Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiut

Naród, który sam siebie oszukuje

Polecane posty

Gość lepszy polak
Brawo PiS - wiekszosc Polakow jest chorych ale wygramy to !!!!!!!!!! Wziasc sie do roboty a nie tylko narzekac i czekac na darmowe mozgiem ruszyc !!!!!!!!

Gość Greta Garbo
tak, widze ze pasujesz do PiS... tekstu pisanego nie rozumiesz. jestes plyki i pusty. i teraz to juz ci zycze, zeby kiedys sie sytuacja odwrocila i zebys ty sie znalazl pod wozem.

Gość b-Londynek
ja wyjechalem 5 lat temu i jakos nie szanuje bardziej kraju!! Wyjechalem bo nie ma w polsce pracy,a jak jest to za psie pieniadze, a nie wyjechalbym gdybym mogl zarobic choc 1/4 tego co tutaj. Juz dawno polozylem palnik na polske i tylko rodzina zacheca mnie do powrotu od czasu do czasu do tego kraju, do kraju ludzi wspanialych lecz od wiekow radzonym przez idiotow. Moj ojciec zawsze mowil "tam dom twoj gdzie chleb" i mial racje!! Ja juz nigdy do polski nie wroce

Gość wierze
ludzie przez 45 lat żyliśmy w gównie pod wpływem cccp a w nowych warunkach dopiero 16 jeszcze 29 latek i odrobimy cały syf

Gość lepszy polak
tyle ona wie o Szkocji co ja o Etiopii.Mieszka w Pyrciach górnych i głąba rżnie

Gość wenzeł
a ja szanuje naszego pana prezydenta bo wie co robi, w 1 rok nie da się wszystkiego zrobić ale jestem pewny , że będzie lepiej.A Tusk to złodziej.

Gość Greta Garbo
Kirus - w Szkocji byla bieda kiedys, kryzys itp. podniesli sie tak, ze nic tylko im pogratulowac. wszystko sie tu rozwija. sa pieniadze. sluzba zdrowia (korzystalam i nie bylo zadnego problemu). jest praca. poczytaj sobie troche w necie to bedziesz wiedzial:-) polscy politycy powinni sie od nich uczyc. Szkoci wyszli z takiej biedy i teraz sa jednym z najlepiej rozwijajacych sie krajow Europy (podobnie jak Irlandia). Niestety Polska sie chyba nigdy nie podniesie, bo rzadza nia glupi ludzie. i tyle. a z lepszym polakiem nie mam zamiaru dyskutowac. ludzi tak ograniczonych omijam szerokim lukiem.

Gość lepszy polak
Greta ty nieudacznico sprzątająca kible.Myślisz, że ja będę z tobą dyskutował - nigdy nie dyskutuję z fizolami do tego jeszcze nieudacznymi.

Gość wiórek
i jeszcze ten nowy podatek transportowy - złodzieje, całkiem nas okradną.