Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

U mnie najfajniej schodzi seria antycellulitowa, w jednym zamówieniu sprzedaję po 20 szt. Natomiast według mnie rewelacyjne jest serum pod oczy. Naprawde jeszcze takiego kremu pod oczy nie miałam.

dokładnie te Lu 5. Naprawde rewelka, tylko szkoda, że mozna go uzywać przez 1 miesiąc, a później trzeba zrobic przerwę. Ja jestem nim naprawdę zachwycona.

Hej wam! dzisiaj dostałam paczkę niespodziankę. chciałam pochwalić się co tam było, a więc: A2 krem pianka do mycia twarzy AC7 tonizujący krem peeling R1 termożel do ciała AL2 krem na noc głęboki lifting 208 opaska kosmetyczna a zatem nawet nieźle, bardzo fajna jest ta opaska, jeśli ktoś nie wiedział czy kupić polecam.

Widzę, że niespodzianki wyglądaja ciekawie :-) Trzeba się będzie skusić! A przy okazji chciała zareklamować perłowa kredkę do powiek. Znajoma zamówiła czrną i szarą i stwierdziła, że jeszcze nigdy nie miała tak dobrej kredki, a przetestowała wiele i za duzo większe pieniądze. Była wręcz zachwycona. No i jeszcze maja temperówkę :-)

a co dziewczyny myslicie o tym tuszu do rzes z you nova, który barwi rzęsy na kilka dni.

Nic nie wiem o tuszu z You Nova, ale mogę się wypowiedzieć o pogrubiającym, w tym złotym opakowaniu. Ma bardzo fajną, gęstą szczoteczkę, którą łatwo się maluje. Bardzo szybko zasycha na rzęsach, więc jak ktoś lubi nałożyć 2-3 warstwy na rzęsy, nie będzie zachwycony, bo gdy nałoży się go zbyt dużo, mógłby się zacząć kruszyć. Nałożony z umiarem nie kruszy się, nieco wydłuża i owszem - pogrubia. Daje w miarę naturalny, nie przerysowny efekt. Rzadko się maluję, prawdę powiedziawszy nie jestm sztukmistrzem, jeśli chodzi o makijaż oczu, a z tym tuszem nie miałam problemu, więc jest naprawdę przyzwoity.

Gość kaczka89
Moim zdaniem fantastyczny jest ten tusz do krótkich i nierównych rzęs , teraz kosztuje w promocji 19,90 ale w życiu tak dobrego tuszu nie miałąm. bardzo wydłuża i podkręca rzęsy, ładnie je rozdziela i nie skleja, ma dość lekką konsystencję, nie kruszy się nie rozmazuje. naprawdę polecam

Kredki o których pisałam to GC1401 i 1404. Ale pewnie skoro te są takie rewelacyjne to i pozostałe z serii chyba też -)

dzieki dziewczyny za podpowiedzi, chyba spróbuje tego do krótkich rzęs. A ten barwiacy rzęsy jest w nowym katalogu w serii you nova, wydaje mi sie, że ma on jakis dodatek henny

Ma hennę na 100% tylko nie w każdym katalogu o tym piszą.

Stosowała któraś z Was ten preparat RA-2? To jest ten antycellulitowy krem do masażu. W katalogu nie wysilili się na zbyt dokładny opis, nawet na samym opakowaniu nie ma napisanych szczegółów dotyczących stosowania. Koleżanka stosuje i nie spłukuje tego kremu, a ja dopiero w katalogu sprzed KILKU miesięcy znalazłam informację, że po kilkuminutowym masażu należy kosmetyk spłukać. Nie za bardzo rozumiem czemu, skoro on w zasadzie wchłania się w całości w czasie kilkudziesięciu sekund, ale to szczegół. Czy któraś z Was stosuje ten preparat? Jeśli tak, to czy go spłukuje, czy nie?

Gość sdfgh
jak dla mnie te kosmetyki sa do chrzanu,kiedys tez bylam konsultantka,ponad rok temu,wszytko wyprobowalm na sobie.kosmetyki tlenowe dobre hhehehe

wiesz co sdfgh może ci nie dopasowały, ale według mnie i wielu innych klientów sa to fajne kosmetyki, ja ci poweim szzczerze, że na codzien nie kupowałmm jakiś tam tanioch za 10 zł, tylko drogie rzeczy i tak z głupoty siegnełam i bez przekonania po ta firme i jestem bardzo zadowolona, jest wiele bardzo fajnych rzeczy i nawet te kosmetyki po 30 i 40 zł im nie dorównuja. Ja naprawde jestem mile zaskoczona jakością, a ostatnio polecam wszystkim krem do skórek i paznokci, moje były naprawde w opłakanym stanie ( po tipsach ), a tu proszę po kremiku ( w promocji 5,90 ) sa super. Nawet po sally hanssen lub alessandro nie było tak szybkich efektów. Naprawde świetny!!!!!!!!!!!!!!

dzieki askej za odpoweidż, tak jak myslałam z ta henna to prawda. moze sie skuszę, znasz go?

Wiadomo że nie każdemu wszystkie kosmetyki muszą pasować. Zorientowałaś się po przetestowaniu wszystkich? trochę późno ... - zapraszam do współpracy -

Gość bogus 26
cześć wam wszystkim mam pytanie czy któraś z was używała może kremu pod oczy F6napiszcie czy jest dobry a kremy przeciwzmarszczkowe czy ktoś już u was zamawiał jak działa a inne kremy do twarzy napiszcie coś o nich bo jest to moje dopiero drugie zamówienie i prawie same kremy nie chcę aby potem ktoś mówił że te kosmetyki to lipa sama jeszcze nie używałam to nie wiem

Gość pani_W
Co do kremu F6, to mam klientkę , która od pół roku zamawia u mnie po 3 tubki kazdego m-ca, mówi ,że nigdy nie czuła się tak komfortowo używając kosmetyku pod oczy..Jej opinia jest chyba najlepsza oceną tego kremu :) Ja osobiście najbardziej jestem ciekawa waszych opinii co do rózowej serii dla cery suchej i normalnej, trochęmam z nią kłopotu..

Gość bogus26
dzięki za odpowiedz mam dużo klientek na krem f6 mam nadzieje że też będą zadowolone a co z tymi niespodziankami opłaca się zamawiać

Gość migra
jestem konsultantka od niedawna zapraszam do skladania zamówien osoby z terenu Trojmiasta a w szczególnosci z Rumi - kosmetyki uwa|am s rewelacyjne i przede wszystkim cenowo atrakcyjne szczerze polecam

natalcia04, niestety nic wiecej nie moge powiedziec o tym tuszu. Na fakt że ma hennę i żeby mówić o tym klientkom zwróciła mi uwage osoba, która jest dyrektorem w faberliku. Chciałam pochwalic mleczko do ciała R11. Kolezanka, która ma problemy z wysuszona skórą i próbowała juz róznymi mleczkami, oliwkami dla dzieci itp. poradzic sobie z tym problemem (łącznie z wizytą u lekarza) pozbyła sie w koncu po zastosowaniu mleczka suchych łuszczących placków. Dzisiaj przyszła do mnie z zamówieniem na nastepne opakowanie

Gość bogus26
napiszcie o który tusz dokładnie chodzi bo są dwa rodzaje

czy któraś z was wchodziła dzisiaj na strone faberlica? Bo od rana próbuje i nic :-( A co do tuszu z henną to chodzi o Wyjątkowo trwałą maskarę MM 1101-1102

Gość bogus26
ja też nie mogę wejść na strone

No ja tez sie wkurzam, bo mam pilny telefon do nich, a nie potrafie otworzyc strony, aby sprawdzic do nich numer. Zgroza................

Cześć :) Chciałam zapytać o scrub do twarzy Q-6 Warto kupić? i przede wszystkim SPA-28 : Żel pod prysznic\"Jabłko z cynamonem\" SPA-27 : Żel pod prysznic\"Czarny las\" Kuszą mnie zapachy,ale czy rzeczywiście są takie.. smaczne? ;) Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Koleżanka zamówiła te żele i mówiła, że pachną raczej słabo, mało intensywnie i że w sumie są takie średnie. Peelingu Q6 akurat nie miałam, więc się nie wypowiem ;)