Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany brzydki chłopak

Brzydkie chłopaki nie mają szansy u ładnych dziewczyn.

Polecane posty

Gość bzdurajeszcze raz bzdura
Nie chwlaląc się, nie jestem brzydka.Mam partnera, który uważa, ze nie wie jakim cudem jestem z nim, bo on nie atrakcyjny idt. itp. On jest cudownym, kochanym, wspaniałym męzczyzną. Kocham go za to, ze.....jest. Miałam chłopaków tzw. atrakcyjnych. A teraz mam mojego ukochanego misia. który jest najpiękniejszy na świecie.Uwielbiam go i kocham najbardziej na świecie i nie zamienię na nawet wygraną w totolotka. I tak już 6-ty rok:)

Gość korjonos wez sie powies
nie marnuj czasu

'zapomniałem że najpiękniejsi, najzdolniejsi i najsekswniejsi to są tu na kafeterii. a taka tam laska która zarabia za jeden koncert więcej niż większość tu obecnych przez rok to jest brzydka, głupia i w ogóle beznadziejna.' brzydka nie jest, piekna tez nie, jest glupia bo i idioci jej sluchaja, co swietnie pokazuje dekadencje naszych czasow.

mają rację niec pożytecznego nie robisz dla społeczeństwa tylko siedzisz tutaj i pie**olisz głupoty No niby tak, ale tak można powiedzieć o każdym kto tu pisuje

Gość czyszczę okno mopem
" a taka tam laska która zarabia za jeden koncert więcej niż większość tu obecnych przez rok to jest brzydka, głupia i w ogóle beznadziejna " Joli Rutowicz płacą za udział w różnych programach bo jest synonimem INTELIGENCJI, ale co my tępaki możemy o tym wiedzieć :D nas durniów nigdzie nie zaproszą i nam nie zapłacą 😭 jeszcze nie zauważyłeś, że sprzedaje się w dzisiejszym świecie to co jest: - nagie - komercyjne - kontrowersyjne - głupie - jeszcze raz głupie ?

Nie mówię, ze jest brzydka, tylko, że mi sie nie podoba. Jej status seksbomby przyjmuje do wiadomości

'ta nagonka na dodę bierze się z jakiejś chorej zazdrości' offerma, nie rozumiesz. doda jest troszke bardziej niz przecietna z wygladu. status seksbomby to jej image(glupia blondyna), nie wyglad, co sprowadza sie do jej popularnosci, ktora z kolei zdobyla glupota i badziewnymi piosenkami. uwierz mi lub nie, nie jestem o nia zadrosna.

Gość czyszczę okno mopem
ręka do góry, kto z nas pisał, że Doda jest brzydka :classic_cool: chyba ktoś ma problem ze wzrokiem :P my tylko nie uważamy, że jest boska, najpiękniejsza i najcudowniejsza. po prostu ładna i dobrze zrobiona. a takich są setki. śliczne naturalnie to są np. Halle Berry czy Jessica Alba i ich się nikt nie czepia, że użyto przy fotach photoshopa.

Idę oglądać Justynę Ona też jest nawet ładna, zwłaszcza jak wygrywa :classic_cool:

Gość czyszczę okno mopem
offermo, wszyscy jesteśmy porąbani, a ty ostatni sprawiedliwy i tym optymistycznym akcentem zakończymy, a ty pójdziesz ....... pod zdjęcia swojej idolki :classic_cool: < bluzgi wszelkiego rodzaju mnie nie ruszą >

Gość TH is IT
Mam 27 lat i już prawie 10 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny

Atrakcyjność to nie tylko wygląd. Miałem do czynienie z kobietami, uchodzącymi za atrakcyjne, w sensie wyglądu. Doda wygląda atrakcyjnie, ale wystarczy że otworzy usta.. i nie chcę mieć z nią nic do czynienia.

Bellucci .. to dziwne, ale mnie się wydaje przeciętniarą. :P

Gość TH is IT
moze byc

Gość Nietzsche
Also spreche Zaratustra.

Gość TH is IT
Widać tylko jej twarz

Gość prawiczki z kafe to pasztety
wszystkie :classic_cool:

Gość TH is IT
Ja bym miał szansę ale jestem brzydki