Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diuna75

Największe OBCIACHY i KICZE

Polecane posty

Gość fajne ciacho ze mnie
dlaczego słuchanie techno i hip hopu jest obciachem a słuchanie brudasów już nie ?

Gość studencik from Posen
dla mnie Kazik też jest kiczem....o gustach się nie dyskutuje..... a tym bardziej przekonywanie kogoś do swojego zdania i pożal się boże argumenty. Co jest ambitnego w tekście " 12 groszy tylko nie płacz prosze" ??

Gość 321
hip hopu już nie ma...umarł hip hop nigdy nie był muzyką wzbudzał agresję był gównem umarł

Gość Diuna75
nie o to chodzi zeby się bluzgać na wzajem ale o to by wymieniać poglądy ....

rozpędzam to zgromadzenie!!! łaaaaaaaaaaaaaaaa łaaaaaaaaa łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boicie się już? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość pierdolol
jak to jets ze ludzi sluchajacych HH i techno czuc na kilometr taka psutka bije z wypowiedzi poza tym jak mozna mowic ze dzem i kazik to kicz osoby ktore pisza w ten sposob o zespolach z tak duzym dorobkiem artystycznym blaznia sie tylko

Gość Diuna75
tak naprawde to interesuje mnie ta cieńka granica , która oddziela kicz od tego co wartościowe ... myślę że ta granica zawsze zależy od nas .... a nie tolerancja i chamówa to już dno dna obcaichu !!!

Gość usmiałam sie
a co niby jest ambitnego w typowym "łupłupłupłupłupłup" mowie tu rzecz jasna o techno :P kolczyk w nosie to dopiero obciach tym bardziej ze ma go teraz co drugi 15-latek :/ a smieszy mnie to jak faceci pisza ze obciach to styl barbie ,stringi wystajace ze spodni i duzo tapety na ryju a jak idzie taka lala po ulicy to slina az wam cieknie wiec to swiadczy tylko o tym ze jeszcze bardziej obciachowi jestescie wy! :\ oczywiscie sa wyjatki ,wiec bez obrazy panowie .. ja do takich nie naleze zeby nie było bo sama nie moge na takie os patrzec ale napatrzałam sie na reakcje facetow na takie sztuczne dziwadła

Obciach to telewizyjne spoty ministra Giertycha. Szczególnie ten jego błogi usmieszek po tym jak zatrzasnęła się brama szkoły. Co do Kazika to chylę czoła przed jego dorobkiem ale musze przyznać, że od albumu 41 poszedł w dziwną stronę.

Gość studencik from Posen
a co w tekście w stylu " Mars napada dookoła ludzi gromada" itd ??? Śpiewa gówna, że szok ale ludzie sobie jakąś ideologie dopisali jaki to on super... Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....

Akurat w tej piosence jest fajna zwrotka: \"Polacy sa tak agresywni dlatego, że nie ma słońca, i leje przez kilka miesięcy w roku, a lato bywa nie gorące\" cutat niedokładny bo dawno tego nie słuchałem. U kazika cenne sa trafne sformułowania. takie celne obserwacje.

Gość studencik dupencik
:P i jeszcze powiedz ze chodzisz na dyskoteki w białych rekawiczkach i z gwizdkiem na szyi ahh no i jeszcze rzucasz tekstami typy "jazzzzdaaa...jedziemyyy ...iiihhhaaaa" no i jeszcze czarujesz rekoma przed twarzą :P:P :) hohohoho

Gość pierdolol
co do kolczyku w nosie to si eniezgodze dla meni jest ozdoba w dobrym stylu nadaje stylu i charakteru twarzy subtelny maly diamencik to nic obciachowego natomiast wicha to kolczyk w brwi i jezyku

dla mnie kiczem sa dzinsy dzwony noszone przez \"paniusie\" ktore twierdza, ze podazaja za trendami, wiesniacko wytarte spodnie, np ciemne dzinsy z bialymi niby-wytarciami, adidasy w starym stylu, takie z siatka po bokach, wiecie o co chodzi:) kaszkiety, panienki zafarbowane na blond z odrostami na pol dlugosci wlosow, wytapetowane 13 latki, ludzie sluchajacy ich troje,oj zebraloby sie tego jeszcze wiecej

Gość MegaObciachy to
- oglądać TVN i Polsat - głosować na PO i Demokratów - nosić pomarańczową wstążkę - łazic na Manify

Kiedyś na, powiedzmy, prowincjonalnej dyskotece-techno oprócz białych rękawiczek widziałem typa w plażowych klapkach KUBOTA (to te zapinane na rzep, zrobione z lekkiej pianki) i krótkich gaciach

Blog 27 i Tokio Hotel to jest obciach. A słuchanie tego to już idiotyzm. Nie mówie już o Ich troje, Queens i innych badziewiach. Obciachem jest nosić krótkie bluzki i miniówy, kiedy spod nich wylewa się tylko tłuszcz. Blond tapeciary z białymi kozaczkami to kicz nad kiczami. Kozaczenie \"wiedzą\", kiedy we łbie pusto :o

Gość naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavoie
teksty Kazika są rzeczową i trafną obserwacją polskiej rzeczywistości, wykorzystują pewne elementy kiczu i tandenty i mielą je tak by pasowały do stylistyki. moja subiektywna opinia. obciach dla mnie: - pozerstwo: zarówno metalowe, goth-yckie, indie-rockowe jak i różowo hiphopowe - zjawisko Dody - dyskotekowa wersja 'Roty' w reklamówce przewyborczej Samoobrony - bardzo długie i bardzo brudne tipsy - ciemne okulary na pół twarzy w pochmurny jesienny dzień

Gość pasemka
nie są obciachowe.

Gość czarne pazury
-pomalowane na czarno paznokcie -oglądanie MJM i TZG :O

Gość telewizja TRWAM

Gość NIENAWIDZEoj nie nie
facetów w mokasynkach !!!!!!!!!!!!!!!!1 bleeeeeeeeeeeeeeeeeee i jezeli do tego na co dzien zaklada jakies spodnie w kancik, koszulke w paski wciachane w spodnie , wsiada do bmki i jedzie do klubu na dichoooo! to jest straszne :O

Gość hahahah z ta jazdą
dla mnie obciach to dziewczyna w glanach powyciaganym swetrze i jakis nijakich spodniach albo w butach na obcasie w ktorych chodzi jak ...... jak facet nosi koraliki albo jakies branzoletki faceci w jakis kowbojkach do tego z "niby" skory weza bleeeeeeee bluzgajace malolatki z petami w ryjku kolorowe tipsy oczy pomalowane na niebiesko ,co to w ogole jest?:O rozowe pasemka?:O

Gość otojahaha
-strony www wysylaja je na maile i reklamuja dookola - "pudelek"i "egoisci" itede... -pozerstwo jest kiczem! -sztuczne chamsko wrecz zolte złoto ! -skorzane spodnie -popisywanie sie

Gość mehehehe
tuning samochodowy, techno,duzo zelu na glowie, w tym zelowe "irokezy"

Gość ja wiem 7
noo ciezko jest jednoczesnie palic papierosa i trzymac dzieciaka na reku;)