Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozkowa mama

karmie piersia strasznie wypadaja mi włosy

Polecane posty

Gość wozkowa mama

Gość to nie od karmienia
to osłabienieorganizmu po porodzie

Gość wozkowa mama
tylko jak sobie pomoc?odzywiam sie prawidłowo (chyba)łykam witaminki to jest 4 m-c po porodzie i własnie teraz zaczełuy "sie sypac":(

Gość a czy te rurki
Wszystko wróci do normy. Niech się tylko uspokoją hormony 🖐️

Gość wozkowa mama
mam nadzieje ze nie wyłysieje do tego czasu:( dzieki:)

Hej Może zacznę tak: Ciąża ma to do siebie, że w jej okresie wzmacniają się paznokcie i włosy. Przeważnie poprawia się nasza cera. Włosy raczej nie wypadają i właśnie po ciąży tracimy ich troszkę więcej tzn. te które powinny nam normalnie wypaść i te które przetrwały podczas stanu błogosławionego. Nie wiem czy napisałam to zrozumiale ale nic złego się nie dzieje. Nie jest to moja teoria, lekarz mi to wytłumaczył, bo ja też byłam zaniepokojona. Pozdrawiam

Gość to nie od karmienia
bądż cierpliwa wkrótce wszystko wróci do normy

Gość ter
ja też tak miałam i tez się przejmowałam, że będę łysa moja córa ma teraz 7m i widzę, że włosy wypadają mi trochę mniej, i jednocześnie widzę jak odrastają te które wcześniej wypadły, aczkolwiek widzę, że są trochę przeżedzone...... nie przejmuj się będzie ok

hej..tez tak mialam ..moj synek ma teraz prawie 8 miesiecy a mnie przestaly wypadac dopiero jakis miesiac temu..kiedy odstawilam karmienie piersia zaczelam brac rozne ziolowe tabletki na wlosy i paznokcie itp..mialam tez straszne i mam egzemy..ale dzieki \"kuracji\" jest lepiej wiec trzeba cierpliwosci:)) choc wiem ze nie jest to mile..obcielam wlosy bo byl nedzne..i teraz dopiero zaczynaja byc jak dawniej pozdrawiam

Gość wozkowa mama
dzieki kobietki eh troche mi wypadnie ,troche synek mi powyrywa:(....... kusi mnie zeby je sciac -ale nie chce robic z siebie typowej matki i mezatki z krotkimi włosami nie wiem ale w moim srodowisku duzo kobiet jak tylko urodzi dziecko scina włosy na krotko-dla wygody

no widzisz, a ja scinam, bo mnie się z kolei nie podobają związane długie włosy-dla wygody, czuję się wtedy taka zapuszczona;)

Gość wozkowa mama
pszczoła ale całkiem krociutka fryzurke nosisz?

Gość takie są uroki macierzyństwa
:(