Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjeś słońce

czy ktoś mi moze powiedzieć co się ze mną dzieje??

Polecane posty

Gość czyjeś słońce

Juz sama nie wiem co jest grane mam wiele teorii, a do ginekologa prywatnego nie bedzie w moim przypadku tak latwo pójsc bo nie mam kasy,mieszkam na wsi zabitej dechami gdzie babka gin. jest moją ciotką więc nie podoba mi sie ta wizja... We wrzesniu wzielam postinor, nie było dodatkowych krwawień nie bolały jajniki, okres na czas, przed okresem testy negatywne od wrzesnia z moim chłopakiem staralismy sie za bardzo nie szalec zeby schiz nie przezywac. Skupilismy sie bardziej na pettingu ale tez ostroznie bez jakis ocierań naszych miejsc intymnych w sensie sperma nie miała kontaktu z wargami po wytrysku, wytrysk z daleka. w przedostatnią sobote miałam brazowe plamienie jednodniowe z koloru wywnioskowałam ze brak progesteronu. W zeszłym tygodniu mialam dostac okres a tu lipa. Juz nawet zaczełam mysleć ze moze te plemniki to macgyvery i moze cos jakos ale 2 testy negatywne. Czy to moze byc spowodowane tym postinorem wrzesniowym???Czy wogóle cos sie ze mna moze złego dziać?najwczesniej do gin wybiore sie za tydzien bo wczesniej nie uzbieram pieniedzy :(((

Gość kabaretka_aa
bralas postinor.. a to rozlegulowało ci cykl! wiec prawdopodobnie flatego nie dostalas okresu.. ja nie dostawalam po tym 2 miechy.. pozdrawaim i badz dobrej mysli;]