Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Jak macie na imię i jak chcielibyście mieć na imię??

Polecane posty

A dzisiejsza Amelia na wieki wieków młoda zostanie i do 40 nie dociągnie? No to wyrazy współczucia. Wolałabym w takim razie nazywać się KUNEGUNDA ale żyć szczęśliwie do 80.

Gość bonawentura....
mam na imie....

To nie o to chodzi:P Znam same 40-letnie Ewy, więc to imię kojarzy mi się z dojrzałą kobietą, a nie 21-letnią dziewczyną, jaką sama jestem.

Gość aaggnniieesszzkkaa
a fajnie by bylo weridiana:)

Ania - i nieskromnie powiem ze uwazam je za najpiekniejsze imie swiata:d

No to ja was rozwalę:-DMam na imię Wioletta ale jak szłam do bierzmowania to wpisałam sobie Perpetuła.Bardzo mi sie podobało to imie.Było inne niż wszystkie.:-DAle koleżanki mnie wyśmiały i mam Agnieszka.Głupia byłam,że im uległam.

Gość aaggnniieesszzkkaa
purpetula>>>>>>>>aga, agus, agusia, agniecha, agula, agulinka=pieknie wybralas:D

Mam na imię Karolina ale wszyscy mówią na mnie Karina, bo Karolina jest takie zwykłe, pospolite. Chciałabym mieć na imię Wioletta, Jowita lub Iwona. Co do imienia Majka znam Marię, Marikę, Mariolę i Mariettę i one wszystkie każą do siebie mówić Maja i kłócą się, że to to samo:P

Mam na imię Natalia na drugie Joanna. Wolałabym miec na pierwsze Joanna albo podobają mi się jeszcze imiona Sandra, Samira, Ewelina. A na bierzmowaniu chciałam mieć jakieś oryginalne to se wpisałam Solange:D

marta i strasznie mi sie podoba i pewnie bym go nie chciałą zamienic bo jest staropolskie i bardzo piekne a przy tym orginalne nie tam jak jakas oliwia czy inne pierdy:)) bez obrazy ;)) hehe a jak juz bym miała zmienic to na Inga, iga , ines, Lidia, nadia :)

Gość do martinelli
powiem Ci że mi się też imię Marta strasznie podobało ale teraz mam w klasie 6 Mart na 34 osoby i już mam go dosyć nawet najładniejsze imie moze obrzydnąć jak je się co chwile słyszy

wiem dobrze Cie rozumiem , na szczescie ja znam tylko oprócz siebie tylko 1 marte ;) w gimnazjum byłam jedyna marta wiec chyba dlatego mi sie te imie podoba:)) nie lubie imion które sa modne i dlatego czesto nadawane i bez obrazy ale imiona angelika , jessika , sandra sa imionami nadawanymi czesto przez rodziny patologiczne .... które maja kompleksy i chca by ich dzieci nosiły imiona znanych gwiazd, niewiem czy zauwazyliscie ile w domach dziecka jest dzieci o tych samych imionach ?

Gość Artur Artur

Gość mi tez sie te imiona kojaża z
patologia... i bedotą

Gość imienia się nie wybiera
tylko dostaje i tyle !

Ja wychowywałam się na wsi, tutaj rodziny wielodzietne zazwyczaj nazywały swoje dzieci prosto i zwyczajnie: Małgorzata, Anna, Ewa. Potem przeprowadziłam się do miasta i zauważyłam, że bogacze, rodziny, w których jest tylko jedno dziecko udziwniają jak się da i powstają takie Samanty, Jessicki. Więc nie zgadzam się, że patologiczne rodziny wydziwiają, bynajmniej ja takich nie znam. W liceum byłam wolontariuszką w Domu Dziecka i nie było tam żadnego Alana, Briana, Jessicki czy Angeliki, a za to pełno Bartków, Kubusiów, Karolinek i Agnieszek.

Kamila... i niech tak zostanie :) abstrahujac od faktu, że to moje jedyne imię, więc czuję się z nim całkowcie związana :D a swoje fantazje imienne spełnię na dzieciach :P podoba mi się Łucja, obłędnie wręcz.

A ja mam na imie Dagmara i też bardzo lubie to imię, zwłaszcza że Dagmar tak dużo nie jest. W bardzo wczesnej młodości podobało mi się imię Julia - mam tak na 3., i myslę że tak będzie miała na imie moja córka- jeśli kiedyś będę ją mieć. Ale Dagmara jest niespotykane i ok!

Gość a ja bym chciala sie nazywac
julia, marzy mi sie to od lat..a jestem emilia i nie poddoba mi sie to, ale chociaz na bierzmowaniu wizielam sobie klara tak jak mi sie podoba:)

ja mam na imie Martyna. jak bylam dzieckiem strasznie nie lubilam swojego imienia. mowilam, ze mam na imie Marta, bo to takie podobne imiona :). Z wiek sie przyzwyczailam, nawet mi sie podoba. oryginalne :). Teraz jest duzo malych dzieci o imieniu Martynka...jak ide ulica co chwile slysze Martynka, Martynka, Martynka :)