Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADO MACHO

Ból mnie podnieca!!!!!

Polecane posty

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj
nie damy temu topikowi umrzeć :-) a co do analu, to powiem Wam, że próbowałam na razie tylko palcem (tzn. nie własnym, a partnera) i : - doznania jak by mi się srać chciało (tak samo jak u jednej z Was) - jego palec po tym nie był.....hmmm........czysty :-(

Gość a lubicie jak ciagnie za wlosy
czyli to nie prawda ze zawsze jest czysty hmm to trzeba bedzie pomyslec co prawda nasze byly czyste ale roznie to bywa :) trzeba poczytac jeszcze na ten temat mi sie wlasnie to ze sraniem skojarzylo niz z przyjemnoscia, ale znowu mojejmu facetowi sie to wogole ze sraniem nie kojarzy i mu sie nawet podobalo, zreszta mi tez sie pdobalo wreszcie to ja mu moglam gdzies cos wlozyc hihi ;)

rozniez jestem za tym zeby nie dac umrzec topikowi bo jest genialny tylko cos malo tych kobiet ktore lubia ostry sexik ;)

Gość SADO MACHO
ja nie znosze sexu analnego!!!Zero przyjemności i doznania tak jak napisałaś,jakby mi sie ''srać chciało'':)Ochyda,noi nie higieniczne.Ble to nie dla mnie. A teraz spadam do mojego Kordianka bo mam już nowe fantazje które koniecznie trzeba wprowadzić w życie pod gołym niebem:)Pozdro.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
a wiecie co zrobił przed chwilą mój facet? wrócił z pracy, rzucił teczkę, jeszcze w płaszczu podszedł do mnie, rozerwał mi bluzkę, tak żeby mógł oglądać moje piersi, potem rzucił mnie za włosy na łóżko i wszedł we mnie, taką suchą i nieprzygotowaną :-) mrauuu

Gość dolaczam sie
ja tez tak lubie!w chwili obecnej jestem sama!ale moj ostatni facet byl.....tak strasznie delikatny....ze ziewalam w trakcie sexu!NIGDY WIECEJ TAKICH!W sumie najlepszy sex w zyciu mialam z kobieta...mimo ze jestem hetero!pewnie to dlatego ze my-dziewczyny mowimy sobie wszystko smialo i wiemy czego oczekujemy nawzajem!ja bardzo lubie byc przyciskana-jego cialem,do sciany...do czegokolwiek...

Gość pawcio xxrxx
wszystkich was rzna w dupsko....glupie dziwki

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
no i odezwał się zakompleksiony, pryszczaty nastolatek, który nagą kobietę widuje jedynie w telewizji :-) i na dodatek ma problemy z mową ojczystą :-) co jeszcze lubicie, kobietki, dawajcie :-)

Gość SADO MACHO
i tu sie mylisz chłopczyku bo tutaj nie ma kobiet lubiacych sex analny,precz stąd,to nie miejsce dla ciebie

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj
ale noc ! :-) witam wszystkie kobietki!

a sio chlopczyku ;) bo dostaniesz lanie :P haha

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
mój facet ma broń i uwielbiam robić mu dobrze jak siedzi na krześle i ją czyści ....... :-) zboczona jestem ale dobrze mi z tym! :-)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
topik nam się ślimaczy, więc moje pytanko na rozgrzewkę: uprawiacie seks w jakichś innych konstelacjach, niż 1 kobieta i 1 facet? o seksie z kobietami już niektóre Panie wspomniały, ale np. Wy, Wasz partner i jego kolega? albo coś innego? :-)

mi sie nigdy nie zdazylo w trojkacie ani wiecej :P i nie chcialabym jesli chodzi o zwiazki to jestem strasznie zaborcza i zazdrosna :P wole tylko mojego faceta a wy ? :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj
ja też nigdy nie uprawiałam seksu w trójkącie i raczej nigdy tego nie zrobię... moim facetem się nie podzielę, więc druga kobitka odpada... drugi facet też odpada, bo mój partner się mną nie podzieli :-) trójkąt wyobrażam sobie tylko w momencie, kiedy nie czuję nic do żadnej z obu osób... ale to z kolei nie dla mnie, bo u mnie bez uczucia seksu nie ma :-)

Gość stanislavv
chcialbym sprobowac BDSM bo nigdy nie probowalem i jestem ciekawy o co tu chodzi. raczej trudno jest mi sobie wyobrazic sprawianie boludziewczynie ale jesli to stanowi czesc gry to musialbym sie tego nauczyc aby ja zadowolic.

wreszcie jakis facet ;) ja nie lubie takiego bolu w stylu ze facet mnie leje w lozku ze na drugi dzien jestesm cala w siniakach tylko jakis klapsik czy cos w tym stylu ;) a co sadzicie o malinkach? czy to juz przestarzale i dla dzieci czy lubicie? bo ja lubie, szczegolnie jak mi facet robi na piersiach :)

Gość dolaczam sie
ja probowalam w trojkacie!nic nie czulam do tego faceta,ona jest mi bliska ale wiedzialam ze ona tez do niego nic nie czuje!bylo fajnie ale nie chce juz wiecej!to bylo dawno!teraz doroslam do czegos prawdziwego i stalego! ja tez nie lubie lania!to nie o to chodzi!tak jak napisalas ojjjj jest fajnie jak wraca z pracy i sie na Ciebie rzuca!to jest fantastyczne,odrobina prymitywne.....nie chodzi tu wcale o jakies bezmyslne bicie sie!

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
malinki lubię, ale nie stosujemy, bo nie mogę w pracy wyglądać tak "po przejściach"...... no chyba że na niewidocznych miejscach ciała :-) ale najbardziej lubię akcje typu: on rżnie mnie brutalnie, ja udaję że się wyrywam, że nie chcę, bo to boli, wtedy on chwyta mnie za włosy, przyciąga moją twarz do swojej i syczy: "czego nie chcesz kurwo? nie chcesz zadowolić swojego pana? będę cię rżnął suko, ile zechcę, bo jesteś moja, rozumiesz?" :-)

Gość tez sado
tak ze bylam cala w sincach jejeje to dopiero rozkosz:D raz mi zęba nawet wybił

Gość uwielbiam bol w seksie
ostre rzniecie to jest to, uwielbiam mocne ostre klapsy-podniecaja mnie niesamowcie! lubie jak facet trzyma mnie za wlosy, ciagnie za nie i ostro pieprzy od tylu, lubie jak mnie nazywa dziwka i suka, marzy mi sie dostanie lania pasem takie ostre, na razie dostalam tylko lanie smycza, bo akurat byla pod reka, a paska nie mial:) no qrw i nie uwazam ze jestem nienormalna, po prostu takie mam upodobania i tyle, madry facet wie, ze takie preferencje seksualne to jest po prostu dopelnienie mnie poza seksem, bo w innych dziedzinach zycia jestem uwazana za silna kobiete, przez mezczyzn jak najbardziej, wiec nie mam hehheeh poczucia ponizania:)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
no ja też właśnie jestem silna i zaradna :-) a w seksie chcę być małą, niegrzeczną dziwką :-)

o dokladnie i bardzo lubie pozycje od tylu ;)

Gość upp upupuppp

Gość haaalo
czyzby topik umieral ? :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
no nie ma mowy!!! :-(

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
a macie jakieś zabaweczki z seks-shopu? jeśli tak, to jakie i jak ich używacie? :-) dzielnie podnoszę temat :-)

Gość czyżby czyżby
znowu up?

zabaweczek z sex shopu nie mam nie znalazlam zadnego fajnego sex shopu wszedzie gdzie wchodze to sa jakies oblesne gadzety ostatnio stosowalam durex play hehe uzywalyscie? :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
ja mam na razie tylko fajny wieeeelki wibrator :-) a durex play? co to jest?