Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

Grono znajomych/przyjaciol, macie takie?

Polecane posty

Gość Mojrn
Jasne, próbujcie. A to, że macie tam rodzine, to po prostu fantastycznie!!!:) Ja juz tez idę spać. Nie pamietam, kiedy ostatnio tak długo siedziałam po nocy:) Dobranoc. Zaglądajcie tu czasem:)

Kolorowych snow :) Jakby co to piszcie do mnie, jesli chcecie :). Dobranoc, zagladnijcie jutro, znaczy dzis ;).

Gość Mojrn
Ja w ogóle dziekuję Wam wszytskim, jest mi dużo lepiej:)

Gość Mojrn
ok, jasne:) pa

Gość tykawica
Cześć wszystkim :) Zaszyłam się wczoraj w pokoju z herbatką i książką :) Witam się z nowymi osóbkami, z którymi nie miałam okazji się przywitać :) 🖐️ Widzę że dużo tutaj osób z W-wy :). A ja podobnie jak Nixe jestem z Krakowa :) Więc duże miasta, a mimo wszystko taki problem :o na razie uciekam i wpadnę potem. Piszcie :)

Moje grono znajomych też się ostatnio zmniejszyło.Ludzie zakładają własne rodziny,nie bawią ich już imprezy,a ja w sobotni wieczór nie mam z kim wyjść....wczoraj sobota-a ja siedziałam sama w domu i strasznie się nudziłam ale postanowiłam to zminić.W nastepną sobotę idę na dyskotekę,nawet jeżeli nie będę miała nikogo do towarzystwa to pójdę sama....:P Szkoda że nie możemy się spotkać-wszyscy którzy coś napisali-przynajmniej jedna sobota byłaby inna:)

Do Pieniek 1971 Pewnie dlaczego :) Tylko ze dzis pogoda troche... Ale trzeba sie ruszyc :) Moze ktos ma jeszcze ochote sie spotkac? Moze odezwij sie na maila: anaelle14@gazeta.pl

Gość Maktaka
Z wiekiem moje grono znajomych się zmniejsza. Najwięcej dobrych znajomych miałam na studiach. teraz mam kol. w pracy, często z nimi rozmawiam a po pracy to głównie rodzina. A miło byłoby czasami wyjśc gdzies z kimś na kawe czy piwko lub zakupy.

Gość Mjorn
Witam wszystkich serdecznie:) Mam dziś lepszy nastrój pomimo tego, że choróbsko za nic w świecie nie chce ustapić... A dzis znowu taaaka straaaaszna pogoda, że szok normalnie!!!! Ale nie ma sie co załamywać. Kurde, jakbym lubiłą muzyke dyskotekową to pewnie też bym sobie poiszła na dyske, iheihihehie:) Wyobrażacie sobie? Trzydziestak na dyskotece. Nie iwme, czy to w ogóle wypada:)

Gość Maktaka
czemu nie :) ale lepiej z kimś np. koleżanką czy kolegą.

Gość Maktaka
ja to znów leniwa jestem, nigdzie mi się nie chce wychodzić. szczególnie w taką pogodę.

Hejka. powiem tylko tyle: niedziela to zły dzień na \"zwiedzanie\" IKea. Rozszalałe tłumy w Matarni. Nigdy więcej!!! Mojrn, jak zdrowie? A co Ty z tą 30-stką masz, że tak ją sobie wypominasz, he? Jeszcze się chyba na tamten świat nie wybierasz, więc nie narzekaj,no!

Gość Mojrn
Hej, dziekuję, ciągle się męczę...mam nadzieję, że to się nie skończy źle... Co do mojego wieku to raczej nie wybieram się, staram się mieć dystans do siebie, ale wierz mi, ciężko jest kobiecie w tym wieku mysleć - spoko, ułożę sobie jeszcze życie. No i pezyznam się - jeszcze nie mam 30 - za kilka miesięcy kończe 29;)

Witam wszystkich :). Jak minal dzien? Dla mnie byl wyjatkowo nudny, zaczelam troche wyszywac, ale spac mi sie chcialo caly czas :). Mimo moich prawie 24 lat, jedna dziewuszka nazwala mnie malolata, bo napisalam jej, ze faceta powinno sie chwalic hehe, nie ma to jak sie odmlodzic ;).

Proponuje spotkanie... Kto jest z Warszawy? ja pieniek 1971 kto jeszcze ? Pozdrawiam

witajcie Annaele wróciliśmy dopiero do domciu, myślałem że się wcześniej odezwiesz więc przepadło ale kolejny tydzień sie zaczyna więc będzie mam nadzieję okazja a w jakiej części w-wy mieszkasz ?

pieniek? hmm to znaczy ze pogadaliscie sobie na gg czy poprostu zero odzewu? Ciekawska jestem :-)

ech... czasem ironia jest trudna do wyłapania :D peiniek, może osamotnieni znalezli towarzystwo i dlatego nie piszą ;) Pzdr

Gość Mojrn
Witajcie, nie było mnie kilka dni, bo szukam pracy i mam nadzieję, że szybko mi sie to uda....Chociaż zaczynam wątpic...Co u Was? Są jakies zmiany? Ja jeszcze żadnego sąsiada nie poznałam,, ale za to robie spotkanie znajomych z pracy - u mnie:) mam nadije, ze wszystko sie uda:) Pozdrawiam.

Witam Oby znaleźli, życzę tego wszystkim którzy oczywiście tego chcą . To że parodią jest zakładanie topicu \" brakuje mi przyjaciół, może ktoś jest chętny\" i po 2000 postów po kilku propozycjach spotkań zachwycać się pokemonami, serialami i ubolewaniem nad nudną sobotą i niedzielą w domu nie muszę chyba mówić. Dlatego mam nadzieję że przynajmniej niektórzy z nas poprzez internet zwierają prawdziwe, a nie wirtualne znajomości. My oczywiście będziemy próbować . Pozdrówka dla wszystkich PS Oczywiście moja poprzednia wypowiedź była odrobinkę ironiczna.

Tylko odrobinkę...? ;) Ech... koniec narzekania, moi drodzy! Na wszystko! Nawet na pokemany z ww topicu :D

Gość Mojrn
Hej, i co u Was? Co do ludzi, to faktycznie w większości wykazuja słomiany zapał..ale cóż...Ja również mam nadzieje, że uda się nawiązac nie tylko internetowe znajomości. Wiem też , że ten słomiany zapał wynika nie z niechęci, tylko z tego, że tak naprawdę każdy ma i tak swoje życie i czyjeś problemy mogą obchodzić, jak najbardziej, ale nikt nie jeste w stanie utożsamić się z nimi...A szkoda... Do Agatuś: pamietasz mnie jeszcze? Może kawa w przyszłym tygodniu?

witam po raz pierwszy na forum, ale od razu chcialbym podziekowac swietnym ludziom (pieniek1971 z osoba towarzyszaca), z ktorymi mielismy (Analelle i ja) przyjemnosc dzisiaj sie spotkac :)