Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki25

jak zgubic brzuszek po ciązy - proszę napiszcie

Polecane posty

Gość miki25

Dziewczyny napiszcie jak to zrobic, boo do wagi doszłam swojej ale ten brzuch a raczej skóra taka gruba, jak to zgubić , może znacie jakieś ćwiczenia albo jakąś stronkę z ćwiczeniami podpowiecie. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Dodam , że jestem 6 tyg. po porodzie.

miki ja dluugo nie moglam zrzucic ani brzuszka ani paru zbednych kilogramów- ni stad ni z owąd dokładnie rok po porodzie- wszystko wróciło do normy samo- fakt masowalam brzuch szorstką rekawicą i wmasowywalam kremy ujędrniające. co do ćwiczeń nie wiem - mo miala ćwiczenia zakazane ze wzgledu na ogólny stan

Gość miki25
może któras z Was napisze jakie kosmetyki stosowała jakiej firmy i jak długo?

ja stosowalam akurat zestaw z avonu- krem przeciw rozstepom balsam ujędrniający i krem przeciw cellulitisowi- i tak na zmiane- weszlo mi w nawyk wiec stosowalam pare lat az do momentu zajscia ponownie w ciąży- bo teraz wole brzuszka nie masować sory to na gorze mi sie jakims cudem wkleilo z innego tematu

Hej ja mam dość ciekawe ćwiczenia pomagające zrzucić brzszek. Sama na sobie przetesowałam i naprawdę działają. Z tym że trzeba je robić codziennie nieprzerwanie i mocno zwracać uwagę na technike robienia. Podaje link http://www.sfd.pl/temat144665/ pozdrowionka

Hmmm, a6w jest dobra na górne mięśnie brzucha, na dolne raczej niewiele daje. Wejdź na fitness, tam jest duzo różnych ćwiczeń. Ja masuję brzuch rekawicą sizalową, do tego stosuje serum eveline. Możesz też zastosować mieszankę z kawy, balsamu i olejku cynamonowego, to wszytko owinąć folia i albo cwiczyć albo wygrzewać pod kocem. Tylko uwaga, bo może uczulac. Znakomicie poprawia jędrność skóry.

W specjalnym wydaniu \"Shape mama\" jest płyta vcd z ćwiczeniami po porodzie. Kosztuje około 11zł. I super jest serum na płaski brzuszek i kosmetyki wyszczuplające tej firmy. Tanie i bardzo dobre. Polecam

Ja zaczełam ćwiczyć. Kupiłam specjalną płytkę z ćwiczeniami. Na każdy dzień tygodnia jest zaplanowana różna partia mięśni. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.