Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubi-lu

jestem w szoku widziałyscie to w tv?

Polecane posty

jakis koles który pracował w jakiejs klinice usówał ciaze po 5 miesiacu dawął dzieciom tabletki przez zastrzyk co wywoływało zawał serduszka a matce tabletke na poronienie to nie było w polsce jestem w szoku...............

Gość jeny....
i dlatego jetsem za karą śmierci,skurw...a powinni .........................

były podejrzenia ze on to robi wiec jedna laska poszła do niego i mówi ze jest tam w któryms mieciacu rozeszła sie z kolesiem i niechce urodzic dziecka i on mówi ze poda jej srodek na poronienie a dziecku cos co wywoła zawał serduszka :( a ona to nagrała ukryta kamera i poszła do tv. ja bym zajebała skurwiela..............

aaa ja pie..dole jakie ch..uje je..ane boze boga chyba nie ma:( to ja nie moge miec dzieci i wiele innych i takie cos sie dzieje wiecie co swiat sie konczy:(

to morderstwo !!!!!!!!! nawet w dani która jest tolerancyjna bardzo na takie sprawy ( aborcja jest dopuszczalna do 5 tyg u nich) sa zbulwersowani .....

jaki ch..uj je..any ja pierdziele wiecie co brak mi slow ze tacy ludzie zaje..ani zyja!!!!!

nie wiem co jest wiekszym skurwysynstwem czy to co robi ten lekarz czy to ze kobiety same do niego ida z tak zaawansowana ciaza.....

wiecie co zygac mi sie chce ...jak tak mozna gorzej niz zwierzeta ,,matko serio boga chyba nie ma:(

Gość LPR rządzi
Dzieci chore, albo z gwałtów usuwa się w taki sam sposób, a to Was jakoś nie szokuje.

Gość bulkazmaslem
a przyszło wam do głowy ze ktos moze nie chciec miec dzieci ...? lepiej zeby po urodzeniu włozyc je do beczki z kapustą? kazdy ma prawo do swojego ciala a koles nie jest winien bo spelnial tylko wolę matek

te laski co tam ida na ten zabieg ( morderstwo) to kude powinny tego nie przezyc

Gość bulkazmaslem
dokladnie ....roznie sie w zyciu wiedzie nie sztuka oceniac

Gość bulkazmaslem
taaaa........ tylko ze w polsce zanim kobieta w ciazy z gwaltu doczekałaby na pozwolenie sadu to trzebaby zabic dwulatka ... jaki kraj takie prawo.... a zreszta lepiej zeby dzieciak umarl bezbolesnie niz zeby potem sie szwendal po domach dziecka

Gość LPR rządzi
lila25, a zgwałcona kobieta jest czemuś winna? Albo kobieta, która umiera na raka i musi usunąć ciążę, żeby się nie dobić. W czym one zawiniły??

wiesz co nie wiesz co mowisz:( to dzisko moze by bylo szczesliwe ,moze bylo by kims czemu nie dac takiemu dziecku szansy zycia???????

bułka z masłem eno spoko niektóre dzieci rodza sia w 6 miesiacu a ty mi tu o tym ze kazdy robi co chce niech robi ja mam prawo powiedziec ze sie brzydze czyms takim i w głowie mi sie nie miesci do jakiego stopnia zezwierzecenia sie posuwaja tacy ludzie

Gość bulkazmaslem
one jeszcze niczego nie sa swiadome a jak maja miec beznadziejne zycie to lepiej zeby umarly a tak poza tytm to matka juz sie nie liczy? ma poswiecic siebie dla dzieciaka do ktorego nic nie czuje ?

akurat lpr nie ma tu nic do tego ani radio m. ani kosciół to moje zdanie i tyle

ja nie mowie ze TE kobiety sa czemus winne !!!!! tylko ze dziecko nie jest niczemu winne!!!!!jakbym zostala zgwalcona i zaszla w ciaze staralabym bym sie pokochac je a jakbym nie potrafila oddalabym je w dobre rece ale nie zabijala

taaa...a czy ty jak sie rodzilas wiedzialas jakie bedziesz mies zycie????? moze jestes z dobrego domu rodzice wykrztalceni a akurat tobie sie nie powiodlo ..to nie jest powiedziane ze dziecko gwaltu ma miec beznadziejne zycie ...mysle ze takie dzieci szczegolnie skrzywdzone przez los sa aniolami wiekszymi niz te z tych dobrych domow

Gość bulkazmaslem
ale nie musisz od razu obrzucac epitetami i potepiac mozesz tego nie rozumiec i sie z tym nie zgadzac ale to nie znaczy ze to wlasnie ty masz racje a zreszta nie wszystkie kobiety sa stworzone do bycia matkami sama sie do takich zaliczam ciaza bylaby dla mnie w tym momencie koncem swiata i sama nie wiem co bym zrobila .....