nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=JKCwcCMAnxg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 jak dobrze nojka ze zostawiamy ciebie w dobrych rekach Stefana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 nojka ___witamy ciebie ___ zakładaj kreacje bo Stefcio nas bedzie obtancowywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 Ach moja kochana Nokia_ witam i caluje raczki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 buuuu mam mieszane uczucia czy naprawde jestem w niepowaznym wieku? Ennko przepraszam ze może to przeze mnie odchodzisz ale jestem jaka jestem DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 Nojka___ przepraszam, ale to z radosci, ze cie ujrzalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wojtuś bez portuś Napisano Kwiecień 22, 2007 tańce tańce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 hej niepomarańczowa witam cię...wracajcie...enka...weźmy się za ręce .....zorba leci http://www.youtube.com/watch?v=MeriTXdLfZk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 coperto!! zostaje, bo chyba mnie chcecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 nojka_- nogi do gory___ toz to zorba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Ennko a lubisz nas niepowazne?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 dziś w parach nie tańczę ale razem z szarooką,copertą...która już w drzwiach...bo do pracy,razem ze stefanem i wojtkiem ale w portkach i eenką...weźmy się za ręce i zatańczmy...ostatni raz dzisiaj.Za 20 min rozścielam łóżeczko i idę spać.to jak...będzie jeden wspólny taniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefek Bawidamek Napisano Kwiecień 22, 2007 oj! nojka-- nie rob nam tego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 czytaj moja stopke co dnia i zycze ci tak co dnia:D jak równiez każdemu i każdej z WAS aby radosć nie opusciła WAS żadnego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Nokio-- zostan, nie odchodz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 coperto___ jestes wielka__ dziekuje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 a tak na koniec jeśli zapomieliscie moje ulubione miejsce to włąśnie do tego miejsca wybiore sie w naszej klubo baszcie bo tam nie jestem tak widoczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 dzisiaj juz was zegnam, wpadne jutro!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=kNXeAceK7Yg noooo....bawmy się kobitki...zatańczmy w piżamach i kapciach...ja już tańczę.Podłączcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 alez nojeczko miło widziec cie tak rozbawiona ale ta koszulka Twoja ciut krótka czy to góra od pizamki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Jestem, jestem Stefanku ktos sie podszyl pod mojego Niczka:Ja bralam prysznic:) a tu taka zabawa:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ...bawidamku...nie obrażaj się, ja musiałabym najpierw wziąć kąpiel, wróciłam prosto z wycieczki rowerowej i masażu tybetańskiego...sam rozumiesz...prosto z drogi do tańca...tak więc wolę jakiś taniec wężykiem....ale biorę cię za ręce...bądź prowadzącym! A może chcecie inną muzykę...co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Coperto czy twoje ulubione miejsce jest pod M..? Po tak dlugim czasie z nami chyba juz nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 w sam raz dla mnie sera do mojej norki baaardzo lubie paaaa do jutra kochani paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Ale sie nie gniewam to przeciez moja wina gdyz jestem pomaranczka...................Stewsiu gdziezes Ty urwisku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 nojeczko - wprowadziłas tą zorbą troche świerzego powietrza.Tańcz zorbe na bosaka, w krotkiej koszulinie, nad rozgwiezdzonym niebem, pzry ognisku nad ktorym juz smażą sie ośmiornice, ja skocze po flaszeczke rakiji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 To do wezyka Stefciu prowadzi:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 belvuś....zdejmuj ten ranczerski kapelusz i gumiaki...dołącz do nas! eenko....niepomarańczowa, coperto...stefcio...i wojtuś co wlazł bez portuś ale się poprawił...hulajmy jakby ten dzień miał się nie skończyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ennkaa Napisano Kwiecień 22, 2007 Super jestes szarooka lubie takie w deche Dziewczyny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach