Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala doo

w czym spicie?

Polecane posty

Gość mala doo

w czym spicie? w pizamach, koszulach nocnych, satynowych pizamkach lub koszulkach? czy tez w majtkach i topach? co najbardziej podoba sie facetom? (nie liczac spania nago ;) )

Gość mala doo
meskie bokserki?? :)

Gość praktyczny
Osoby młode to tylko nago powinny sypiać bo to bardzo wygodne i chyba też zdrowe. Wstyd przed bliskimi jest nie na miejscu, natomiast w starszym wieku to już jest raczej nieestetyczne i w różnego rodzaju bieliźnie nocnej chyba cieplej.

Gość Zucca
w pizamce !!! choc moj pan wolalby cos seksi, ale jest mi wiecznie zimno :(

Gość ja śpię sama od zawsze
i śpię w normalneij, ciepłej piżamce. Jak jest lato, to albo piżama z ktrótkim rękawem, albo taka ze spodniemi 3/4 albo krótka koszulka nocna (ale nie żadne czerwone nibyjedwabie:o ). Zimą sypiam w pizamach z długimi rękawami i gaciami albo w dłuższych i cieplejszych koszulach nocnych. Latem, jak jest bardzo gorąco, to czasami sypiam w majtkach i cienkiej koszulce, takiej na ramiaczkach. Lubię spać w piżamach i koszulach nocnych, tylko z bawełny i z dobrych sklepów- Triumph, Scheisser, Intimissimi, bo są wygodne, ciepłe, mięciutkie, i ładnie wyglądają. Już wiele osób zachwycało sie moimi piżamkami:p Natomiast nigdy w życiu nie włożyłabym szlafroka:o Dla mnie to juz jest strój poniżej wszekliej krytyki... Zamiast łazic po domu w szlafroku, wolę się normalnie, acz luźno ubrać🖐️

Gość W ŁÓŻKUp

Gość dolores89
top i bokserki na zmiane z koszulka na ramiaczka. Jak juz naprawde zimno to piżama ( a na kołdre jeszcze koc:P)

Gość Dziobus
Nago i mój Kotek też:-)

Gość sofo
Ja śpię w podkoszulku i majtkach :)

Gość kehla
Ja śpię w topiku i bawełnianych majtkach, koniecznie luźne, żeby nie cisnęły. Mój mąż zawsze śpi w bokserkach i koszulce. Moja córcia piżamka, koniecznie różowa.

Gość lily tu jest
w piżamce

Gość psotnik
Ja zawsze śpię tylko w świeżej pościeli i oczywiście bez niczego na sobie. Moja żona zresztą również. Oboje uważamy że sen na golasa jest najzdrowszy. Pozdrawiam wszystkich którzy sypiają nago.

Gość kehla
Nie należy spać nago, mówię tu szczególnie o kobietach. Wszytskie brudy i zarazki, bakterie, które znajdują się na prześcieradle i na kołdrze są tak małe i sprytne, że z łatwością wślizgną się w kobiecą pochwę, która niestety jest narządem "otwartym". Może to i duża wygoda, ale jest to mało higieniczne dziewczyny. Zakładajcie cienkie majteczki z bawełny. To nawet seksowniejsze. Mój mąż tak twierdzi.

Gość kehla
Droga Katarina Witt. To jest forum i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie. Prawdę mówiąc sama spałam bardzo długo bez majtek. Ale przestałam, nie wiem czemu, już nie pamiętam. Ale moja mama jest ordynatorem oddziału ginekologii i położnictwa i zna się na pewno bardziej od nas co jest zdrowe a co nie dla naszych "myszek". Więc czasami chyba lepiej posłuchać się eksperta. Ale znając ludzką naturę i tak każdy zrobi jak zechce prawda?

Gość no nie wiem...............
skoro te cosie na prześcieradle sa tak małe, to przez gacie się też prześlizgną:o Ja od lat śpię w piżamie lub koszuli, bez majtek żadnych i nigdy nie miałam żadnej infekcji, moja mam tez tak robi, w ogóle dziwię się po co ktos ma sobie dusić tyłek w gaciach:o Przepraszam, ale twoja mama albo jest twoim wymysłem, albo truje, bo od zarania dziejów ludzie sobie radzili bez gaci. I co? Pochwa jest tak skonstruowana, że jak tylko jest zdrowa, to sobie radzi z brudem, śmieciami, z niegroźnymi bakteriami itd. A jak seks uprawiasz, to co? Niehigienicznie wtedy jest:o Przysz gumki gorąca wodą czy oblewasz penisa Domestosem?:O Jak słucham takich "mondrych" wywodów, ti mi się tylko śmiać chce:o Poza tym pochwa nie jest otwartym narządem!:O Otwarty u człowieka jest układ pokarmowy. A pochwa jest taka, jak ma być. Inne ssaki jakoś sobie radzą bez majtek i żyją, nie?:o Poza tym po to masz kwasne ph, bakterie kwasu mlekowego i wypływający z pochwy śluz, żebyś sobie mogła spac bez gaci i uprawiać seks z normalnym, zdrowym partnerem i żeby nic ci nie było:o

Gość kehla
Troszkę chyba przesadziłaś. A zamiast "mondrych" napisałabym "mądrych". Pozdrawiam

Kehla twój mąż twierdzi, że seksowniej w gatkach więc nie dorabiaj sobie ideologii ;) A tak powaznie - albo wymyśliłaś mamę-eksperta, albo... współczuję jej pacjentom ;) Rozmawiałam z dwoma ginekologami na ten temat i każdy zdecydowanie odradzał spanie w majtkach.

PS. ten fragment \"powalił\" mnie na kolana: \"Wszytskie brudy i zarazki, bakterie, które znajdują się na prześcieradle i na kołdrze są tak małe i sprytne, że z łatwością wślizgną się w kobiecą pochwę\" :D Przypomina mi się ksiądz na lekcjach religii, który tłumaczył, że plemniki sa malutkie, bardzo sprytne i przeslizguja się przez prezerwatywę :D

Gość no nie wiem...............
a ja bym właśnie napisałam "mondrych", bo wy jesteście "mondre":o🖐️

Gość pajamka
wyslijcie swoje fotki w piżamkach na pyjamaparty@o2.pl

Zimą w majtkach, koszulce i polarowej piżamie, latem w piżamach z krótkim rękawkiem albo w koszuli nocnej do kolan. Nie interesuje mnie, czy facetom się to podoba.