Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dana53

SAMOTNE I SAMOTNI -PO 50-TCE

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Do 偶adnych wr贸偶ek pisa膰 nie b臋d臋! Samotni- odzywajcie si臋! Mo偶e si臋 poznamy? Piszcie tu- piszcie! Pozdrawiam wszystkich samotnych.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to nie jest forum na takie pisanie, zaraz pojawia sie ci, co z braku innych zajec siedza tu calymi dniami i czekaja, zeby komus nabluzgac, obrazic....czuja sie wtedy dowartosciowani :D nie jeden fajny temat pad艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jagi
tez jestem samotna skromna kobieta mam 47 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale samotna od zawsze? Czy mo偶e od niedawna znaczy z odzysku 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem samotna od zawsze :P a jestem mi艂膮 nie stroni膮c膮 od ludzi kobiet膮 tylko szcz臋艣cia do facet贸w brak- same 偶yciowe "przegrywy" lub niedojrza艂e emocjonalnie "Piotrusie". Tragedia po prostu. Pozdrawiam wszystkich samotnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Renata
Witajcie .....szukam wolnych samotnych po 50膮tce z Warszawy , lub okolic ....do pogadania .Kobieta 59lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮!!!!!!!!Piszcie,co macie do roboty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego tylko samotni? Ja nie jestem samotna, ale te偶 czasami lubi臋 popisa膰 z nieznajomymi.

Udost臋pnij ten post

To nie jest fajne co zaraz napisze ale ...ciesze sie ze nie tylko ja jestem taka samotna ;-)

Udost臋pnij ten post

Renata .., ja jestem z Warszawy mam 53 lata ..chetnie nawiaze znajomosc tez chcialabym z kims pogadac tymbardziej ze jest o czym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiki- jest nas wi臋cej- NAPRAWD臉. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 52 lata nie jestem samotna,ale z przyjemno艣ci膮 tutaj zajrza艂am ,pisa膰 lubi臋 wi臋c piszcie kochani.pozdrawiam.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale o czym tu pisa膰? O samotno艣ci? O tym, 偶e 偶ycie ju偶 za nami? Jak sobie o tym my艣l臋, to odechciewa mi si臋 偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie tak. To ju偶 koniec 偶ycia i marze艅 o czymkolwiek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie :) Widz臋, 偶e jest nas tu wi臋cej przy porannej kawie. Powiedzcie, czy w takim wieku jak nasz mo偶na jeszcze marzy膰 o mi艂o艣ci ? Ma kto艣 jakie艣 do艣wiadczenia na ten temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jedynka
Nic dziwnego, ze jestescie samotni, skoro myslicie, ze to koniec marzen i nawet koniec zycia......straszne馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bibina
A co to za wiek 50 ? jestem ni膮 a w duszy mi muzyka gra, teraz wiem 偶e 偶yj臋 , dzieci odchowane, stabilno艣膰 偶yciowa jaka艣 jest , nie musz臋 si臋 nikogo pyta膰 ani prosi膰 , bior臋 偶ycie jak jest i zanim mam czas. Zwi膮zek ? tylko na papierze ,偶yjemy niby razem ale osobno. Niestety tak jest, naprawd臋 doceniam 偶ycie, j臋cze膰 b臋d臋 za trzydzie艣ci lat. kochani wi臋cej optymizmu !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰jedynka dzi艣 - niestety taka prawda. Wystarczy poczyta膰 wypowiedzi na tym forum. Dla niekt贸rych wiek 30 lat to ju偶 tragedia a my po 50???- "stare pr贸chna" mo偶na rzec...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jedynka
gosc 10.27 - mow za siebie ;) ja nie czuje sie "starym prochnem":D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jedynka
A wypowiedzi na tym forum.........lepiej nie czytaj ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bibina
go艣ciu 10.27 zdziwi艂 by艣 si臋 jak 50 potrafi o siebie zadba膰 ! 30 wymiatamy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰jedynka dzi艣 - ja te偶 si臋 nie czuj臋 (i wi臋cej- nie wygl膮dam ! :) ) ale prawda jest niestety taka, 偶e "metryka rz膮dzi" i mia艂am wielokrotnie do艣wiadczenia, 偶e facet naprawd臋 zainteresowany "odpuszcza艂 sobie" jak dowiedzia艂 si臋, 偶e przekroczy艂am "magiczn膮" 50-tk臋. CZU膯- to si臋 mo偶na dobrze w ka偶dym wieku ale nie zmienia to faktu, 偶e "jest ju偶 po 偶yciu" :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywiscie, ze tak, bibina馃尲 :) Wszystko zalezy od nas ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jedynka
to wyzej to ja ;D Aaaa.....tzn ze szukasz mlodego faceta ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jedynka
gosc 10.36 - a zreszta.....skoro jestes o tym przekonana, Twoja sprawa ;) nie mam zamiaru tlumaczyc i zmieniac Twojego punktu widzenia, nie ten wiek ;):D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰jedynka dzi艣 - nawet nie szukam- tylko ich mam (obaj z jednego rocznika !). W jednym si臋 zakocha艂am- bez wzajemno艣ci (ale kontaktu ze mn膮 nie chce traci膰) a drugi chyba co艣 do mnie poczu艂 i problem w tym, 偶e lubi臋 go, przyja藕nimy si臋 ale u mnie "w duszy nie zagra艂o".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jedynka
Ja czuje zupelnie inaczej, moze to efekt mojego wrodzonego optymizmu i tym samym poczucia bycia szczesliwa? nie zastanawiam sie, nie mam na to czasu;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jedynka
Czyli jest zainteresowanie Twoja osoba ;) Ale jak nie zagralo, to nic na sile, nawet w "tym" wieku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie te偶 by艂 optymizm dop贸ki nie rozejrza艂am si臋 wok贸艂 siebie, nie pos艂ucha艂am kilku wypowiedzi r贸偶nych os贸b o 50-latkach bo o tych starszych od nas to ju偶 si臋 wcale nie m贸wi. Ich traktuje si臋 ju偶, jakby nie 偶yli. Przykre. Zastanawiam si臋 czy to tylko w Polsce tak?

Udost臋pnij ten post