belva 0 Napisano Maj 31, 2007 Muzyka dla mnie jest tym co wytwarza u mnie hormon szczescia dlatego leceeeee!!! Dlatego ja umiem latac.. cos o co kiedys zostalam tu na kaffe oskarzona i wywalona na zbity pysk z topiku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 31, 2007 naprawdę belvuś...za muzykę?!...to i pewnie mnie się pozbyto z podobnych powodów...a muzyka dla mnie jest tak ważna jak chleb z masłem...który lubię.Fajowa ta twoja muza...choć nastrój mało spotykany na moich płytach kompaktowych...no ale przecież się poznajemy...ja na nowe jestem otwarta.Pozdrawiam Was bardzo serdecznie...copertko...szarooka...mendelku...belvuniu...ennkoo...iskiereczko ...libro...p.Stefku...iwa...sekmit...różyczko...itd...tu w tym miejscu ta gala nicków co ostatnio M wychodzi na próbę..sama boję się wczytywać fotek z aparatu do kompa...bo można sobie całkiem wykasować...jak dłuższy postój w myśleniu...tak mówił M...a on się na tym zna...więc nie zaryzykuję bez niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Maj 31, 2007 Nojka nie za muzyke tylko za latanie.. A ta moja muza to baaaaardzo stara .. jeszcze z lat 60tych i nadal aktualna bo zyje i spiewa coraz lepiej i wiecej tylko ze sie juz nie pokazuje publicznie.. Ciekawe jest ...ze ktos moze ja wziasc za nowosc jednak.. Wiesz dlatego jest takie wazne ze my tu jestesmy bo codziennie dowiadujemy sie czegos nowego.. Przynajmniej ja.. Codziennie dowiaduje sie czegos nowego. To jest duzo lepsze okno na siwat niz telewizja.. Bo tu mozna zajac glos... i ZYWY CZLOWIEK CI ODPOWIE !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 31, 2007 My musimy się spotkać...nadajemy na podobnej wrażliwości...ja mam wstręt do własnych wpisów...tylko Was bym czytała...dalej tylko wypatruję...a tu...tak mało wpisów.Coś mam obniżony nastrój...pomyślę jak temu zaradzić.Muzyczka jest dobra...mam dziwną sytuację z jedną z przyjaciółek...a znając za długą ciszę nawet na sms-a....to znów ktoś nam pozazdrościł przyjaźni...i próbuje nas skłócić.I tym razem jest to facet...którego z nią poznałam i przyjaźń zerwałam za złośliwość i ploty.Podejrzewam,że zabiera ją na wycieczki...jak mnie kiedyś...a ona boi się przyznać...ale czy się mylęczy nie...to się okaże i powiem Wam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Maj 31, 2007 Nojko ja wlasnie dlatego stosuje ta terapie muzyczna jak mam obnizony nastroj.. Problem polega na tym ze moje hormony szczescia funkcjonuja tylko na pewien rodzaj muzyki ktory poczesci tylko zgaduje moj mily i NIKT POZA TYM.. niestety. Jestem SAMA . Nie znam nikogo kto dogodzil by mi w tym.. Wiem co chce..i chce tylko tego... Chce takiej kombinacji jaka powoduje u mnie \"high\" To jest moj narkotyk he he he nie potrzebuje innych i nigdy sie nimi nie interesowalam bo mam ten \"moj\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Maj 31, 2007 To tez wywoluje u mnie dobra reakcje chemiczna ale troche inna .. To ja jestem ta co leci. he he he he To jest to co ja rozumiem przez asertywnosc... Przelatywac nad wszystkim ... ale widziec wszystko . kochac to co jest tam na dole... ale dalej leciec i wiedziec GDZIE ;-) http://www.youtube.com/watch?v=ko16hirT4VE&mode=related&search= Video nie calkiem mi sie podoba nistety ( wiecie oczywiscie co mam na mysli) Ide po pomidory bo mi sie skonczyly Pa na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 31, 2007 mam koniec z pisaniem...ręka ma sto kolo...boli i szczypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Maj 31, 2007 Nojka co ci jest jak to boli szczypie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 31, 2007 to co kiedyś stan zapalny kłykcia...pisałam i pisałam od rana...topik,kurs.maile,czat,smsy...i padłam..jejku jak boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Maj 31, 2007 I co teraz??? Masz na to jakis sposob? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Maj 31, 2007 WITAM Nojka to przeciążenie i nic tylko od pisania odwyk i musisz zacząć leczenie wszystkim pozdrowionka czyj adres napotkałam muzyczkie z kwiatkami posłałam a ponizej napotkany wierszyk i jakby bardzo nam bliski Jeśli któregoś dnia... Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać. Zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą... Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać. Zadzwoń do mnie.... Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho... Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogę Cię wtedy potrzebować... Twój przyjaciel http://www.samre.info/wierszeglowna/innewierszemenu/elf.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 31, 2007 ale ładne...:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bunt Napisano Maj 31, 2007 * Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie. o Autor: Lew Tołstoj * Często żałowałem moich słów, nigdy mojego milczenia. o I have often regretted my speech, never my silence. o Autor: Pubilius Syrus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskiereczka 0 Napisano Maj 31, 2007 Witam wszystkie panie, Jestem zapracowana stad moja nieobecność, wpadlam się tylko przywitać bo boli mnie głowa jak 150. Od jutra rozpoczynam dodatkowa pracę, a więc będzie mnie tu troche mniej. Obecuję zaglądać w każdej wolnej chwili, bo tesknie za Wami. Całuski dla wszystkich dziewczyn. Coperto wiersz bardzo , bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do bunta Napisano Maj 31, 2007 NIe zauwazles , ze ja juz od dawna milcze!!! Bardzo madre slowa.. dzieki jestes w moim tpie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bunt Napisano Maj 31, 2007 do iskiereczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Maj 31, 2007 Wszystkim kobitkom tu obecnym posyłam i uciekam , jutro musze wstać skoro swit, około 5 :( Do jutra miłe panie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiss 0 Napisano Maj 31, 2007 dobry wieczór...jetem fanem pani coperty...chciałem złożyć jej pocałunek na dobranoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awwasews Napisano Maj 31, 2007 Nojka zmienilas plec hihi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stefek bawidamek Napisano Maj 31, 2007 caluje raczki moim paniom na Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bunt. Napisano Maj 31, 2007 Alisario, pozdrawiam czytam Twoje wpisy na Kaffe i w klubie.. Ty, Iskiereczka,Coperta,Cztery mendle, Szarooka. widac, ze cos reprezetujecie soba... Zyczepogodnych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 31, 2007 copertko:D...to taki milutki....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bunt. Napisano Czerwiec 1, 2007 » Zgaś światełko wejdź do łóżka niech przytuli Cię poduszka! Zamknij oczka, zaśnij sobie, pomyśl sobie, ja to samo zaraz zrobię. To dla Pan wyzej wymienionych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 WITAM MOJE KOCHANE DZIEWCZYNY wpadam na chwile , tylko po to aby powiedziec , ze zyje, i czytam wasze wypowiedzi ... jutro wypadł mi niespodziewany \"dyzur\" sobotni... trudno...taka rola parasola ...jak deszcz pada to go rozłakdają.... lece do sklepu bo w lodowce tylko światło.....szkoda , ze nie mam czasu....całuje was mocno.... wpisy \"pomaranczek\" sa intrygujące ...zastanawiam sie czy to nie jacys studenci z wydziłąu psychologii??.... maja nas wyłozone jak na talerzu, prowokuja.. robia psychoanalize kazdej z nas...i przedstawiaja na zajeciach nasze zachowanie, i odczucia , reakcje.... dobry materiał na jakąs prace zaliczeniowa heheheheheh!!!!!! praca bedzie miała tytuł \" RELACJE I ZACHOWANIA MIEDZYLUDZKIE NA FORUM INTERNETOWYM KOBIET PO 50-TYM R. żYCIA\" buziaki dla wszystkich ... spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 Dzień dobry :) Wpadłam listę obecności podpisać , śniadanko wam naszykować , dziś jest biała kawa z mleczkiem , i świeże bułeczki z kruszonką, jest też miska ostatnich białych czereśni , które uratowałam wczoraj w heroicznym boju ze szpakami - łobuzami :) Częstujcie się , mnie już nie ma.... acha , jak ktoś nie wie, klucz jest pod wycieraczką :) miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alisaria1 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 Witam wszystkie Babeczki na topiku!!! Ta karte przesylam dla Waszych dzieci , wnukow i wnosiow:) http://www.ekartenwelt.de/card.tcl?card_id=1154484&card_id_check=fbG%2el8%2eQrkKJY&card_action=card_view Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 witam...mniej optymistycznie niż zwykle....bo chcę się pożegnać...żeby nie było...jak u tchórza.Kocham Was dziewczyny z naszego topiku...ale zawsze możemy pisać do siebie na maila...GG LUB SKYPE. Ponieważ winna jestem paru wyjaśnień...powiem tak...wczorajszy dzień...po różnym względem...przybił ten ostatni gwóźdź.Doszłam jedynie do wniosku, że topiki nic dobrego nie przynoszą...zwłaszcza osobom, które dają innym serce a same są opluwane......bo zawsze znajdzie się zazdrosna, niedowartościowana osóbka...a moja kultura osobista...nie pozwoli się odgryźć. Te pomarańczowe wpisy potrafię doskonale skojarzyć z osobami o dwóch tożsamościach...które są miłe i ciepło piszą a za plecami szarpią mi opinię lub tak ubierają w słówka tekst na topiku, żeby mi było przykro. Pytam...po co mi to? W imię czego mam tu być ofiarą skoro nie chcę? Korzyści nie mam żadnych...jedynie poznanie na tym topiku wspaniałych osób.Jeżeli tak ma wyglądać osobowość 50-60 letniej kobiety i tak ma wyglądać pseudo-przyjaźń...to ja dziękuję...niestety coś mi mówi, że te panie znam.Współczuję....bo prędzej czy póżniej i tak to wyjdzie na jaw....a boję się wnikać jak wygląda wasze życie prywatne z osobami, które muszą z Wami przebywać z konieczności. Ja zawsze mam wybór....dlatego moim kobietkom mówię na razie!do zobaczenia na maila a pozostałym...dziękuję...moje zaufanie się wyczerpało!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 od początku mojego zaistnienia...mogłam dokładnie się przyjrzeć wypowiedziom niektórych pań( nie dotyczy moich wspaniałych kilku dziewcząt)...i co mnie uderzyło....piszecie ze sobą na maile miłe ble ble, za chwilę to ble ble już wie pozostała część osób zwłaszcza tych, które tak namiętnie się \"przyjaźnią\" i kadzą komplementy na topiku i skypa...a mnie przeraża, że potem dostaję zupełnie inny obraz waszego wzajemnego stosunku...pytam dlaczego WAS TO BAWI...PRZECIEż NIE POWINNO....TO JEST CHORE!!!!!!!dlaczego nie rozmawiacie ze sobą nie rozwiązujecie problemów w cztery oczy jak powinno być w przyjacielskich układach...powinno się później powiedzieć \"przepraszam\"...miałam dziwne podejrzenia, uraziłaś mnie...dlatego tak się zachowałam nie inaczej....u Was tego nie ma...nie wiem czy macie wogóle jeszcze jakieś serca czy tylko głazy i tylko żółć w sobie nienawiść i zazdrość,zadufanie i kompletny brak wyczucia i taktu. Dla mnie niedopuszczalne jest wklejanie cudzych rozmów gdzie się da i wpisywanie się na pomarańczowo...a już prawie wszystkie to robicie...(to nie przytyk do moich dziewcząt) nie czuję się od dawna bezpieczna przez to choć wczoraj z rozpaczy na koniec przysięgam, chciałam Wam dowalić na pomarańczowo i odejść...nie umiem a i dobrze się stało...bo chyba nie chcę.Jedyne co mi się udało jak bawiłam się komputerem to wpis na czarno...i nie muszę nikogo przepraszać za chwilę własnej nauki gdyż wpisem nikogo nie uraziłam...tak jak to Wy robicie.Nie mogę też patrzeć jak nie potrafiąc się przeprosić i przyznać do błędów...niszczycie jedna drugą.Jest mi to obce na co dzień i nie chcę tego przerabiać z Wami.A za ekranem wiele łez się wylewa...tyle wiecie o asertywności...plujecie jak chciałam dobrze Wam doradzić....to zastosujcie ją do cholery w tych chorych układach.Jak udowodnicie że to potraficie...może kiedyś wrócę. Zofinko...Twój szczery wpis do mnie na GG bardzo sobie cenię...i wolę taką prawdę niż to całe zakłamanie, do którego próbujecie mnie wkręcać.Tego może nie widać.....ale oprócz trzpiotki...jestem osobą poważną i mam poważne układy towarzyskie....wstydziłabym się przyznać, że ocieram się o takie towarzystwo. Aha...już mi nie zależy, która mnie lubi czy nie, bo tak naprawdę jak to wiem a w tej garstce...są osoby na których mi zależy więc nie muszę wszystkim odpowiadać.To tyle.Albo te pomarańcze co to niby kulturalnie z podtekstami na obu topikach od dzisiaj znikają i rozmawiamy na bieżąco co do siebie mamy albo mnie tu nie będzie.Ktoś dzisiaj napisał mi na GG...nie będzie koni to będą słonie...i znów się nie podpisał....szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Czerwiec 1, 2007 Nojeczko!! Nie odchodz!! :-( Nie wiem kto ciebie krzywdzi ale tutaj przeciez nie zaznalas chyba tej krzywdy? Niera zdarzaja sie niemile pomaranczowe wpisy ale to nie ty powinnas sie nimi przejmowac. To te osoby ktore nie moga zyc bez dokuczania komus powinny sie czuc zle. Nie dawaj im tej satysfakcji !! Tu bez Ciebie bedzie bardzo smutno!! Wnioslas na nasz topik tyle zycia i energi i teraz chcesz nam to zabrac?? Dlaczego zla energia ma zwyciezyc??? Ma racje Szarooka jak mowi ze mozemy byc materialem dla studentow psychologii. Tylko z ta roznica ze ja nie chce byc dla nich tym materialem ani zadnym innym krolikiem doswiadczalnym.. Wiem jak mozna sie czuc jak ktos cie zgnoi \"wirtualnie\" tu na caffe ale.... ja i Ty i reszta dobrych i kochanych dziewczyn jestesmy silniejsze od tych osob i TY KTORA POMAGASZ INNYM NIE DAJ SIE ZDOLOWAC .MY CIEBIE POTRZEBUJEMY!! NIE ODBIERAJ NAM CIEBIE.!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach