitne :D Wrzuce fotke :D Może nawet zaraz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 7, 2008 justka_pl ---> hehe dzieki za opis taki dokladny:D a ile mialas separatory? bo ja mam jutro dopiero zakaldane a aparat juz w poneidzialek, wiec nie wiem czy to nie za szybko, szpar nie bede jeszcze miec i bolec mnie to moze chyba;/ ale orto sama mnie tak zapisala, a ze to bardzo fachowa kobieta, wiec chyba wie co robi:D a nic Cie nie boli ze jesz sobie tak po prostu kanapke?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta88 0 Napisano Sierpień 7, 2008 **Filip** Tak wygląda zakładanier aparatu : http://pl.youtube.com/watch?v=CxKOTYeLelE&feature=related I zdajmowanie (bo często poruszamy ten temat, filmik nie jest jakiejś super jakości ale daje obraz mniej więcej jak to może wygladać): http://pl.youtube.com/watch?v=3lC2D7XbTn8&feature=related :) justka_pl Błękitne ładne są. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 7, 2008 nie tak źle:P ściąganie gorsze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 7, 2008 nie tak źle:P ściąganie gorsze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 7, 2008 przepraszam:P coś z netem nie tak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Filip spokoooojnie :D Dasz rade :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Filip spokooojniee :D Dobrze będzie :D Zara wrzuce foty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czostnek 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Hej, a jak z jedzeniem i czyszczeniem? Co jest przy tych czynnościach najgorsze, a z czym zupełnie nie ma problemu? Kurde, kiedyś cały aparat kosztował 1200 zł :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czostnek 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Hej, a jak z jedzeniem i czyszczeniem? Co jest przy tych czynnościach najgorsze, a z czym zupełnie nie ma problemu? Kurde, kiedyś cały aparat kosztował 1200 zł :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 7, 2008 hehe:d zobaczymy:) mam nadzieję:) jutro mam tą separację a poniedziałku już się doczekać nie mogę:) jutro mam przyjechać o której chcę od 9 do 14 mam dowolność i mam się wcisnąć w kolejkę:D więc nawet się wyśpię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czostnek 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Ja jestem jeszcze zielona w temacie, bo dopiero się przymierzam. Chcemy założyć sobie razem z chłopakiem i wspólnie się męczyć :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta88 0 Napisano Sierpień 7, 2008 justka_pl Oszukanico :P hahahah ... gdzie ten niebieski ? hihihih :P czostnek Z jedzonkiem to wygląda tak że przez pierwszy tyg jesz papki i miekknie rzeczy ... a potem w zależnosci czy cie boli czy nie jesz praktycznie wszystko. :) Czyszczenie zajmuje trochę wiecej czasu niż normalnie bo trzeba dotrzeć w każdy zakamarek ale nie jest to jakos specjalnie uciążliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Foto w galerii dodane :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Fanta88 No jak to gdzie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 EEeee czemu mi nie działa moja galeria :||| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Ooo działa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Ooo działa :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanta88 0 Napisano Sierpień 7, 2008 justka_pl Hmm ... to chyba przez światło ... a może aparat bo ja tam widzę jasno szare ;P hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czostnek 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Dzięki za pomoc. Wpadnę tu jutro, do zobaczenia ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 No wiem własnie tak teraz patrze :D To to światło :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nibinwing 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Dydusia --> żółto-zielone gumeczki fajnie wyglądają tak wiosennie, sama mam takie i jestem zadowolona a to jest moje pierwsze starcie z gumeczkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 7, 2008 wiecie co... osotatnio sie dziwilem czemu moja rana po zebie wyrwanym tak dlugo sie goi... a wlasnie teraz umylem zeby i patrzalem w lusterko i takie cos dziwne tam zauwazylem zlapalem za to palcem i wyciagnalem taki odlamek od zeba, co rpawda nie duzy, ale caly czas tam byl i pewnie przez to mi sie to zagoic nie chcialo;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Filip może to był po prostu kawałek korzenia. Moja siostra tak miała, że ją bolało bolało i poszła do dentysty i jej wyjął kawałek korzenia i mówi że to jest normalne że te korzenie moga jeszcze wychodzić ale to mozna wyciągnąć bezboleśnie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 7, 2008 Czuje że bede miała nieprzespaną noc :/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 7, 2008 mozliwe, ale mnie tak nie ze bolalo ale pobolewalo i przy myciu zebow najczesciej krwawilo;/ ale teraz bedzie juz chyba dobrze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach