Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloneszkiełko

Foteliki samochodowe

Polecane posty

Do jakiego czasu Wasze pociechu używały fotelików do 13 kg? Moje dziecko ma niecałe 4 miesiące(waży ponad 7 kg) i już z niego wyrasta(tylko nie wiem, czy ja mam taki do 13 kg bo swój dostałam - był już używany i nigdzie nie było napisane, do ilu jest kg,). Czy większe foteliki są tylko takie \"siedzące\"? Zależy mi na takim bardzo mobilnym foteliku, który może służyć jako leżaczek - macie jakieś propozycje?

Gość a ja ja
na foteliku powinno być oznaczenie - 0 czyli do 10 kg lub 0+ czyli do 13 kg. Skoro twoje czteromisięczne dziecko już wyrasta z fotelika to myślę, że jest to raczej 0. Masz dwa wyjścia - kupic nowy fotelik 0+, co wiąże się z dodatkowymi kosztami lub kupić fotelik dla starszych dzieci z wkładką i zamontować gotyłem do kierunku jazdy, ale to też nie jest wygodne rozwiązanie

Gość a ja ja
Nie, z tym większym wogóle nie dasz rady. Trudno go nosić, bo jest nieporęczny i ciężki, a o noszeniu z dzieckiem w środku nawet nie masz co marzyć.

no to klops , bo nie wymyślili niczego mądrego, a do autobusu pozostaje wózek albo nosidło :)