Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubi-lu

jestem w szoku widziałyscie to w tv?

Polecane posty

ooo ale sie porobilo...a mnie nie bylo moge sie jeszcze przylaczyc???

ty no przeciez to jest niedorzeczne co tu wypisuja za wszelka cene póbuja co niektórzy usprawiedliwiac ta zbrodnie i wieszac na nas psy i nawet na Pismo Swiete sie powołuja....

Gość bow wow
bo to złe kobiety były

a kto tu powołuje się na Pismo Święte? bo jakoś nie w twmacie jestem?

Co to jest zły uczynek? - zapytał Staś. Jeśli Kalemu ktoś zabrać krowy, to jest zły uczynek - odpowiedział Kali po krótkim namyśle. Doskonale! - zawołał Staś i zapytał: A dobry? Tym razem odpowiedź przyszła bez namysłu: Dobry, to jak Kali zabrać komuś krowy. kurwa co krowy maja do tego to juz nie wiem....

Gość mamuska_kwiatuska
szok..nie moge w to uwierzyc..swait sie konczy..tylko metoda oko za oko kidys otsraszala ludzi przed robieniem takich potwornosci, teraz kazdy czuje sie bezkarny...bydele i juz

hahah ale się pogmatwało! Ja tylko pytam czy to o Piśmie świętym tyczyło sie do mnie? Bo cos tam źle przeczytałas ? ale to w mojej wypowiedzi? hahaha

generalnie to chodziło mi o to ze zle zinterpretowałam moralnosc kalego ....... dla ciebie maiła byc odp. ze zle przeczytałam słowo bo sie pytałam kto sie powołuje ....bład sie zakradł:)

hahaa tylko szkoda że bulkazmaslem się nie odzywa, bardzo chętnie bym z nią podyskutowała.

Dziecko w usuwane w 9tyg odczuwa juz ból:( Dla mnie to zbrodnia! Niech sobie baby pipy zaszyją, a nie najpierw bzykają sie nie mysląc nawet o najprostszym zabezpieczeniu, a później szukają jakiegoś rzeźnika zeby dziecko zabić:( MASAKRA! Był kiedyś ciekawy temat o tym na kafe. Tam pisały dziewczyny o ciążach usuwanych nawet w 6 miesiącu. Ktoś tez fotki wkleił:( Dały mi wiele do myslenia.

Gość Garfield
To napewno zrobili to w Barcelonie. Tam usuwaja nawet gdy ciaza trwa 32 tygodnie.

o matko!!! Nie wyobrażam sobie że mogłabym zabić takie \"duże\" dziecko!!! Moja koleżanka nie miała tyle szczęścia co ja, jej dzieciątko zmarło po trzy miesięcznej walce o życie, a takie kurwy idą to robic świadomie!!! Zabiłabym sukę!!!!

Ci którzy z takim zapałem zwalczają aborcję - nie zmieniając przyczyn tego stanu rzwczy - jednocześnie mają w d... żyjących, pozwalając tysiącom ludzi w Polsce umierać z powodu nędzy i ciemnoty oraz wychwalają zabijanie w imię boga i ojczyzny.

Gość Garfield
Ja serio. W Holenderskiej telewizji byl reportaz o tym. Sam zdebialem.

Ale weź pod uwagę to że nie wszystkie dzieci ida na stracenie, a może takie akurat zabite dziecko będzie kiedyś dobrym lekarzem albo adwokatem! Poza tym jak już wcześniej mówiłam, jak nie chcesz mieć dzieci to się zabezpieczaj! Dla mnie nie ma żadnego usprawiedliwienia na takie rzeczy! Takie dzieciątko to najpiękniejszy skarb, niekoniecznie dla matki ale może dla kogoś kto nie może być nią!

Opowiadanie nienarodzonej dziewczynki Coś się stało, ja żyję! Ja naprawdę żyję. Dar życia otrzymałam. O, braciszka z boku poznałam, On też prawdziwie się raduje i świata oczekuje. Dzięki Ci mamusiu i kochany Tatusiu. Braciszku patrz, coś się stało, jakieś światło się tu dostało, jakieś narzędzie błyszczące. Ała!!! Jakieś kłujące. Braciszku co oni Ci robią? Dlaczego dziurę w brzuszku Ci skrobią?! Mamusiu!!! Braciszka rozrywają, rączki mu wyrywają!!! Właśnie wykłuli mu oko i serduszko rozdarli głęboko. Jestem krwią braciszka zbryzgana, Mamusiu moja kochana. Już nie ma nas dwoje - zostałam sama, jak ja się Mamusiu boję! Pocę się w kolorze krwi! Mamusiu nie pozwól umrzeć mi. MAMUSIU!!! Ten potwór paluszki mi obcina! Już jest kaleką Twoja dziecina. Mamusiu, co ja takiego zrobiłam? Ja tylko się życiem cieszyłam. Mamusiu! Ja jestem miłością Boga do Ciebie, On naprawdę chce mieć nas w niebie? Jego miłość nigdy się nie kończy, nawet po śmierci się sączy. Ratunku Mamo!!! On urwał mi już kolano. Tatusiu! Ja będę Twoim skarbeczkiem, Będę Twoim aniołeczkiem, ale pomóż mi Niech nie wyrywa drugiej rączki mi Tatusiu, Mamusiu!!! Ja mogę być głodna, nie potrzebuję pieniędzy! Kochani ja mogę żyć w nędzy, ale nie pozwólcie aby mnie zamordowali i życie mi zabrali. Mamusiu, ja jestem jeszcze mała, Ja będę zawsze Cię kochała, w Twojej starości będę promyczkiem słońca, będę miłością Cię obdarzała do dni Twoich końca. Mamusiu!!! Jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi, już nawet nie wiem jak Wy wyglądacie i dlaczego mnie nie kochacie?! Mamusiu! Czy ja umieram dlatego, że Tatuś Cię dręczy? Że Cię nie kocha i męczy? Ja Cię tysiąc razy mocniej będę kochała, Ja Twoja córunia mała. Ja będę Ci buzi na dobranoc dawała, Ja będę się z Tobą bawiła i śmiała. Mamusiu kochana! Nie pozwól żebym została zmasakrowana. MAMUSIU!!! On teraz szczypcami oczy mi rozdusi, Nie będę widziała mojej Mamusi, ale Ty mnie Mamusiu będziesz widziała. Spójrz do śmietnika, tam będę leżała. Mamusiu!!! Dlaczego życie mi dałaś i tak okrutnie je odebrałaś? Mamusiu patrz! Twoją córunię w krematorium spalili, ale duszy jej nie zabili, ja w Twoim umyśle będę żyła, będę po nocach Ci się śniła i będę po nocach do Ciebie wołała, Ja Twoja Córunia mała. Mamusiu, dlaczego zatykasz uszy? Przecież nikt Cię nie ogłuszy. To przecież ja, Twój skarbek kochany, ten co miał brzuszek rozerwany. Mamusiu, pamiętasz jak się bałam? Jak o pomoc do Ciebie wołałam? A pamiętasz mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo, by zabił Twoja dziecinę? Twoją niewinną kruszynę, Mamo, czy ta powolnej śmierci porcja nazywa się ABORCJA? Zapytaj rządzących o nazwiska, poznaj tych ludzi z bliska; sprawdź, czy oni tez swoje dzieci zabijają, czy tylko Ciebie w pogardzie moją? MAMUSIU. W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, a niewinnym łamie się kości. Ustawy ludobójcze podejmują i Tobą się wcale nie przejmują. Mamusiu moja kochana, dlaczego cierpisz i jesteś załamana? To przecież ja, Twoja Córunia Twoja, Mamusiu moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła, MAMUSIU! W Twoim sumieniu, będę ciągle żyła i będę za Tobą bardzo tęskniła, że Twoja córeczka najbardziej by Cię kochała. Mamusiu moja, ja nawet teraz jestem Twoja!\" Myślę że to was poruszy!

właśnie przeczytałam to na innym forum! Dosłaownie nie będę mogła spać. Dzisiaj całą noc będę tulić swoje dzieci i dziękowac Bogu że dał mi więcej rozumu niż np. bulcezmaslem

Ja przeczytałam tylko poczatk i domyslam sie co bedzie dalej. chyba nie dam rady:(