coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 no a ja martini rosse :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czemu nie Napisano Kwiecień 22, 2007 a to jednemu psu na imie burek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 nooo nick jak nick a za nickiem ktoś sie kryje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 Oj! co to dzisiaj tak smutno, macie jakies zgadywanki? a wtany , kto ze mna dzisiaj pojdzie? Zapraszam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 jestem i ja .Byłam tylko w kuchni wstawić wode Popatrzyłąm na naczynia , ktore mam pozmywac , a one popatrzyły na mnie. Chyba juz dam sobie spokuj i zrobie to jutro,co???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ja tam do tańca i do różańca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 mamy znowu martini rosse? to lubie, ale i winiaczku sie tez napije, tylko musze pania poznac__ bo my chyba sie jeszcze nie znamy! coperto__ Ciebie juz poznalem , moze zatanczymy na poczatek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 nooo i swoje otoczenie w linkach przedstawiałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepomarańczowa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 To ja się chętnie do tańców przyłączę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 nie tanczysz__ ale ja poczekam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ja zwsze na tańce ochocza od kołyski:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepomarańczowa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 A do jekiej muzyki tańczymy ??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 Ennkaa__ to prosze do tanca!! juz cos o tobie slyszalem-- tanczysz pieknie---- zaczniemy od walca? czy tanga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 panie--- powoli----- z kazda zatancze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ok okspoko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 nie pomaranczowa__ zatanczysz--- twista!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 no, no ale stefek bawidamek ma branie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepomarańczowa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 jasnee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 no coperzo___ zapraszam---- tanczymy krakowiaka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 szarooka--- juz lece do ciebie--- tanczymy sambe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ale kto jak ja do pracy musi jutro wstac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 a kto zatanczy ze mna------- polke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 ach coperto___ praca nie zajac... nie ucieknie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 a zycie jest taaakie krotkie, pobawmy sie lepiej!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czemu nie Napisano Kwiecień 22, 2007 tak Stefciu__ masz racje, zycie uplywa za szybko! chodz prosze, teraz graja --- biale tango! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 uwielbiam sambe___poczekaj, tylko załoze odpowiedni strój od samry__i buty na wysokich obcasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niepomarańczowa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Niestety muszę już zmykac :) życzę wszystkim milej zabawy a po niej słodkich snów :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 WITAJCIE! tak ładnie się bawicie ale bez muzyki...to ja puszczam dla Was! http://www.youtube.com/watch?v=3e_Rbts5Q9Q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 no tak tak ale potem czasu brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 cos mi sie wydaje, ze wy powazne nie jestescie__ zegnam wasz topik! Szukam innego! Moze sa powazniejsze topiki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach