Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubi-lu

jestem w szoku widziałyscie to w tv?

Polecane posty

oj cos mi się wydaje że zostałyśmy tylko my!!! heheh nikt nie chce już się wypowiadać na ten temat?

mnie takie tematy bardzo drażnią dlatego na początku tak bardzo się uniosłam! Poprostu ja dla swoich dzieci zrobiłabym wszystko i jak po raz kolejny dowieduję się z telewozji że jakaś suka urodziła i wyrzuciła dziecko na śmietnik albo odkryto podziemny gabinet ginekologiczny w którym odbywały się zabiegi usówania ciązy to bym taką kurwę zajebała. Wątpię czy w takich przypadkach chodzi o zagrorzenie życia matki albo choroba dziecka. Tu przychodzą małolaty które lubią sex ale niestety nie mają za grosz odpowiedzialności!!! Każdą jedną wychlastałabym po pysku i cipy pozaszywała!!!

ja mam tak ze najpierw sie unosze zby dac upust emocjom a potem sie wyciszam i mysle nad tym i mi cholernie smutno ze takie rzeczy sie dzieja ,nienawidze robienia krzywdy bezbronnym !!i nie wazne czy to człowiek czy zwierze czy tym bardziej malutenki człowieczek w brzuchu

straszne chodz nie prawdziwe bo takie dzieciontko nie ma swiadomosci. co absolutnie nie znaczy ze tez jestem tego zdanie co wy.allllllle.......... jesli mialabym wybor aby mama mnie usunela w ciazy niz po urodzeniu mialabym byc przypalana papierosami albo zelazkiem albo zeby ktos mna zucal o sciane to z pewnosciom wybralabym usuniecie. to tylko moje zdanie. ale tak naprawde to sama jestem wsciekla na takich skurwielcow.i te matki ktore przypomnialy sobie w 5 miesiacu ze sa w ciazy.a co robily wczesniej???

nie mam pojęcia, skopiowałam go z innego forum o aborcji. Ktoś miał wiele siły żeby go napisać. Ja bym nie dała rady!!!

Kiedyś z głupiej ciekawości obejrzałam w necie zdjęcia dzieci po aborcji,do tej pory mam ten obraz w pamięci:(

no własnie anitka to jest ten problem tez sie zastanawiam co bym wybrała chyba aby mnie nie było niz bym miała byc katowana i czekac az sie tym ktos zajmie jak juz pod respiratorem bede lezała

jak to co? dawały dupy za kase żeby zebrać na skrobankę! Przepraszam za moje wulgaryzmy ale poprostu zła jestem za każdym razem jak o tym wspominam

Gość ghdjja
Wiecie co mamuśki, obrończynie życia, jak się czyta wasze "kurwy" i "zajebałabym" to należy współczuć, ale waszym dzieciom. Szlachetne istoty plujące łaciną i nienawiścią. Rozumiem, że waszym chrześcijańskiem sumieniu "zajebać" dorosłą osobę w obronie było nie było płodu, to uczynek szacowny i w niebie by wam było policzone. Mamuśkom, co to by z lubiością "zajebały te kurwy" powiem tyle: niektórzy ludzie naprawdę nie powinni mieć dzieci. To powinno być ustawowo zabrobione.

A co ty uważasz że ja do dziecka tak mówię? Przynajmniej na takim forum można się wyładować!!! A taka co zabiła też powinna być zabita!

dlatego wybaczcie ale ja osobiscie jestem za oborcja.bo uwazam ze jesli ktos nie chce z calego serca miec tego dziecka ktore nosi pod brzuchem ,to absolutnie nie powinien go rodzic bo tylko mu sprawia bol .bo nie sadze ze te dzieci nie kochane bite maltretowane sa szczesliwe tylko ze swiadomosci ze sa.wolaly by nie byc,zeby sobie oszczedzic tych cierpien. nie mowie tu o takich dzieciach ktorym sie akutar udalo i trafily do adopcji.ale to sie zadko zdaza.wystarczy policzyc same domy dziecka. dzieciontko w brzuchu takie male nie ma jeszce swiadomosci.a jak sie urodzi to niestety juz ma .i odczuwa co ci DOROSLI im robia.i jakie zycie im wyszykowali.

no spoko ludzie którzy flugaja nie powinni miec dzieci!- a ludzie którzy bija i katuja powinni albo kobiety które sie skrobia jasne spoko nie masz czego negowac to sie czepiasz wulgaryzmów..

Nie chcesz to się zabezpiecz! Bzykać się chcą ale konsekwencji ponosić to już nie! Jak nie umią to niech nie robią! Można spokojnie uprawiać seks i nie zachodzić w ciążę!!!

ja bym nieogladała brrrrrrrrr na sama mysl o tym ciarki mnie przechodza

kur** a ten lekarz co usuwął te po 5 miesiacu brał sobie do reki i wywalał pewnie kurde niewyobrazam sobie

O Boże to się w głowie nie mieści! Jak taki lekarz ma sumienie? Ja nie moę tego pojąć!

dziewczyny ja mam strone jak to sie robi od poczatku do konca ale nie jestem z atym zebysmy to ogladały i tak nic nie zmienimy a ja i tak jestem zwyta ja bóbr