Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*/*/* Ola */*/*

Darmowe próbki kosmetyków i gadżety

Polecane posty

Gość Karolinka333
ja tez bym chciala damowy zel Nivea:) kalka334@wp.pl

Laseczki, jesli któras z was chciałaby zgarnąc zel z nivea, piszcie, wyśle zaproszenie, takim sposobem wy tez bedziecie mogły otrzynac zel za fee :)

Hihi :) teraz kazdy bedzie zbieral te punkty na ten zel nivea. Mysle ze nikomu nie szkodzi podac adres i zglosic sie na kogos korzysc. Bo pozniej i Ty mozesz zapraszac kogosinnego i sama wygrac ten zel. ZAPRASZAM DO ZABAWY. Chociazjak narazie mam tylko 1osobe. Moja siostr:D hihi buziakii:*

A wy macie może jakies nowe adresiki z darmowymi probkami :) Ja poszperam w pn w necie i napewno napisze adresiki stronek z próbkami za free :)

A dziekuje SAMANTHA skorzystalam i wyslalamna to probke breatny spears.Ciekaweco ten zapach wart??

Hej próbkomaniaczki, chce jeszcze ktoras zaproszenie do programu Nivea, zostaly mi 4 osoby do zaproszenia :) Jakby co podajcie swoje maile i od razu wysle.

Gość Daruncia
Cześć ,mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi w tym klubue na www.look4win.pl zalogowałam się i co mam oglądać reklame?O co chodzi z tym zaproszeniem nivea?odpiszcie

w nivea chodzi o to,że musisz sie zalogowac na ich stronce i zaprosic do zalogowania sie 10 osob, w ten sposób dostajesz za darmo zel. Mi udało sie zaprosic 10 osob i w ten sposób dostałam żel za free. :D

Gość daruncia
dzięki,a o co chodzi w tym klubie na www.look4win.pl?

musisz ogladac reklamy które tam są i może uda ci sie coś wygrac :D ja jak narzaie niczego nie wygrałam :(

nie macie czasem jakis nowych linkow z próbeczkami?? :D ja zaraz poszperam i może cos znajde :)

POTRZEBUJE POMOCY !! :) Jezeli macie ochote skorzystac z mojego zaproszenia z nivea to prosze podajcie adres e mail. Mam tylko 2 osoby :( ajjjj Ale pewnie i tak juz wszystkie forumowiczki sa zarejestrowane. P.S. Pozniej postaram sie wkleic kilka stron z darmowymi probkami.

Oto strona darmowych probek wybielajacych paskow na zeby. Ja wyslalam moje dane juz dawno. I jescze nie przyszly mi, alemysle ze jest tospowodowane tym ze nie przysylaja produkty z Polski tylko z zagranicy.

to nie sa paki wybielajace tylko paski przeczyszczajace (tak jakby nic dentystyczna) dostalam takie od mojego dentysty :D

Gość elwiraelwi
zostały mi 5 osób do zaproszenia do NIVEA moze ktos chce zaproszenie? Po zarejestrowaniu sie trzeba zaprosić 10 osób i zel jest twój. Jest ktoś zainteresowany?

Gość elwiraelwi
komu wysłać zaproszonko do nivea

DO Samanthy: Skozystalam z kilku linkow. I najbardziej zainteresowalo mnie hugo boss... juz sie nie moge doczekac:D Hihi :) A nie ktore strony nie przesylaja do Polski :(

Gość freemoon
Czesc Dziewczyny Błagam pomózcie.Potrzebuje jeszcze 5 osób do ktorych moglabym wyslac zaproszenie do klubu Nivea Goodbye Cellulite.Moze któras z Was ma ochote sie zapisac.

Gość freemoon
jesli tak podaje mój numer gg 8956279 jesli ktoras ma ochote niech poda mi swoj e-mail.Z gory dziekuje za pomoc.