Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diuna75

Największe OBCIACHY i KICZE

Polecane posty

Gość A DLA MNIE OBCIACHEM
JESTES TY, CHOCIAZBY DLATEGO,ZE NABIJASZ SIE Z INNYCH LUDZI, TJ NP BEGER. NiGDY NIE ROZUMIALAM LUDZI, KtorzY NABIJAJA SIE Z CUDZEGO WYGLADU.SPOJRZ NA SIEBIE OBSZCZYMURZE :classic_cool:

Wg mnie obciach to ubierać się w szmateksach. Bleeeeeeeeeeeeeee

Gość nastepna madra
w szmateksach? a jak ktos kasy nie ma? to jest obciachowy i kiczowaty?

Gość beger jest obciachem
bo jest nie na miejscu - jak kazdy kicz - nie pasuje do roli, jaka przyszlo jej spelniac - ma reprezentowqc spoleczenstwo. Jest pretensjonalna, ubiera sie i zachowuje niestosownie. Nie ma rzeczy brzydkich samych z sobie, ale sa zle zestawienia i Beger taka wlasnie jest. W kuchni stołowki pracowniczej bylaby jak najbardziej ok.

Gość hendra
popierammmmm!!!

Gość Diuna75
cieszę się ze mnie równięz nie omineła krytyka ....do osoby o pseudonimie katastroffffa dziękuję że się wypowiedziałaś nie tylko o mnie ale o wszystkich , którzy mają własne zdanie i mają je odwagę wypowiedzieć !!!!zgadzam xsię w niektórych kwestiach z Tobą nawet w tym , że jestem kiczowatą panienką !!!I gratuluję jadu który masz w sobie ale uwazaj żebyś przypadkiem nie ugryzła się w język ;-)

Gość Diuna75
aj em de czołzen łan ,enamorada i hendra chylę czoła przed wami to sie nazywa erudycja ,inteligencja i wyczucie dobrego smaku !!!

Gość NIE WIEM CZY TO BYLO
moze sie powtórzę bo dla mnie najbardziej obciachowe są spodnie biodrówki opuszczone tak nisko że widać kawałek rowa. Poza tym wiele rzeczy z tych wymieniony przez Was

Gość wiekszy obciach niz w
szmatexach miec ciuchy z bud spod tunelu i butikow - jak spod sztancy. Ale wszytko mozna dobrze i stylowo zestawic zestawic i to jest to (nie kicz)

Gość Diuna75
up

Gość Diuna75
up

Gość Diuna75
up

Gość do załozycielki
diunia...ale katastroffa cie nie obraziła. Napisała bardzo madrze...zabolało? To ty obrazasz innych zakładając ten topik. Po co załozyłas ten topik?? Zeby miec ubaw z innych i sie ponabijać??

Gość nuda200
moja siora która kupiła sobie białe kozaki z rózowymi paskami i do tego różowe rękawiczki myślałam że pękne ze śmiechu

Gość do zxczxczxc
dokaldnie masz racje lepiej sie nie wychylac nie byc orginalnym lepiej bcy jak inny bo jak wszyscy tak roba to sa lepsi ludzie zasantówcie sei czasem czy wiecej zanczy lepiej bo jak dla mnei liczy sie jakos a nie ilosc a co do glanów to to obciach i juz nie sa nai wygodne ani nie s[arwdza sie w zadnych warunkach w zimie zimno w lecie smierdz ai taka parawda ale szanuje ludzi je noszace gdyz chca byc inny i przez to pokazuja ze nie bede nosci noramlnych wygodnych butów to dla mnie swoistego rodzaju poswiecenie ich i dlatego nie przeszkadzaj mi az tak jak reszat ukrywajacyhc sie "normlanych " ludzi

Gość tatuaze i kolczyki w jezyku

Gość do katastroffffa
masz racje wszytko z umiarem jelsi ktos ubiera sie jak to ktos uznal kiczowato bo jest ubarzn na modny wtym sezionie złoty z dodtakm a przy tym uzywa tekstów typu pusciutko, zapier... 120 przez miasto... :/ jest dla mnie tandetny i kiczowaty ale jesli ubiera sie z kalsa i modeni i zachowuje sie odpowiednio to jest poporstu elegancki i tyle

Gość Diuna75
niestety ,nie zabolało , nie założyłam tego topicku żeby śie pośmiać , poprostu chciałam poznać opinie innych i dlatego ciesze się, ze ktoś wogóle pisze .Nikogo nie obraziłam , zakładając ten topic ,ale uważam , że głupotę i chamstwo trzeba piętnować . Niestety kilkoro ludzi nie popisało sie , może wcale nie jestem lepsza od nich . Poprostu chcę znaleść tą cienką granice między kiczem a wytwornością . Gdybym zalożyła topic o "wartościach i dobrym guscie nikt by na to nie zwrócił uwagi .A może to i dobry pomysł ,zeby sprawdzić .Szkoda , że niektórzy osądzają mie mimo iż nie czytali innych moich wypowiedzi !!!!

Gość Diuna75
a tak na marginesie czy ja powiedziałam , że mnie ktoś obraził ?!! prosze o dokładne czytanie !!!! bo tak właśnie powstają niedomówienia

Gość zoltecos
-mowienie "tu pisze" zamiast "tu jest napisane" -jak ktos wczesniej wspomnial - studentki w wielkich polarowych bluzach z warkoczem x/ -SłItAśNe DzIeFfCyNkI -bekanie (i nie przepraszanie) -nie mówienie czegos wprost.

Gość indianka*
tauaze nei sa obciachem tzn,=. nie wszytskie dla mnie wioch ato tribal na krzyzu bo co to ma byc?? ja mam piekne wilki na ramieneiu i psa malamuta :P;) i nie uwazam sie za obciachowa mam te zkolczyk w jezyku a to juz uwazam za totalna wioche :P

Gość yyyyyyyyyy
obciachowe wg mnie: golenie cipki na totalne zero kolczyk w miejsach intymnych walenie koniczka

Gość to jeszcze dodajmy
ze obciachowe jest rowniez jedzenie rosolu w niedziele, chodzenie w trampkach i posiadanie wlosow do ramion. A co, jak wszystko, to wszystko! :P

Gość botomuminki
- obciachowo zachowuje sie czlowiek ktory wraca z zagranicy i zachowuje sie jak"kozak" wiadomo o co chodzi ... - rozmowy o pieniadzach - Doda elektroda jest obciachowa i niesamowicie "pusta" z ubran: - takie wielkie ,szerokie złote pasy , teraz szalenie popularne ;) - kolczyk w pępku - wieelkie napisy na ciuchach np"ADIDAS" ;P - biale kozaczki

Gość botomuminki
aaa i zapomnialabym dodac: LUDzIE OGRANICZENI !!!!! TO JEST DOPIERO OBCIACH ! uciekam,paaa!

Gość obciach lans
golenie cipki na zero to nie obciach- obciach to golenie cipki na wzroki!!!

nieuswiadomienie polityczne tez. wlazenie w d.. infantylne zachowanie kobiet w warsztacie samochodowym. mowienie do dzieci jak do nienormalnych. chodzenie np . z alchemikiem pod pacha, tak zeby tytul bylo widac... zenada. dziewczyny z piwem stojace w bramie. papierosy (cwana jestem bo rzucilam kilka mies. temu.) chodzenie ksiezy po koledzie ( to tylko w Polsce taki fenomen) na swieta wieszanie wiencow na drzwiach - ( przejety z zachodu zwyczaj- u nas wience kojarza sie z pogrzebem) i taki mam dzis nastroj, ze wiele moglabym wymieniac pozdrawiam

Gość alfonssss
no moim zdaniem duzym kiczem jest wysmiewanie czyjejs urody jesli ta nie jest wynikiem zaniedbania tylko po prostu czyms czego sie nie da zmienic bo tak sie urodziles