Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Loniu to ty jestes \"spring chicken\"\" czyli mloda jak kurczaczek wiosenny!!!Ja 6 lat od ciebie starsza!! Nie wiem co dalabym zeby moja mama jeszcze zyla i nie skladala mi zyczen!! Jak juz byla zupelna struszka to tez zapominala ale ja do niej dzwonilam i przypominalam jej.. biedacwto.. tak sie cieszyla jak jej przypominalam.. Ja zawsze czulam sie bardzo kochanym dzieckiem przez rodzicow mimo tego ze mialam mlodszego brata

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witam wszystkie kole偶anki:) Loniu , 偶yczenia moje sp贸藕nione , ale z g艂臋bi serca, szcz臋艣cia, zdrowia i pociechy z dzieci ...馃尲馃尲馃尲 馃尲馃尲:-D:-D:-D Dziewczynki: Przykro mi , ale nie mam czasu si臋 rozpisywa膰, wysprz膮ta艂am mieszkanie a teraz robi臋 porz膮dki w papierzyskach.... A tyle si臋 tego nazbiera艂o, a偶 rozbola艂a mnie g艂owa od przepatrywania tych szparga艂贸w... Dwie p臋kate szuflady... :) Zastanawiam si臋, po co czlowiek to ca艂y czas gromadzi ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 globus
Moje przyjaci贸艂ki! Dzie艅 bardzo,bardzo brzydki.Samopoczucie te偶. LONIU Jeszcze raz zdrowia jeste艣 m艂od膮 wspania艂膮 kobiet膮. HALINKA ja dzisiaj te偶 sprz膮ta艂am. BELWA pozdrawiam.Domy艣lam si臋,偶e mieszkasz za granic膮.Je偶eli mog臋 prosi膰 napisz gdzie. LIBRA no popatrz z kim my piszemy.S膮 to m艂ode babki.My siebie dlatego rozumiemy bo obie po 60-tce. Zainteresowania mamy podobne.Ja te偶 zbieram r贸偶ne li艣cie,trawki, ga艂膮zki i robi臋 bukieciki. Te starsze wyrzucam, a zostawiam nowe. Wcze艣niej zbiera艂am s艂onie.Zgromadzi艂am je w sypialni.Podobno mia艂y przynosi膰 szcz臋艣cie. Nie urodzi艂am si臋 w czepku,szcz臋艣cia brak i s艂onie nie pomagaj膮. Twoje hobby oryginalne - kamienie podobno m贸wi膮. Mi艂e panie id臋 nasmarowa膰 stare ko艣ci i do wyrka. Jutro podpisz臋 list臋 obecno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W klubie coraz
fajniej i gwarniej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 globus
Witam serdecznie i podpisuj臋 list臋 obecno艣ci. Obola艂a ale jestem. BELVU艢 jest mi smutno.Jeste艣 tak daleko .艢ciskam Ci臋 serdecznie. LIBRA,HALINKA,LONIA,NIEZWYK艁A KOBIETA u艣miechu i rado艣ci na ca艂y dzie艅 偶ycz臋. Do wieczora.

Udost臋pnij ten post

Witajcie. Budz臋 si臋 na stary czas, tote偶 ju偶 z Wami kawk臋 zaliczam :) Wczoraj po po艂udniu okropnie rozbola艂a mnie g艂owa. I trzyma艂a ta \"przyjemno艣膰\" - musia艂am a偶 dwa paracetamole trafi膰, - i zasn臋艂am. Do tego ca艂y czas by艂o mi zimno :( A dzisiaj? Nastawiam si臋 na dobry dzie艅, po mimo szaro-burej pogody. Prasowanie czeka i drobne porz膮dki. Psychicznie nastawiam si臋 te偶 na pomycie okien, tylko 偶eby troszk臋 pogodniej by艂o. Wol臋 teraz ni偶 w grudniu. Libro - dzi臋kuj臋 Niezwyk艂a kobieto - dzi臋kuj臋. Do potem... Dobrego dnia dla Was.

Udost臋pnij ten post

Sie Macie Drogie Kumochy. Wczoraj nie chcialo mi si臋 pisac - przyznaj臋 bez bicia,poza tym Mm okupowal komp. LONIU - WI臉C DOPIRO TERAZ SK艁ADAM CI NAJSZCZERSZE I NAJGOR臉TSZE 呕YCZENIA . WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ.. Kiedy to mi stukn臋艂a 50-tka? - pr贸bowa艂am przypomnie膰 sobie ten dzie艅 i nijak nie mog臋.By艂 to akurat bardzo ci臋偶ki okres w 偶yciu,plajta firmy,d艂ugi - widmo mieszkania na dworcu,brrrrr Lepiej nie pami臋ta膰. Belvu艣 - meil doszed艂 - dzi臋kuj臋. Mo偶e wybior臋 si臋 do dzikiego ogrodu,troch臋 go pokopa膰.Nara.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 globus
Po obiedzie pij臋 kaw臋 my艣l臋 o Was wi臋c musz臋 napisa膰. Oj ta g艂owa mam j膮 dzisiaj wielk膮 jak balon. Przesy艂acie Panie pi臋kn膮 muzyk臋.Bardzo lubi臋 jej s艂ucha膰.Wtapiam si臋 w ni膮 i przenosz臋 w inny 艣wiat. Z muzyk膮 i 艣piewem r贸wnie偶 mam wspomnienia z m艂odych lat. U moich rodzic贸w by艂 dom do艣膰 otwarty.Kiedy zbli偶a艂a si臋 zima przyje偶d偶a艂a do nas na ca艂y ten okres mojej mamy siostry c贸rka. Robi艂a mi pi臋kne swetry na drutach.W te d艂ugie wieczory moja mama haftowa艂a ona robi艂a na drutach i obie 艣piewa艂y.W domu by艂 nawet zeszyt ze s艂owami piosenek.Ja r贸wnie偶 do nich do艂膮cza艂am. Jakie偶 to by艂y pi臋kne lata. Teraz do艣膰 cz臋sto s艂ysz臋 ,czy chc臋 czy nie muzyk臋 od s膮siada.Ale trudno , na pro艣b臋 偶eby gra艂 troszk臋 ciszej us艂ysza艂am je偶eli jestem taka wra偶liwa to musz臋 zamieszka膰 w wilii. Ale fajne.

Udost臋pnij ten post

To ja... Jestem w艣ciek艂a... jak boni doni !! 1. Napisa艂am do Was d艂ugi poust i posz艂oooooo w pi**du w doope !!! 2. Zapomnia艂am, 偶e mam kobiecie zastrzyk zrobi膰, tel. barabani i pytanie: - o kt贸rej przyjedziesz? Ot m艂oda, jak Wy to powiadacie.........chyba z galopuj膮c膮 skleroz膮 w mord臋 je偶a !! 3. No to p臋dem ! I co ? Akumulator - WYSIAD艁 !!!!!! Nawet nie drgn膮艂 . Bodaj go wszy zagryz艂y Nie mam prostownika co by na艂adowa膰 dziada a w og贸le to przeca wczoraj normalnie wszystko by艂o. Ki diabe艂 mia艂 w tym udzia艂 ? ot zagwostka... Z tego wszystkiego humor mam jak cholera. To nic. Pono膰 WSZYSTKO to nic w por贸wnaniu z 偶ywotem cz艂eka poczciwego. No wygada艂am si臋. Id臋 dzia艂a膰. Dla Was. http://pl.youtube.com/watch?v=AqyCe9_0ztI&feature=related LATO...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaGie
Par臋 m膮dro艣ci \"wiecznie 偶ywych\" 1.) Cz艂owiek m膮drzeje z wiekiem. I zwykle jest to wieko od trumny. 2.) Kobiety nie mo偶na zmieni膰. Mo偶na zmieni膰 kobiet臋, ale to niczego nie zmienia. 3.) ZUS z pewno艣ci膮 jest instytucj膮 przest臋pcz膮, ale nie mo偶na nazwa膰 jej zorganizowan膮. 4.) Szalona dziewczyna staje si臋 szalon膮 偶on膮, p贸藕niej szalon膮 gospodyni膮, a na ko艅cu star膮 wariatk膮. 5.) Wed艂ug ostatnich sonda偶y 40 % polskich nastolatk贸w optymistycznie patrzy w przysz艂o艣膰. Pozosta艂e 60 % nie ma pieni臋dzy na narkotyki. 6.) Budzi si臋 we mnie zwierz臋. Obawiam si臋 jednak, 偶e to leniwiec. Pozdrawiam.ania

Udost臋pnij ten post

Czarne chmury posz艂yyyyyyyyyyyyy... Autko odpali艂o, zobowi膮zanie wykonane :) Libro - ja te偶 straci艂am WSZYSTKO ! Za艂ama艂am si臋 .... nie umia艂am zaakceptowa膰 nowej rzeczywisto艣ci, nie chcia艂am si臋 z ni膮 pogodzi膰 ... a koszty ? P艂ac臋 je nadal i pewnikiem jeszcze d艂ugo przyjdzie mi p艂aci膰. Na ile umia艂am na tyle wydoby艂am si臋 i to SAMA z dna. Poniek膮d jestem z tego dumna, cho膰 i teraz mam zmienne nastroje i wpadam w mniejsze lub wi臋ksze do艂ki. Jeszcze raz dzi臋kuj臋 za cudn膮 kart臋 i 偶yczonka. Globusiku - no tak - s膮siada nie wybieramy, ale jak by mi tak \"dowala艂\" to chyba bym znalaz艂a spos贸b na delikwenta. Zmiksowa艂abym go dokumentnie ! Belvo - daleko jeste艣 , lecz w dzisiejszych czasach - chwa艂a temu co internet wynalaz艂. Pogada膰 o wszystkim mo偶emy i po艣mia膰 si臋. No i dobrze, 偶e te kompy umiemy obs艂ugiwa膰 :D Wszyscy narzekaj膮 na Pomara艅czki , a Nasze s膮 sympatyczne i fajne :) AniaGie - u艣mia艂am si臋 z tych m膮dro艣ci. A 偶e mi Zus rent臋 wyp艂aca, to wiadomo naj... spodoba艂a mi si臋 ta \"m膮dro艣膰\" ZORGANIZOWANA !! Pozdrawiam Ciebie. Tym czasem - Pa. oj chyba dzisiaj Was zanudzi艂am ....

Udost臋pnij ten post

Aniu G... cos ty mi pachniesz znajomo :-) :-) :-) Czy zapomnialas twojego nicka?? :-D Dzieki w kazdym razie 馃尰 Pokazuj sie czesciej !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...a gdzie...
.....reszta???? Co was tak ma艂o ??? Troch臋 to pachnie towarzystwem wzajemnej adoracji. Czasem was czytam ale piszecie ostatnio jedno i to samo....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaGie
U艣miechy dla wszystkich:D:) Belvo:classic_cool::P

Udost臋pnij ten post

lepsze towarzystwo adoracji niz towarzystwo "dokuczacji" jak to bywa gdzie indziej.. droga pomaranczo!! A ze piszemy wciaz to samo ..to zdaje sie ze pomylilas watki.. bo my codziennie piszemy o czyms innym :-P komu nie odpowiada z reszta moze nie czytac..:-P Loniu, kiedys Zosia nauczyla mnie ze przed wyslaniem posta dobrze jest go najpierw skopiowac na wszelki wypadek.. Pies na okno mi skacze bo chce wyjsc wiec lece.. Pokaze sie wieczorkiem

Udost臋pnij ten post

a Jola to juz zniknela z cyberprzestrzen zupelnie? Czy ktos ma z nia kontakt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeee tam qupie gadanie
:Dani troche nie !pachnie towarzystwem wzajemnej adoracji. Czu膰 prawdziwe i szczere posty .Babeczki tak trzymajcie 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaGie
W艂a艣ciwie to nie wiem co u Joli...Tylko tyle, 偶e ci臋偶ko pracuje i nie ma czasu i si艂y na internet.馃憚 Przys艂a艂a mi sms'a z zaproszeniem na grzybobranie, ale ja wtedy nie mog艂am

Udost臋pnij ten post

Co kraj, to obyczaj - co cz艂owiek , to inne ZDANIE !! A swoj膮 drog膮 to \"by膰 mo偶e\" - jeste艣my towarzystwo wzajemnej adoracji, bo si臋 lubimy , bo mamy odwag臋 pisa膰 co na w duszy gra .... ot tak - na dan膮 chwil臋. Belvu艣 masz racj臋 - nikt nikogo nie zmusza: chcesz czytasz, nie podoba si臋 - odpu艣膰. Tylko prosz臋 - nie komentuj aby da膰 upust w艂asnym emocjom :) Za wszystkie mi艂e wpisy pomara艅czek - dzi臋kuj臋. Za krytyk臋 - te偶. I dalej sobie pisa膰 b臋d臋 :D Bo lubi臋 obecne na tym topiku dziewczyny. Basta - jak mawia艂a kr贸lowa Bona. Zwyczajnie - fajnie mi tu i ju偶.

Udost臋pnij ten post

Tylko prosz臋 - nie komentuj aby da膰 upust w艂asnym emocjom :) dot. to pomara艅czowych wpis贸w, a zabrzmia艂o tak jakbym pisa艂a do Ciebie Belvo. Przepraszam Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 globus
No c贸偶 adorowa膰 siebie to sztuka.My to potrafimy bo si臋 szanujemy. Mi艂o by膰 w takiej " paczce".Pisa膰 o wszystkim co w danej chwili przynosi my艣l. Na dobranoc wszystkim kole偶ankom wiersz LISTOPAD i LISTONOSZ Jest listopad czarny,troch臋 z艂oty, mokre lustro trzyma w r臋ku ziemia. W oknie domu p艂acze 偶al t臋sknoty Nie ma list贸w! Listonosza nie ma. Je偶eli nie przyjdzie ni we dnie, ni w nocy, z艂ote p艂atki zawia艂y mu oczy, wiatr mu torb臋 otworzy艂 przemoc膮, list za listem po drodze si臋 toczy! Listonosza zasypa艂y li艣cie, serc i tr膮bek z艂ocista ulewa! ach i przepad艂 w zam臋cie i 艣wi艣cie list,list bia艂y z kochanego drzewa!... Do jutra mi艂e kole偶anki.

Udost臋pnij ten post

Ja jestem \"starej daty\" - nie mam prawajazdy.Lonia Ty widz臋 nad膮偶asz z post臋pem. Kiedy dorobili艣my si臋 samochodu - grubo po 40-ce - wspania艂y samoch贸d produkcji rumu艅skiej DACIA -m贸j Mm poszed艂 na nauk臋,mnie ci膮gle m臋czy艂a nerwica - nie mia艂am odwagi. No,ale kierowc臋 mam. Pewnego razu wybrali艣my si臋 do \"lekarzy\" - a tu drogi w przebudowie,tam gdzie by艂 mozliwy parking,zrobiono przystanek PKS, tak oznakowany,偶e nie by艂o wida膰 no, zatrzymali艣my si臋 na nim na chwilk臋 - siad艂 akumulator. Droga dosy膰 pustawa,nikogo pod r臋k膮 do popchni臋cia,Mm poszed艂 szuka膰 taxi,aby si臋 pod艂膮czy膰.nic nie znalaz艂. Wraca po jakij艣 p贸艂 godzinie,wsiada i zapala - silnik ruszy艂. Ni st膮d ni zow膮d zjawia si臋 samoch贸d stra偶y miejskiej,ju偶 w艂a艣nie ruszali艣my,zatrzymuje nas i d a w a j draka na ca艂ego. Trfi艂o,偶e by艂am w kiepskiej formie psychicznej. Jeden zgarn膮艂 MM i spisuje manad , a ja wydzieram si臋 na drugiego. Jaka艣 menda zg艂osi艂a,偶e tam stoimy i zagra偶amy bezpiecze艅stwu. K艂otnia moja na ca艂ego - przecie偶 to awaria,pytam od czego oni s膮,偶eby pomaga膰 chyba a nie rypa膰 emerytom mandaty w takiej przypad艂o艣ci.Ten \"m贸j\" zacz膮艂 grozi膰 mi,odpowiedzialno艣ci膮 za \"obraz臋\" ja艣nie pana. Wierzcie lub nie,dla mnie w tym momencie ten mandat by艂 prawdziwym problemem finansowym.Cieniutko by艂o z fors膮. Bezsilna zupe艂nie rozrycza艂am si臋 jak g艂upia,musia艂o to wygl膮da膰 nieciekawie,bo nagle zwin臋li si臋 i odjechali. wystraszyli si臋,偶e im chyba kipn臋. Nie ma to jak W艁ADZA. Pe艂no tego to艂atajstwa - ot 偶ycie.. Teraz wspominam ze 艣miechem, ale co nerw贸w straci艂am,to moje.

Udost臋pnij ten post

Wieczorkiem Globus - pi臋kny ten wiersz ! Kiedy艣 cz臋艣ciej si臋galam po poezj臋, a teraz bardzo ma艂o - chyba nie ma we mnie tego klimatu. A jak si臋 trafi - to ch艂on臋 :) Libro - u艣mia艂am si臋 jak norka! Tak, wiem w tamtym momencie napewno nie by艂o Ci do 艣miechu, ale teraz po latach .... No i prawd膮 jest: gdzie diabe艂 nie mo偶e tam baba poradzi... :D Oczyma wyobra藕ni widz臋 tych niebieskich cymba艂贸w - to膰 to gamonie nad gamoniami !!! A "偶yczliwych donosicieli" do dzi艣 od cholery. Taki nie pomo偶e i zadowolony , 偶e dowali艂. Z post臋pem to ja id臋.... Ostatnie moje badania - albo leczenie i to operacyjne, albo za 3 - 4 lata w贸zek inwalidzi. Ot, b臋d臋 je藕dzi膰 na nim jak Kubica :D No dobra, potem b臋d臋 si臋 martwi膰 ! Jak mawia艂a S. Ohara. I przeminie z wiatrem............ Dobranoc - do poranka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A CO WY....
tak chodzicie spac z kurami....?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podczytujaca....
...s艂owo daje, same pierdoly na tym topiku :-D

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony