Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diuna75

Największe OBCIACHY i KICZE

Polecane posty

Gość a co myslicie o stringach
stringi na hmmmmm.... rubensowskich ksztaltach to juz zgroza. I to przeswiadczenie: alez jestem sexy. A ja tylko widze i czuje jak w dupe szturek włazi. Niehigienieczne, tfu! I tak z wyprzedzeniem: jestem szczupla (52 kg) i pokojnie moglabym nosic :)

Gość Diuna75
stringi u facetów to obciach ....wogole DO PRZESADY metroseksualni to obciach ale dbający o siebie faceci to jest to .Nienawidze brudnych poobgryzanych paznokci i ludzi , których sledza muchy !!

Gość a co myslicie o stringach
hihi ale ja myslalam tez o dziewczynach w stringach :)

Gość pierdolol
taaaaaaaa stringi wystajace ze spodni tribal na krzyzu i chwalenie sie swoja wiedza dostepna z internetu

Gość Diuna75
bielizna to rzecz osobista ... i każdy chodzi jak mu wygodnie ....moim zdaniem kiedy wygląda to niesmacznie to już tragedia kiedy inni musza na to patrzec

Gość Obciach lans
wg mnie to i jeszcze blyszczki w perlistych kolorach

Gość fajne ciacho ze mnie
kicz to reprezentuje 80 % studentów..obu płci...... szaro bure kolory ciuchów, słuchają jakiś Kazików, Dżemów itd. Dziewczyny co w życiu nie widziały kosmetyków poza mydłem itd

Gość a co to tribal

Gość WSZYSTKO co narusza godność
W tym momencie to już przekraczamy granice toleracji.A brak jej też jest obciachem.Bez przesady z tymi opiniami:)

Gość Obciach lans
I ANDRZEJ LEPPER!!!

najwiekszy obciach to jak co drugie slowo leca przeklenstwa jako kropka i przecinek.... zwlaszcza u tych wszystkich wystrojonych panienek!!!!

Gość desperadowoman
- stuningowane samochody - wplatanie angielskich zwrotow w j.polski - Doda elektroda i jej men w blond pasemkach - biale rekawiczki - solarium tzn takie przesadne.... skora w kolorze pomaranczy ;) - kinderpanki,kindermetale itede ... te wszystkie trampki ciuchy w paski ,cwieki, oczy na czarno ... dawnodawno temu to bylo "inne" i w sumie fajne teraz kazdy małolat tak wyglada hehe ;) - tokiohotel tak a propos ;) - lancuchy bransolety u faceta grubosci 5cm - usta pomalowane blyszczykiem w kolorze bialym czy tam perlowym lub jasno rozowym - sztuczne zloto i sztuczne srebro - blond pasemka - wzor w panterke - dzwonki w komorce o wszystkich mozliwych melodiach - pisanie/mowienie o sobie ze jest sie szalonym zwariowanym itepe itede jak 3/4 takich oto osob jest bardziej nudnych od 80kilkuletnich babc :| - futra ktore sa wszedzie - na butach ,swetrach .. wszedzie :/ -strony typu fotka.pl

Gość hogalka
mnie drażni zjawisko widoczne zwłaszcza latem. Wchodzi ktoś do sklepu i okulary słoneczne zamiast założyć na głowę opuszcza na brodę. Bardzo to elegancko wygląda...

Gość pierdolol
fajen ciacho to co piszesz w zaden sposob nei jets obciachem zato obciachem ejst takie gadanie.. wiec najpier sie doucz a potem wypisuj takie opinie a ja podtrzymuje TRIBAL NA KRZYZU + KOLCZYK W JEZYKU stringi wystajace ze spodni:P

obciachem sa tez wypowiedzi co niektorych uczestnikow tej dyskusji

Gość Diuna75
DO fajne ciacho ze mnie Nie zgadzam się !!!dla mnie nie jest obciachowe używanie mydła ,ale używanie pudru w takich ilościach ,że aż pzry każdym ruchu trzeszczy. A szukanie i pracowanie nad swoją osobowością wcale nie jest obciachowe !Pragnę dodac ze wcale już studentką nie jestem ...

Gość desperadowoman II
acha -zgadzam sie ze przeklinanie co chwile jest duzym obciachem! w sumie taki temat i nasze wypowiedzi tez troche sa obciachowe ;)no ale jest przynajmniej zabawnie;)

Gość pierdolol
tak bo chociaz pojecie obciachu jets subiektywne to niektore opinie sa poprostu o charakterze czysto ponizajacym zjawiska ktorych sie nei rozumeim lub nie chce :)

dla mnie kiczem i obciachem jest: biala krotka kurtka cala opaciana fluidem blyszczace paski biale kozaczki wylazace sadlo ze spodni stringi podciagniete az do lopatek usta pomalowane metaliczna pomadka tusz prawie kapiacy z rzes kilo tapety na twarzy faceci w klapkach albo japonkach wydepilowani faceci bajery typu swiecace breloczki przy komorkach dzwonki typu \"jesli pan nie odbierze tego telefonu...\" itp doda laski robiace z siebie na sile lalki barbie spodnie klinki podrasowane auta goscie ktorzy mysla ze zarwa panne na swoj samochod techno podrywu w stylu \"ejj mala!!\" i oczywiscie http://www.smog.pl/wideo/5240/fragment_reporta%BFu_o_tw%F3rcach_disco_polo/wszystkie/ napewno wiecej tego bym znalazla ale jak sobie przypomne to dopisze :)

Gość trassska
To słuchanie Dżemu i Kazika jest teraz obciachem? :O Kurde, ale ja obciachowa jestem ;)

Gość desperadowoman II
a ty fajne ciacho mam pytanie- a czego sluchasz (jakich kapel wykonawcow) ?? bo dzem ITEDE jak to ujelas jest w-g mnie ambitna muzyka.... i sadze ze wiele osob moze to potwierdzic ... no ale spoko. skoro tak twierdzisz to twoja sprawa, o gustach sie nie dyskutuje ! powiem tylko: dzem- nie jest kiczem napewno!!!! :D

Gość desperadowoman II
acha i kazik tez nie jest kiczem.

Gość trassska
Pewnie słucha Paris Hilton i Tocio Hotel i jest cooool :D

Gość desperadowoman III
:D ta dyskusja jest obciachowa.ide stad ! bye! hehehehe paris i tokiohotel i jeszcze kombi i bajm i gosia andrzejewicz i tekno jazdajazda :D

Gość tera mnie to wali
bo jestem na fali :D:DD:D:D:

co macie do rockowej muzyki, napewno nie jest obciachowa faceci sliniący się za fajną laską ludzie wtpowiadający się na temat np. muzyki ,której wogóle nie rozumieją dzieczyny w zamałych ciuchach bluzganie dzieczyny chwalące się na caly glos np. w autobusie z kim to one sie nie "lizaly"

Gość Diuna75
aaaa tu Was mam !!!!ponoć o gustach sie nie dyskutuje ...a my właśnie o nich dyskutujemy i łamiemy tę zasadę !przecież to my sami określamy co jest w dobrym guście a co jest kiczem może wypowiadająć się na ten temat jesteśmy obciachowi ....kto wie ? głosuję za Lepperem po solarium i grzywką Giertycha :-p

czytając topic uderzyły mnie czyjeś słowa: nienawidze lasek które zakładają biale buty po lecie - uważam, że obciachowe jest używanie na każdym kroku słowa nienawidzę i Kazik nie jest obciachowy ani tym bardziej kiczowaty - to brzmi jak kpina niezależnie czy ktoś słucha jego muzyki czy nie

Gość Doda Wisniewski.
mówienie rozumię zamiast rozumiem barbie zlote lancuchy na facetach golenie na łyso do tępej mordy palenie na ulicy

Gość pan_boleslaw
- totalny brak gustu - opisany przez wielu moich przedmowcow - totalny brak wlasnego stylu!!! - to niestety charakteryzuje teraz dziewczyny i chlopakow bo wszyscy sie ubieraja o zgrozo, tak samo!!! - wulgarnosc na kazdym kroku - przeklenstwa w ustach wypicowanych dziewczyn - palenie papierosow przez kobiety na ulicy, parkiecie i jak ktos wymienil przez kobiete trzymajaca na reku czy za reke dziecko