Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaaa

Kochanka - inaczej....???

Polecane posty

ulzyło wam ..............tylko pomyslcie to wasz facet miał tę szmate kurwę wywłokę itp. i co jesteście lepsze od niej ? to dziwne że zamienił na taką ? bardzo dziwne . Co byscie nie mówiły i jak nie nazywały to nie zmieni jego wyboru ................misiek miał przystawiony do skroni pistolet jak z nia poszedł o boże jaki on biedny az mi go żal.

Gość innaaa
Widzę, że odezwały się sumienia koachanek. Chcecie być ładnie nazywane, a niby dlaczego? Zasługujecie na to, co najgorsze. Przecież jesteście zwykłymi szmatami, wywłokami i mówicie, że dupą zwojujecie cały świat.

nie sycz jadem bo to nie zmieni niczego a już napewno nie zmieni tego co było to tak jak wrzas nad rozlanym mlekiem rozlało się trzeba posprzątać a nie krzyczeć.

Gość no moj kocanek nazywa mnie
zdzirą suką dziwką , kiedy nie moge sie z nim spotkac

Gość już ją rodzice nazwali
zdradzana obecnie żona -> i jak ci się żyje ze świadomościa, że mężuś zostawiał w cieplym domku cudowną żonę i leciał do smietnika na spermę i kurwy najniższej kategorii? To masz w domu śmieciarza i faceta tak niewybrednego że na byle co poleciał? BTW - ona tę spermę jego zbierala chyba w taki sam sposób jak ty, więc jesli ona jest smietnikiem, to ty też.

Gość innaaa
Ja z nim mam ślub, a ona jest śmietnikiem.

Gość nazwij ją
Zosia. Albo Julka lub Amelka, to teraz bardzo modne :D A najlepiej niech ci twój pan dziwka, pan kurwa męska, pan szmata powie jak ją nazywał w chwilach czułości. Jesli ona zasluguje na coś najgorszego na świecie, to tak samo mąz. On też był kochankiem :P

Gość innaaa
Najgorsze, że ten smieciarz mieszka jeszcze pod moim dachem, ale już niedługo. Wiecie, co jest najgorsze? Kiedy muszę sprzątać po nim łazienkę.

Własnie ty masz z nim slub a on z tobą? zapomniał ............ale ma sklerozę . Nie powiesz mi że zmusiła go siłą on sam tego chciał . Jezeli uważasz że zrobisz na niej wrażenie wyzywając ją to możesz sie zdziwić i to bardzo a potem nie dziw sieże bedzie miała o tobie takie a nie inne zdanie ...........sama wystawisz sobie swiadectwo.

Gość innaaa
Ta jego szmata, jest obrzydliwa, wstrętna. Żeby chociaż to było ładne, ale jest poprostu odrażająca.

Gość ola111
Czy kochanka sama sie kocha w tym wyrku??? czy twoj maz nie jest tam razem z nia?? czy ona na sile go ciagnie?? czy go przywiazuje lancuchami by nie uciekl?? Zastanowcie sie, zdradzane zony, ze wyyyyyyyyyyyyyyyyyy, jestescie powodem zdrad wyszychhh mezow!!!! Troche samokrytyki, bo az mdli!!!!

Gość Atomówka 21
Jeżeli kochanka zasługuje na najgorsze przezwisko to daj jej je ale pamiętaj nie zaboli to jątak jak to że zdradził Cię z Nią mąż :))....MOJA RADA....Rada Kochanki...Zamiast siedzieć na forum usiądż i przeanalizujswoje winy w małżenśwtie co zrobiłaś źle że On sobie kogoś znalazł...bo to że masz papierek nie świadczy jeszcze o TYM że zdradzić Cię nie może...masz tego najlepszy przykład...I pamiętaj...nigdy nie mów nigdy bo to Ty możesz zostać Kochanką za niedługo :))

poczytaj sobie sposoby zdradzanych zon mozesz wiele się nauczyć nie ty pierwsza i podejrzewam nie ostatnia jestes zdradzona. To bardzo pouczająca lektura ten topik wiele można sie dowiedziec o samym sobie i tego Ci zyczę.

Gość Atomówka 21
.....Twoje małzeństwo da się jeszcze uratować wierze w to tylko rozegraj to z głową :))

Gość nazwij ją
Szmata, kurwa, zdzira, wywłoka, lafirynda.....to wszystko już było w tysiącu topików. Wysilcie się bardziej bo to już nuuudne Możesz jeszcze użyć takich słów; lampucera, wydra, suka, kurwiszon... aaa i koniecznie ją tak nazwij przy innych ludziach - niech więcej osób ma ubaw z rozwrzeszczanej idiotki :) No i tamta będzie miala świadków jak poda cię do sądu o publiczne zniesławinie I męża zabierz ze sobą jak ją będziesz "nazywać". Niech zobaczy jakie cudo ma w domu.

Gość innaaa
Gówno prawda, a może to mąż popelnił błędy, że żona nie chce z nim sypiać ect.? Nikt tak nie pomysłał?

Gość onk3
no wąłsnei żony to wy jestescie przyczyną w sobie kobieto poszukaj powodu dlaczego mąż szukal innej bo mu czegoś brak jest z toba w zwiazku czegos mu nie dajesz a ona mu to daje i dlatego meżczyni szukaja ciepła czułosci zrozumienia a czasem tylko rozmowy nie oceniaj ze jest tylko złą kochanką bo gdyby byał taka zła to maż by do niej nie szedł to od ciebie odchodzi nie od niej

Gość onk3
to trzeba ze sobą rozmawiać a nie dopiero jak maż znajdzie inną szukac winy w innej kobiecie

Gość Atomówka 21
ola111 nie zgodze się z Tobą.....bo ja jestem Kochanką...mój facet ma piękną młoda zonę niewiele starszą ode mnie....układa im się w małżenśtwie a mimio to jest jak jest....i co???? :))

Gość onk3
nazwij ja jak chcesz ale to tylko o twojej niskosci swiadczyć bedzie i męza jeszcze utwierdzi że dobrze że cie olał

Gość innaaa
Chce tej kurwie wysłać smsa, tak żeby ją bardzo zabolało.

kiedys ktos powiedział że facet szuka w kobiecie trzech osób : -matki -zony -kochanki i to ma sens jezeli znajdzie to w jednej osobie to nie ma takiej siły żeby poszedł do innej .............. z rostej przyczyny nie bedzie szukał tego co ma.

Gość Atomówka 21
innaa dlaczego nie walczysz??????????

Gość onk3
ona nie jest kurwą a moze twój maz spotyka sie z nią tylko żeby być ze sobą przytulic sie porozmawiać bo moze tylko tego mu brakuje spójrz krytycznie na twój zwiazek i twoją role w tym a zobaczysz ze obie strony są winne ty i mąż wpewnym sensie tez

Gość kochhhhh
inaaa...jestes zenujaca, ze pytasz o takie rzeczy na forum. Nie dziwie sie ze twoj mąż cie zdradza skoro nie potrafisz sama sklecic smsa ps. A moze ty jestes zoną mojego kochanka...ona ostatnio cos zaczeła podejrzewac jego o zdrade:)

Gość Atomówka 21
inna jak ona dostanie od Ciebie smsa to zacznie się śmiać....a Mąż????zadzwoni do Ciebie...pogorszysz sytuację....zaproś ją na kawę rozmowa w cztery oczy jest lepsza :))

Gość innaaa
Nie chce walczyć, bo ja go poprostu nie chce. Chce żeby nie cierpiało nasze dziecko.

Gość ola111
Atomowmo, czy uroda ma znaczenie az tak wielkie w zyciu???? jak by mu sie az tak dobrze ukladaalo w malzenstwie, to nie polecial by na bok, wiem co mowie, tez mam kochanka, wiec chyba sie mylisz!!!

Gość onk3
i znów sie zgodze z WHIm barkuje mu i brakowało czegos w waszym zwiazku i dlatego poszukał sobie kogos kto mu to da wiem na pewno ze tak jest a ty spójrz na siebie krytyczniej

zabolało a nie pomyslałaś że odbierze to że sie złościsz że jesteś bezsilna .........zanim cos zrobisz pomyśl zebys tego potem jak opadna emocje nie żałowała.