Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubi-lu

jestem w szoku widziałyscie to w tv?

Polecane posty

Gość KOLEŻANKA Z KLASY
tak jestem zwyrodnialcem ;) zwyrodnialcem ktory ma w sobie odrobine empatii i wiem ze zycie moze czasami tak dac w dupe ze czlowiek zabija siebie, innych, wlasne dzieci. No ale skoro wg was obelgi i 'skurwysynstwa' temu zapobiegna no to spoko ;) buziaczki :* pa

Gość poczytajcie to ...
ale kolezanko - ja Ciebie nie wyzywam. sama stwoerdzasz, ze to jednak "zabijanie". ja wiem ze na swiecie zdarzaja sie samobojstwa; morderstwa etc. Ale jednak jest morderstwo. o to chodzi. to juz nie jest normlane to jest zle. tylko tyle

do pauli123 nie uzywaj brzydkich wyrazów bo cie zaraz pojada wiesz trezba mówic o taka biedna kobieta usóneła biedactwo no zle zrobiła co zrobisz:( brak słów........

Kolezanko z klasy to moze jezeli nagle szczescie odwroci sie od Ciebie i Twoich rodzicow... przyjda choroby ... bieda to usunal Ciebie ... zebys sie nie meczyla... no i zeby poprawic warunki bytowania reszty ? bo jak bedzie lepiej matka urodzi kolejne dziecko...

Tylko ze takie smiecie jak Ty sa za bardzo przywiazane do zycia i beda drzec jape CHCE ZYC .. .bedzie lepiej ... zmieni sie... male dziecko plod tego nie potrafi jest zdane na laske rodzicow niestety.

nie ja dziewczynie z kalsy rodzice zachoruja to ich zabije jak to napisała\'\'wiem ze zycie moze czasami tak dac w dupe ze czlowiek zabija siebie, innych, wlasne dzieci\'\'

Gość ojojojjj
...jak mi życie da w kość to...zabije sąsiada bo ma więcej kasy i ty wpędza mnie w depresje...bez niego bedą weselsza... Co za różnica, w piątym miechu czy po porodzie...może na życzenie koleżanki z klasy rozszerzymy możliwość aborcii do np. dwóch miesięcy po porodzie...tak dla niezdecydowanych i spóźnialskich... Boże, widzisz i nie grzmisz.

aborcja wedlug mnie powinna byc legalna do 12 tygodnia ciazy(czyli zanim zarodek zacznie odczuwac bol,czyli czuc w ogole) potem jest juz dziecko a w wiadomosciach mowili,ze w barcelonie mozna usunac 8 miesieczna ciaze!!!ja tez to widzialam

Wszystkim kobietą usuwającym ciąże, życzę jak najgorzej, i mam w dupie czy ktoś sie ze mną zgodzi czy nie, zero szacunku do takiej kobiety !!!!!! A co do 12 tygodnia to chyba za póżno już :O

Doznałam lekkiego szoku po obejrzeniu zdjęc z poprzedniej stronu, kurwa nie dobrze mi sie zrobiło !!!!

majko chyba cie poniosło z tym sasiadem chyba ze pedofil(tfu) ale sie nie dziwie ze tak zareagowałas jak sie oglada to wszstko i czyta to nerwy ponosz i emocje biora góre

noe - to Paulka ma chęci na sąsiada:D A mnie wstrząsnęły zdjęcia, Boże jak można :(

Paulka - już nie zaglądam, w te co dałaś , starczy mi. A ja u Ciebie, jak dzidziuś wszystko ok ? :)

JA PAMIETAM JAK MI NAGRAŁ LEKARZ NA PŁYTKE OSTATNIE USG I AKURAT MALUCH PRZEŁYKAŁ TAK JAKBY MLASKAŁ:0 SUPER WIDOK KAZDEMU POKAZYWAŁAM :)

Paulka - no to super :D To miłej wizyty u lekarza :D Pozdrawiam dziewczyny, miłego dnia 🌼

Gość bulkazmaslem
aborcja jest aborcją a wy jak widzę usprawiedliwiacie ślicznie aborcję we wczesnym stadium już pierwsza komórka teoretycznie ma informację genetyczą o tym jakie to bedzie dziecko więc robiąc sobie skrobankę w 3 tygodniu zabijacie to samo dziecko ... tyle że nie jest to jeszcze sliczna mlaskająca miniaturka człowieka a co do aborcji w 5 mscu to mowie ze nie oceniam tych kobiet bo np moja znajoma została zgwałcona i zaszła w ciążę 6 mscy czekała na decyzję prokuratury która miała wydać kwitek na legalną aborcje a potem pan doktor powiedział że już za późno w 8 miesiącu podcieła sobie żyły .... ciekawa jestem czy te wszystkie kochające mamusie urodziłyby .... wyobrazcie sobie takiego najbardziej obleśnego żula spod budki z piwem a teraz wyobrazcie sobie ze jestescie z nim w ciazy nadal sliczna fasoleczka?

przebrnęłam topik, żeby spawdzić, czy nie powtórzę. Ale chyba nie. Każda kobieta może zostawić swoje dziecko w szpitalu. Żeby nie dorastało w domu dziecka powinna podpisać papiery zrzeczenia się praw rodzicielskich - czyli udzielić zgodę na odopcję. Dziecko ma wtedy czystą kartę. Tyle dzieci jest w DDz bo ich rodzice żyją, zaginęli itp. i ich syt. prawna jest nieokreślona, trwająw zawieszeniu. Nie byłam w ciąży, nie iwem jak to jest i co bym zrobiła. Nie będę osądzać. Ale pokazuję drogę: urodzić, podpisać papiery i zapewnić własnemu dziecku (krew z krwi, kość z kości) jakąs przyszłość. A, że Polska kuleje? Nie tylko w tej kwestii. Ale są rozwiązania, których młoda matka powinna być świadoma.

do bułki widze ze ty tylko potrafisz o jednym ciaza z gwałtu.jaks monotematyczna jestes ......

Człowiek to człowiek! Czy to dziecko jest winne temu ze jest wynikiem gwałtu?? taki przykład... Zaszłam w ciąze i okazało sie ze jestem chora na coś tam... Mam ileś tam % szans ze będę zdrowa i decyduję się usunąć ciąze, bo nie chce zeby moje dziecko wychowywało sie bez matki. Albo... Okazało sie ze jestem chora a mam roczną córeczkę i postanowiłam ja zabić, bo nie chce zeby wychowywała sie bez matki. Ja nie widze różnicy miedzy tymi przykładami. I w pierwszym, i w drugim chodzi o zabicie człowieka. Kazdy człowiek ma prawo do tego żeby żyć! Pod szpitalami są kołyski gdzie mozna dzieciaka zostawić, bez żadnych formalności. Bułko z masłem... Współczuję naprawdę:( Twoja koleżanka musiała doznać ogromnego szoku... Moze gdyby otrzymała pomoc ze strony psychologa, to moze nie doszłoby do tragedii.

Gość a co do aborcji
jestem za aborcją w 3 przypadkach i wtedy gdy dziecko jest niechciane do 3 miesiąca, ale 5 miesiąc to straszne, jak można tak długo czekać. To jest tak odkładanie w nieskończoność wyroku śmierci, i to jest właśnie okrucieństwo. Nawet zwierzęta, które polują na słabszą zwierzynę, nie znęcają się tylko zabijaja szybko, al ludzie eh sa katami...

Gość bulkazmaslem
do noe potrafiłaś tylko zmieszać te kobiety z błotem a ja szukam staram się ogarnąć problem całościowo a do dziewczyn które piszą o tym że można przecież urodzić i oddać.... przypominam żę ciąża trwa 9 mscy i przez te dziewiec miesiecy taka kobieta musi z tym dzieckiem zyc a co potem powie rodzinie i znajomym? ze umarło przy porodzie?

no jakos nie umiem sie nad nimi uzalac - wybacz zadałam ci conajmnie z 5 pytan na które nie dostałam odpowiedzi wiec chyba tez jakos masz problem z ogarnieciem tego faktu

zmieszłam je z błotem bo byłam wsciekła ze takie rzeczy sie dzieja tak reaguje troche mam za soba i nie umie na spokojnie tego skomentowac....

Gość bulkazmaslem
no przepraszam ale jakoś nie widziałam napisz jeszcze raz jak możesz to się chętnie wypowiem