Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAKACYJKA NINKA

mam 22 lata i pelno siwych wlosow

Polecane posty

Gość WAKACYJKA NINKA

:( pierwszy wyszukalam w ieku 18 lat... teraz Moja głowa roi się od nich...:( kiedys były pojedyncze wiec wyrywałam .. teraz tego nie robie bo pozbyłabym sie wszystkich włosów:P farbuje ok 4 razy do roku tak aby przyciemnic kolor.... ale co z tego...jak mam wrazenie, że te włosy odrastają juz po 1 dniu:( co może byc tego przyczyna? ktos tez tak ma?:( p.s dodam, ze nie mam stresujacego trybu zycia:) pozdrawiam.

Gość __Florentyna__
Oooo, przegrałaś życie :P Ps. słyszałaś o czymś takim jak farba do włosów??

Gość Bardzo ale to bardzo zła
no przeciez WAKACYJKA NINKA napisała, że farbuje włody.

Gość to chyba jest uwarunkowane
genetycznie. Twoja mama w jakim wieku zaczela siwiec?

Gość Bardzo ale to bardzo zła
włosy* przepraszam za literówkę ;]

Moja kolezanka juz w podstawowce miala... Moja mama szybko zaczela siwiec i ja tez. To genetyczne jest... Jak ktos chce to farbuje. Ale mi to nie przeszkadza i nie farbuje. Siwy to tez kolor :D Nie mam ambicji umrzec piekna, zgrabna i mloda ;)

Gość WAKACYJKA NINKA
no to florentyna dałas klape.. masz problemy z czytaniem widze;) hiihhi bede musiala zaczac czesciej fabrowac... i tyle...:) tylko mam nadzieje ze nie jest to objawa zadnej choroby:( pozdrawiam:)

Gość oooo
Chyba jestem w mniejszości, bo mam skończoną 40-tkę ,naturalne włosy w kolorze ciemnego kasztanu, a na głowie kilka dni temu zauważyłam pierwszy siwy włosek. 22 lata i już siwe włosy, to chyba pomyłka?

Gość dwdqdq
do oooo ja tez mam 22 i tez ma ms siwe wlosy i omanow nimom

Gość jest taki prepatat odsiwiacz
ktory przywraca wlosa ich naturalny odcien...bardzo skuteczny. Jest w wersji dla kobiet i mezczyzn kosztuje okolo 32 zl. ale bardzo wydajny, z tym ze tez trzeba go stosowac w miare odrastania wlosow...ale moze warto sprobowac.Jak nie to to tylko farbowaie zostaje.

Gość a jak ten
preparat sie nazywa

Gość jest taki prepatat odsiwiacz
to jest firmy schwarzkopf i mam napisane na pudelku RE-NATURE taki prostokotne pudelko do nabycia w drogeriach, na pudelku w zadeznosci czy dla facetow czy kobiet...zdjecie .Naprawde skuteczny, aczkolwiek na efekt trzeba odrobinke poczekac bo sie odbywa stopniowo a nie drastycznie z dnia na dzien...ale efekt rewelacyjny...sprawdzony.