Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

Grono znajomych/przyjaciol, macie takie?

Polecane posty

Witajcie myślałam, że wpadnę na mega rozwinięty topic, a tu d u p a :( Zagubiłam ten topic i nie mogłam odpowiedzieć wcześniej. Mojrn, jak zdrowie? Jak na kawę chciałaś wyskakiwać, to znaczy, że dobrze ;) W razie gdybym zagubiła go ponownie, pisz na mail: matko_tuska@wp.pl Chętnie gdzieś wyskoczę na jakieś \"ploty\". Do napisanie, pzdr dla wszystkich! 🌻

Witam. Dziękujemy some ONE za miłe słowa nam także było bardzo miło, dopiero w ten czwartek od Annaele dowiedziałem się że napisałeś na forum ale dopiero dziś go odnalazłem. Agatuś ja też czytając po raz pierwszy ten topic myślałem że temacik rozwinie się, ale jak widzę strach przed nowymi znajomościami wygrywa z ciekawością świata i instynktem stadnym. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do aktywniejszego szukania owych znajomości , naprawdę warto. Nam wystarczyły 3 posty, 3 e-maile i sms i 2 telefony.Nie wysłaliśmy sobie wcześniej nawet zdjęć. Miłe spotkanie i miłe wspomnienie będzie nam zawsze towarzyszyło , poza tym wiemy że nie zmarnowaliśmy tej szansy.