Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszczynska

jak dlugo po porodzie srednio lezy sie w szpitalu zakladajac, ze dziecko i matka

Polecane posty

Gość kaszczynska

sa zdrowe?

Gość katkamatka
do 3. dni

Gość już działa
leżeć to się raczej nie leży, bo musisz dzieckiem sie zająć :-) Na ogół w 3-4 dobie wypisują

Gość kaszczynska
:) dzieki

Ja planuję wyjść w ten sam dzień. Lekarz twierdzi że jak nie będzie komplikacji to można nawet dwie, trzy godziny po porodzie iśc do domu.

Gość kaszczynska
a nie lepiej pocekac i sie upewnoc czy z malym wszystko ok? moja mama po 2 dniach dowiedziala sie, ze maly brat moj mial problemy z sercem - dpeiro to odryli

Nie chcę czekać, najchętniej rodziłabym w domu, ale ze względu na wiek oraz to że poprzedni syn urodził się przez cc zalecono jednak poród w szpitalu. Dziecko od razu będzie wnikliwie zbadane przez neonatologa, miałam już robione testy, tuż przez porodem będe miała USG żeby jeszcze raz sprawdzić czy wszystko jest OK. Przecież w razie najmniejszej wątpliwości czy dziecko aby jest zdrowe lekarz nie wyrzuci mnie ze szpitala ;)

Gość ja powiem moze tak
po cc wychodzi sie jak minie pelne 6 dob a przy naturalnym 3, z tego co wiem wczesniej nikogo nie wypisuja chyba ze na wlasne zadanie

Ja rodzę za granicą. Lekarz może uznać że nie nadaję się do wypisania i wówczas, jeśli sie upieram (co byłoby idiotyczne) jest to wypis na własne żądanie. Ale gdy lekarz nie widzi przeciwskazań to nie ma w ogóle problemu.