Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany brzydki chłopak

Brzydkie chłopaki nie mają szansy u ładnych dziewczyn.

Polecane posty

Gość nergal to król metalu

A Doda to królowa plastiku. Razem rządzą sporym sektorem przemysłu surowcowego.

Gość czyszczę okno mopem
dziwni jesteście. wszyscy moi bliżsi znajomi i przyjaciele mają przyjaciół obojga płci. i ja też :classic_cool:

Jak przypuszczam oboje z tych mieszanych przyjaciół są w zwiazkach z innymi?

Gość czyszczę okno mopem
są i nie są w związkach. ja się nie żalę przyjacielowi na miśka, bo nie mam miśka. na pieska mogę się pożalić :D

Jeśli samotna kobieta przyjaźni sie z samotnym facetem to cos jest nie tak. Albo z nim, albo z nią.

Gość hbdfhbvcdfgbh
Dlaczego tak jest, że połowa ładnych dziewczyn nie ma nikogo? :p

Dlaczego tak jest, że połowa ładnych dziewczyn nie ma nikogo? Jakoś nie ufam podanym przez ciebie liczbom. Obstawiałbym raczej, ze około 5-10 procent ładnych dziewczyn nie ma nikogo.

Gość mial byc flirt byly wyzwiska
no to sobie ''czyszcze okno mopem '' poflirtowala z ofermusiem :classic_cool:

Gość hbdfhbvcdfgbh
Dużo jest samotnych kobiet. Bardzo atrakcyjnych.

pewnie dlatego, że mają wymagania 🖐️ "na kobieta przyjaźni sie z samotnym facetem to cos jest nie tak." bo się sobie nie podobają? bo spotykają się tylko razem na jakiś imprezach? bo pomarańcza nie powiedziała co rozumie przez przyjaźnią?

Gość TH is iT
Mam dobre serce i jasną duszę

bo się sobie nie podobają? czyli cooś nie tak z wyglądem bo spotykają się tylko razem na jakiś imprezach? to nie jest przyjaźń tylko zwykła znajomość

Gość mial byc flirt byly wyzwiska
zelek nie poddaje sie , ciagle fanka , pod kazdym nickiem wiec nic straconego bnb :classic_cool:

Gość czyszczę okno mopem
mój przyjaciel ma narzeczoną. a ja go bardzo lubię, ale nie postrzegam go jako obiektu seksualnegp. po prostu nie kręci mnie jako facet.

Gość korjonos ty jestes inteligent
korjonosie naprawde inteligetnie piszesz i madry facet z ciebie musi byc. widac, ze masz wiedze, operujesz fajnym slownictwem i masz jezyk, ktory przyjemnie sie czyta

Gość TH is iT
Samotni brzydcy chłopaki nie powinni mieć koleżanek

mój przyjaciel ma narzeczoną. a ja go bardzo lubię, ale nie postrzegam go jako obiektu seksualnegp. po prostu nie kręci mnie jako facet. Powyższą wypowiedzią udowodniłaś wszystkie moje wcześniejsze tezy.

Gość czyszczę okno mopem
nie wiem, o co biega, ale ja z tym offermą nie mam zamiaru flirtować. mailuję sobie właśnie z innym użytkownikiem kafe :P

Gość TH is iT
Kupiłem sobie piłkę dziś do kosza (tą co mialem została przegryziona) Jutro idę trenować rzuty Mam 9 kuponów jak mnie wylosują to jak trafię to wygram puzzle i będę w finale walki o skuter

Oferma ma trochę racji i rozumiem jego punkt widzenia - Doda może być uważana za atrakcyjną, jest zgrabna i ma regularne rysy. Problem w tym, że mi jakos źle sie kojarzy i nie mogę zwalczyc w sobie uczucia niechęci do niej związanej z jej stylem bycia i zachowaniem. Mozliwe, ze gdybym dostał amnezji i nie wiedział kim ona jest na widzac jej fotkę powiedziałbym "bardzo ładna dziewczyna". Niestety jestem bardzo dziwnym człowiekiem, który nie potrafi rozgraniczyc wyglądu osoby od jej charakteru. Dlatego właśnie podobają mi sie niektóre aktorki, które całkiem bez sensu kojarze z graną przez nie postacią :o

" fanka , pod kazdym nickiem wiec nic straconego bnb " offerma nie chciał przynajmniej 2 znanych kafeteriuszek dawo temu. Może były i inne nie chciał takiej co dla niego specjalnie zakłądała temat żeby z nim pogadać. nawet z niągadaćnie chciał. A o żelku to można wkleić ten 1 jpg z bluzgami więc jak widać offerma nawet nie chce próbować na kafe. a przecież miał okazje przez te lata i to nei jedną w najgorszym razie dorobiłby się nastepnej znajomej :classic_cool: ps. nie chce mi się popraiać literówek :classic_cool:

Gość TH is iT
Ja patrząc na nią bez tych operacji biustów i ust jako dziewczynę normalną to ona mi pasuje

Widocznie oferma uznał, że taka znajomość nie ma sensu i będzie stratą czasu w dodatku nie uzyska żadnego pożądanego efektu.

Gość TH is iT
Na co komu jakieś gadki w necie Jeszcze jakieś informacje wyciągnie ktoś i będzie potem się nabijał Lepiej być ostrożnym